Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Sveiki, gas kas mezgėte iš šių siūlų
DROPS Cotton Viscose 24 heather
Labai noriu ką nors vasarai nusimegzti
http://www.vukas.lt/...on-viscose.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 03 28, 00:14)
Dėkui. Kaži sostinės turguj yra tokių? niekada nesidomėjau medvilniniais siūlais. g.gif

As gyvenu netoli Sostines turgaus. Buvau uzejusi sestadieni. Tai maciau tik tiek, kad vasariniai siulai jau iskelti i prieki, bet prekiu papildymo dar nebuvo (gal sia savaite papilde). Uz Summer ten akis neuzkliuvo. Ir kazkada klausiau Madam Tricot Merino Gold-tai sitos firmos jokiu siulu neturejo. Jei yra poreikis, galiu per pietus nueiti iki Siulu Oazes-dirbu netoli-pasivaiksciociau. Tik tada reiketu konkreciau zinoti ko ziureti-gal i az parasykite
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 03 28, 11:41)
As gyvenu netoli Sostines turgaus. Buvau uzejusi sestadieni. Tai maciau tik tiek, kad vasariniai siulai jau iskelti i prieki, bet prekiu papildymo dar nebuvo (gal sia savaite papilde). Uz Summer ten akis neuzkliuvo. Ir kazkada klausiau Madam Tricot Merino Gold-tai sitos firmos jokiu siulu neturejo. Jei yra poreikis, galiu per pietus nueiti iki Siulu Oazes-dirbu netoli-pasivaiksciociau. Tik tada reiketu konkreciau zinoti ko ziureti-gal i az parasykite

Uoj ačiū už rūpestį. 4u.gif
Bet man dar, kaip sakoma, nedega. Domiuosi tik kur tokiais prekiauja, kad jau kai užsidegs žinočiau konkrečiai kur eiti. biggrin.gif
Siūlų oazė ir sostinės, kalvarijų turgūs man pakeliausiai, tai reiks apžiūrėti, ką siūlo. mirksiukas.gif
Ačiū mergaitės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2013 03 28, 08:59)
Megoj filetos tai tikrai nėra

aga, nėra, gavau Casa lanoj ax.gif
Atsakyti
Mergaites , reikia pagalbos del siulu . Kokius geriausia pirkti mazam vaikiui, ruosiuosi nerti pleduka, kojinaites, sliauztinuku pora. Galvoju apie merino vilna , jei tiksliau apie siuos siulus http://www.hcscrafts...0g_Balls/c10996
Jenny Watson Pure Merino DK - 50g Balls
ar tinka jie ?
Atsakyti
Iš kur mergaitės dažniausiai perkate siūliukus. Internete, kiek pastebėjau yra pigesni, nei parduotuvėje, bet parduotuvėje galima pačiupinėti smile.gif
Atsakyti
apsižiūriu parduotuvėj, dažniausiai perku internetu. Pristatymas kainuoja mažiau nei kuras iki parduotuvės blush2.gif ir parduotuvėj yra tikimybė prisipirkti maišą ateičiai doh.gif
Atsakyti
O iš kur dažniausiai, nes siūliukų pilnas intikas ax.gif
Atsakyti
kur pigiausiai biggrin.gif ir žiūrint kokių reikia, nes net internete tų pačių siūlų kainos skiriasi unsure.gif ir ne visi turi tą patį asortimentą. kiek užsakinėjau (4 skirtingi tiekėjai) - visais likau patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2013 04 04, 19:47)
Iš kur mergaitės dažniausiai perkate siūliukus. Internete, kiek pastebėjau yra pigesni, nei parduotuvėje, bet parduotuvėje galima pačiupinėti  smile.gif

jeigu didesni kieki perki tai taip, apsimoka netu, aisku jeigu nereik vaziuoti 100 km iki parduotuves, o siaip as pati tai dazniausia parduotuvej perku dar vis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Paskutinį kartą užsisakinėjau (iš Klaipėdos) 5 kamuoliukus Romos siūlų po 9 lt ir vieną moheros (7 lt) kamuoliuką. Viso sumokėjau 52 Lt, pristatymas nemokamas (siuntė į Vilnių). Plius pavedimo mokestis 1 lt. Taigi viso labo 53 lt ir eiti niekur nereikėjo, siūlus pristatė į namus. Po savaitės važiavau į vieną Vilniaus parduotuvę, ten Roma po 12 Lt (ta pati, jų pakuotė), mohera 8 lt, taigi būčiau čia palikus 68 Lt plius kuras (apie 18 km mieste).

Sutaupyta minimum 15 lt, o tai yra 1-3 kamuoliukai siūlų hihihi.gif

Bet apsižiūrėti siūlus turiu pati prieš tai.

P.s. aš atidžiai žiūriu ir seku man patinkančių siūlų kainas, šiais laikais labai lengva patikrinti, kur ir pas ką pigiau, apsimoka važiuot ar internetu užsakinėt rolleyes.gif šiuo atveju tiesiog pasiskaičiavau, kad užsakyt gavosi pigiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 04, 22:28)
Paskutinį kartą užsisakinėjau (iš Klaipėdos) 5 kamuoliukus Romos siūlų po 9 lt ir vieną moheros

nioriu paklausti, is kur Roma uzsakinejote?

merginos,gal zinote kiek Mazeikiuose kainuoja BBB Soft Dream mochera toje ju parduotuveje prie turgaus?
nezinau, ar uzsisakyti internetu, ar palaukti savaitele. kol susiruosiu su reikalais i Mazeikius g.gif
Atsakyti