Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos mamyčių namai,

QUOTE(Baffie @ 2013 03 22, 09:36)
GieNa, su gimtadieniu  yahoo.gif Svajonių išsipildymo  4u.gif
user posted image

ačiū oro_buckis.gif

QUOTE(Guotė @ 2013 03 22, 11:02)
Laba, tai reik susibėgt iš darželių, iš kirpyklų, iš namų, sportų ir papliotkaut visoms kartu... mirksiukas.gif

aš už drinks_cheers.gif

QUOTE(allinute @ 2013 03 22, 16:36)
Su gimtadieniu sesule!!! 4u.gif
Gero baliaus sivakar!!!  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

ačiū oro_buckis.gif o ar geras jis bus tai ir nuo tavęs priklauso tongue.gif
Atsakyti
Giena su gimtadieniu 4u.gif

aga tustoka cia g.gif
pagaliau viena is misiju atlikta: nupirkau vaikams antklodes, pagalves ir patalynes komplektus rolleyes.gif dar negavau, bet tikiuos gavus nenusivilsiu LT kokybe..
Atsakyti
Giena su gimtadieniu:) Laimes kuo daugiau linkiu:)

Kazkaip tusciai cia, neidomu, ner ko skaityt prie kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 03 23, 22:49)
Giena su gimtadieniu  4u.gif

aga tustoka cia  g.gif
pagaliau viena is misiju atlikta: nupirkau vaikams antklodes, pagalves ir patalynes komplektus  rolleyes.gif  dar negavau, bet tikiuos gavus nenusivilsiu LT kokybe..

ačiū mirksiukas.gif
Iš kur pirkai? rolleyes.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 03 24, 10:35)
Giena su gimtadieniu:) Laimes kuo daugiau linkiu:)

Kazkaip  tusciai cia, neidomu, ner ko skaityt prie kavos smile.gif

ačiū mirksiukas.gif

buvau mamyčių turgely, skystokas sakyčiau, nuvežiau labdarą padėjau ir apėjau per 5 min, nėr man ten ko pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2013 03 24, 12:33)
ačiū mirksiukas.gif
Iš kur pirkai? rolleyes.gif
ačiū mirksiukas.gif

buvau mamyčių turgely, skystokas sakyčiau, nuvežiau labdarą padėjau ir apėjau per 5 min, nėr man ten ko pirkt biggrin.gif

Gamintojas Merkys, taciau pirkau is jus atstovu Fejos namai patalyne pvz dar tu patalynes rinkiniu paemiau animaciniu, nes miega su tokiom senienom kad baisu... seniai zadejau kol sedau viena diena ir padariau...
jooo meetuka galetume padaryt kavinej kokioj, kaip noreciau... jau sviesiau... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija1986: 24 kovo 2013 - 18:04
sveikos,

aš su klausimėliu smile.gif ar Kretingos apylinkėse dar kokioj bažnytėlėj krikštyja vaikus po vieną? gal kokią fainą bažnytėlę galit rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 25, 22:20)
sveikos,

aš su klausimėliu  smile.gif ar Kretingos apylinkėse dar kokioj bažnytėlėj krikštyja vaikus po vieną? gal kokią fainą bažnytėlę galit rekomenduot?  4u.gif

Labas smile.gif

Mes krikštijom Kartenoj visai jauki bažnytėlė ir krikštijo tik mūsų mergytę 4u.gif
Atsakyti
Bet ceremonija Kartenoj trunka 10min biggrin.gif Mane tai labai tas tenkino, kitus gal ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 25, 23:20)
sveikos,

aš su klausimėliu  smile.gif ar Kretingos apylinkėse dar kokioj bažnytėlėj krikštyja vaikus po vieną? gal kokią fainą bažnytėlę galit rekomenduot?  4u.gif

Palangos baznycioje krikstija po viena smile.gif
labas rytas
Atsakyti
labas rytas smile.gif

QUOTE(GieNa @ 2013 03 26, 07:25)
Bet ceremonija Kartenoj trunka 10min biggrin.gif Mane tai labai tas tenkino, kitus gal ne rolleyes.gif

mus irgi tenkintų biggrin.gif Klaipėdoj neką ilgiau truko, bet kunigas ten nepatiko schmoll.gif dėl to ten nebenoriu

QUOTE(Viktorija1986 @ 2013 03 26, 07:38)
Palangos baznycioje krikstija po viena smile.gif
labas rytas

ale Palangoj tu rask liepos mėn. kur mašinas pasistatyt doh.gif o ir turistai po bažnyčią slampinėja, tai man kažkaip nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 26, 08:48)
labas rytas  smile.gif
*mus irgi tenkintų  biggrin.gif Klaipėdoj neką ilgiau truko, bet kunigas ten nepatiko  schmoll.gif dėl to ten nebenoriu
ale Palangoj tu rask liepos mėn. kur mašinas pasistatyt  doh.gif o ir turistai po bažnyčią slampinėja, tai man kažkaip nelabai  ax.gif

*tai tada tiesiu taikymu į Kartena, klebonėlis fainas, pajuokaut mėgstantis, jei tas pats bėra rolleyes.gif

**Palangoj krikštyjom praetą met pusseserės dukrytę, tai pilnai sutinku mašina pasistatėm toliausiai, žiūrovų per ceremonija taip pat turėjom, o kunigas matos kad fainas irgi juoką mėgstantis, ale suprast ką šneka tai žiauriai sunku, burbuliuoja sau po nosim dar šveplai, bet kad labai blogai būtų irgi pasakyt negaliu, ceremonija ilgiau užtruko nei Kartenoj biggrin.gif

o šiaip manau tik Kretingoj krūvom krikštyja, ką čia vargsi po viena, jei gali per tą pati laiką 7 pakrikštyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GieNa: 26 kovo 2013 - 11:57
QUOTE(GieNa @ 2013 03 26, 11:55)
*tai tada tiesiu taikymu į Kartena, klebonėlis fainas, pajuokaut mėgstantis, jei tas pats bėra rolleyes.gif

o šiaip manau tik Kretingoj krūvom krikštyja, ką čia vargsi po viena, jei gali per tą pati laiką 7 pakrikštyt biggrin.gif

Per mūsų mažės krikštynas irgi klebonėlis juokavo visai fainai pravedė ceremoniją thumbup.gif

Kaip mkitur nžn,bet bent jau prieš 5m.kai dičkį krikštijom Gargžduos tai irgi 4 ar 5 vienu metu tai nepatiko man schmoll.gif
Atsakyti