Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(bimbaM @ 2013 04 05, 23:43)
Gal patarsite kokie siuliukai geriau nesiojasi ir nenusiskalbia, nesusivelia? Ar visi akrilo siulai blogi? Turiu Acrylic premium, gal jie kokie pagerinti ? Nes kiek zinau akrilas baaaisiai megsta burbuluotis.

QUOTE(ingauk @ 2013 04 06, 07:32)
tai kad akrilas kaip tik nelabai burbuliuojasi palyginus su vilna  rolleyes.gif

Gal buna visokio sintetinio pluosto, bet mano pastebejimu, kuo daugiau sudetyje akrilano, tuo baisiau su laiku atrodo mezginys.
Man atrodo apskritai, jei jau megzti, ideti i rubeli savo darba, idejas ir laika, tai geriau is naturaliu pluostu, o akrilano ir taip pilnos parduotuves.
Atsakyti
tai kad nelabai matau nuolaidų g.gif

pvz. imant ALize cashmira fine, turguje 9 lt, internete nuo 10,00 iki 11,40 lt.
Gazzal Marine čia siūlo po 20,00 lt, jau pirmoj intern.parduotuvėj matau po 19,00 lt rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2013 04 05, 20:18)
o man pravers Jusu informacija- Durbe zinau, o vat, kad turgelyje prekiaujama siulais- nezinojau- jau retokai lankausi Mazeikiuose
Beje, ar beprekiauja siulais prie Putino parduotuves salia esanciame name? Ten prekiaudavo babinomis , budavo geros sudeties siulu, bet lyg zadejo uzsidaryti...

Vilmak, šiandien patikrinau, dar tebedirba ta parduotuvė mirksiukas.gif Ir nuolaida daugumai siūlų 50 proc.Tik kad ant babinų nerašo siūlų sudėties, tai tenka pasitikėt pardavėjos pasakymu, kad šituos daugiau vilnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 04 06, 08:26)
Gal buna visokio sintetinio pluosto, bet mano pastebejimu, kuo daugiau sudetyje akrilano, tuo baisiau su laiku atrodo mezginys.
Man atrodo apskritai, jei jau megzti, ideti i rubeli savo darba, idejas ir laika, tai geriau is naturaliu pluostu, o akrilano ir taip pilnos parduotuves.

Man tai akrilanas visai patinka rolleyes.gif ,tiesa,tas,kuri turiu jis babinose ir dar senais laikais gautas is Marijampoles siulu fabriko(pro kitas duris blush2.gif ),tai atrodo lyg pamaisytas su vilna.Vat is jo esu gal prie 10-15metu nusimezgusi pora megztuku ir iki siol juos deviu rolleyes.gif ,nu negaliu atsidziaugti-nei burbuliuojasi,nei tysta/traukiasi,silti,zodziu esu labai patenkinta.O parduotuvej(irgi seniai)esu pirkusi akrilo,tai siaubiakas ne siulas schmoll.gif Taip,kad akrilas akrilui nelygu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu tau del senojo akrilano,savo mazajai nuneriau megztuka nei burbuliuojasi nei tasosi liuks,aisko to nepasakysi apie dabartini akrila.
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2013 04 06, 16:30)
Man tai akrilanas visai patinka rolleyes.gif ,tiesa,tas,kuri turiu jis babinose ir dar senais laikais gautas is Marijampoles siulu fabriko(pro kitas duris blush2.gif ),tai atrodo lyg pamaisytas su vilna.Vat is jo esu gal prie 10-15metu nusimezgusi pora megztuku ir iki siol juos deviu rolleyes.gif ,nu negaliu atsidziaugti-nei burbuliuojasi,nei tysta/traukiasi,silti,zodziu esu labai patenkinta.O parduotuvej(irgi seniai)esu pirkusi akrilo,tai siaubiakas ne siulas schmoll.gif Taip,kad akrilas akrilui nelygu mirksiukas.gif

siaip pati as jo vengiu, bet prisipirkus kaimyne ir nusimezgus keleta megztuku, tampo kas diena ir nei vieno burbuliuko mirksiukas.gif pirktas parduotuvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 04 06, 08:26)

aha, pritariu, bet juk ir ne visi gryni naturaliu pluostu siulai gerai nesiojasi, ar klystu? Ar pirkdama naturaliu pluostu siulus niekada neapsiriksiu? smile.gif
Gal kas zino kur Kaune pigiau siuluku nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 04 06, 16:32)
aha, pritariu, bet juk ir ne visi gryni naturaliu pluostu siulai gerai nesiojasi, ar klystu? Ar pirkdama naturaliu pluostu siulus niekada neapsiriksiu? smile.gif

Zinoma, kad ne visi naturalus siulai puikiai atsilaiko pries skalbimus ir laika smile.gif cia jau bandymu keliu atsirenkama geriausi.
Is visiskai naturaliu pluostu, tai mano paskutinis atradimas Drops Alpaca siulai. Dar nezinau, kaip skalbsis, bet lytejimui ir nesiojimui tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 06 balandžio 2013 - 16:46
bangelee, aciu! reikes butinai uzsukti...kai kuriose babinose budavo angliska etikete su sudetimi, dabar gal jau nera...
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2013 04 06, 17:32)

ABC 4u.gif Man dabar paltuko savykaina dukrytei isejo 8,40 lt smile.gif)) suejo 6 kamuoliukai po 50 gr, kuriu kaina buvo 1,40 lt biggrin.gif 100 proc vilna! Siltutis, minkstutis wub.gif Jauciu sagom trigubai isleisiu nei siulam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 04 06, 18:56)
ABC  4u.gif Man dabar paltuko savykaina dukrytei isejo 8,40 lt smile.gif)) suejo 6 kamuoliukai po 50 gr, kuriu kaina buvo 1,40 lt biggrin.gif 100 proc vilna! Siltutis, minkstutis  wub.gif Jauciu sagom trigubai isleisiu nei siulam  doh.gif

o kurioj cia vietoj yra ta parduotuve gal galit tiksliau pasakyt blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 04 06, 18:57)
o kurioj cia vietoj yra ta parduotuve gal galit tiksliau pasakyt  blush2.gif  g.gif

prie Urmo bazių žiedo, ten prekybos centras lygtai Taupyk vadinasi, ir rūsyje siūlai smile.gif
Atsakyti