Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos mamyčių namai,

QUOTE(GieNa @ 2013 03 19, 22:34)
Eik eik rašytoja tu irnesakyk.gif Man reik kad su visokiais paraitymais būtų ir pan. ant paveikslo kitos pusės biggrin.gif

o tu galvoji, kad as raityti nemoku? pamatytumei kaip moku tongue.gif
Atsakyti
Sveikos panos,
ateinu pasigirti, pagaliau pasiseke ir man, vakar laimejau konkursa i VT.Tai buvo etvirtas mano konkursas. Tai va nuo kitos savaites i darbeli. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 09:02)
Sveikos panos,
ateinu pasigirti, pagaliau pasiseke ir man, vakar laimejau konkursa i VT.Tai buvo etvirtas mano konkursas. Tai va nuo kitos savaites i darbeli. ax.gif

vauuu. sveikinimai ir kur darbuosies?
o as turiu klausimeli toms kuriosbuvo pasirasiusios privatu pensijini draudima, kur perejot? nes kazkokios reformos vyksta nebezinom ka bedaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 08:02)
Sveikos panos,

Sveikinu!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 09:02)
Sveikos panos,

Sveikinimai...o kur laimėjai?
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2013 03 20, 10:00)
Sveikinimai...o kur laimėjai?

NZT Palangos skyrius smile.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulia86: 20 kovo 2013 - 09:05
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 10:04)
NZT Palangos skyrius smile.gif

Šaunuolė, tikslą pasiekei...o dabar mokytis kur siųs į Vilnių ar arčiau?
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2013 03 20, 10:06)
Šaunuolė, tikslą pasiekei...o dabar mokytis kur siųs į Vilnių ar arčiau?

Pasiekiau, bet ir mokinausi doh.gif Pirmadieni i darba, antradieni i Vilniu, supazindinimas su pareigybe, funkcijomis ir t.t.
Labai abejojau ar dalyvauti, nes vis del to i vilniu reikejo vaziuot,bet is dalies gerai, nes ir zmoniu atsisijojo daug del to vaziavimo.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 10:09)
Pasiekiau, bet ir mokinausi doh.gif  Pirmadieni i darba, antradieni i Vilniu, supazindinimas su pareigybe, funkcijomis ir t.t.
Labai abejojau ar dalyvauti, nes vis del to i vilniu reikejo vaziuot,bet is dalies gerai, nes ir zmoniu atsisijojo daug del to vaziavimo.

Nežinau kaip kitur, bet kiek aš dalyvavus visur reikėjo stažuotės metu važiuot mokintis ir laikyti egzaminą, mano atveju 8 mėnesiai stažuotės buvo...Gal kitur jau kažkas pasikeitę, nežinau... O dėl ruošimosi egzaminui, tai šaunuolė...
Rasčiau vietą ten kur noriu, mokinčiaus ir metus, kad pakliūt...

Kaip kitoms su darbai Kretingoje, ar yra kokių perspektyvų čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guotė: 20 kovo 2013 - 09:44
QUOTE(Guotė @ 2013 03 20, 10:42)
Nežinau kaip kitur, bet kiek aš dalyvavus visur reikėjo stažuotės metu važiuot mokintis ir laikyti egzaminą, mano atveju 8 mėnesiai stažuotės buvo...Gal kitur jau kažkas pasikeitę, nežinau... O dėl ruošimosi egzaminui, tai šaunuolė...
Rasčiau vietą ten kur noriu, mokinčiaus ir metus, kad pakliūt...

Kaip kitoms su darbai Kretingoje, ar yra kokių perspektyvų čia?

Buvo pora konkursu kretingoje i VT i pakaitinius, bet i viena nespejau i kita nebenesiau nes jau sitam ruosiausi. del kitokiu darbu nezinau, nes nalabai domejausi, mano tikslas buvo VT. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulia86: 20 kovo 2013 - 09:57
Aš nedirbu jau 6 metus, tai net neįsivaizduoju kaip man su darbu bus... Rudenį mažiausias jau į darželį eis, kaip ir galėčiau ieškotis, bet aš išranki- noriu tik buhaltere, ir kad nors kiek laisvesnė koja būtų... O jei nieko tinkamo nerasiu, matyt imsiuos vėl repetiroės darbo...
Atsakyti
Gal kas zada, planuoja ar zino kas noretu pirkti sofa (ji isvaziuoja, pasidaro miegama, yra patalynes deze.parduodam savo, labai gero stovio, jei kam idomu, atsiusciau foto)
Atsakyti