Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Labukas merginos, norėjau jūsų mezgejėlių paprašyti, gal galite pakomentuoti apie šiuos siūlus. Gal kuri mezgėt, ar nėrėt. O kaip ta viskozė, čia baika sudėtis? Nes šeip pastaruoju metu tik iš medvilnės, banbuko siulu mezgu, neriu. Nu taip patraukė šie siulai mano akis:
http://www.siulupasa...lai/gazzal-riva
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2013 06 13, 20:50)
Labukas merginos, norėjau jūsų mezgejėlių paprašyti, gal galite pakomentuoti apie šiuos siūlus. Gal kuri mezgėt, ar nėrėt. O kaip ta viskozė, čia baika sudėtis? Nes šeip pastaruoju metu tik iš medvilnės, banbuko siulu mezgu, neriu. Nu taip patraukė šie siulai mano akis:

Aha, man ir dabar įdomu kaip jie mezgasi, visai neblogi atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2013 06 13, 07:09)
Sūlų sudėtyje yra 40 proc. viscon. Tai sintetika ar natūralus pluoštas?

Naturalus.Gaunamas is medienos.
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2013 06 13, 20:50)

aš neriu dabar iš Rivos, pirmą kartą, ir tikrai ne paskutinį rolleyes.gif nebent dėvint nuvils. Neriasi super smagiai, minkštai. Siūlų storis man pats tas: nei per plonas, nei per storas vasarinei suknelei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 06 13, 23:35)
aš neriu dabar iš Rivos, pirmą kartą, ir tikrai ne paskutinį  rolleyes.gif nebent dėvint nuvils. Neriasi super smagiai, minkštai. Siūlų storis man pats tas: nei per plonas, nei per storas vasarinei suknelei  thumbup.gif

O storis koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 06 13, 23:35)
aš neriu dabar iš Rivos, pirmą kartą, ir tikrai ne paskutinį  rolleyes.gif nebent dėvint nuvils. Neriasi super smagiai, minkštai. Siūlų storis man pats tas: nei per plonas, nei per storas vasarinei suknelei  thumbup.gif

O jei nepaslaptis kokiu Nr. vašeliu nerete? O virbaliukais jusu nuomone irgi galima butu megzti? Sakykim kokiu antruku g.gif Aš dar turiu ir mažesniu Nr. virbaliukus lotuliukas.gif Man patinka iš plonu siuliuku megzti.
Atsakyti
aš neriu su Nr. 2, man pats tas rolleyes.gif rekomenduoja 2,5-3. Mezgimui neimčiau, ne mano kantrybei schmoll.gif mezgu mažiausiai su Nr.3 virbalais, į plonesnius siūlus net nežiūriu blush2.gif neįsivaizduoju iš kur tiek kantrybės ir laiko turi mezgėjos, megzdamos su nr. 1,5-2 unsure.gif

O vąšelis man maloniausias nr. 1,5 ir 2. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 06 14, 14:06)
aš neriu su Nr. 2, man pats tas  rolleyes.gif rekomenduoja 2,5-3. Mezgimui neimčiau, ne mano kantrybei  schmoll.gif mezgu mažiausiai su Nr.3 virbalais, į plonesnius siūlus net nežiūriu  blush2.gif neįsivaizduoju iš kur tiek kantrybės ir laiko turi mezgėjos, megzdamos su nr. 1,5-2  unsure.gif

O vąšelis man maloniausias nr. 1,5 ir 2.  rolleyes.gif

Mezgu su 1,5 nr. virbalais smile.gif Dabar kaip tik suknelei sijoną baiginėju smile.gif Gi raštas gražesnis smile.gif
Atsakyti
Neriau 1,75 vaseliu, mezgiau is 2 siulu 3,5 nr (mano megstamiausias storis)virbalais
Atsakyti
As is Rivos ruosiuosi megzti nr.4 virbalais,labai graziai gaunasi net lygus rastas.Kam kankintis su nr.1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 06 14, 20:27)
As is Rivos ruosiuosi megzti nr.4 virbalais,labai graziai gaunasi net lygus rastas.Kam kankintis su nr.1 ax.gif

is 1 siulo? Neistys labai? Nes siulas linkes tysti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 14 birželio 2013 - 19:40
QUOTE(rasa32 @ 2013 06 14, 20:27)

bet labai jau skyleta turetu iseit g.gif nemegstu as taip schmoll.gif
Atsakyti