Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Labas,
kaip šie siūliukai '' elgiasi'' mezginyje, kažin, patįsta? g.gif
http://www.siulai.eu...;category_id=40

šiaip labai smagiai neriasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2013 07 03, 20:09)
As jau buvau ir radau tik uzrakintas duris be jokio perspejimo.Keista, kad taip uzdaro parduotuve visam menesiui.

jie kasmet uzsidaro, kiek pamenu. Gal ne visam menesiui, bet 2-3 savaitems tai tikrai. Gal viena pardaveja tik dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2013 07 03, 21:09)
As jau buvau ir radau tik uzrakintas duris be jokio perspejimo.Keista, kad taip uzdaro parduotuve visam menesiui.

O i ABC parduotuve jau veikia atskiras iejimas ? Nebereikia eiti pro maisto parduotuve, ir leistis tais siaurais staciais laiptais?
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2013 07 04, 13:03)
O i ABC parduotuve jau veikia atskiras iejimas ? Nebereikia eiti pro maisto parduotuve, ir leistis tais siaurais staciais laiptais?

As visad per maisto parduotuve einu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2013 07 03, 21:09)

Visi darbuotojai atostogauja, net pardavėjos mirksiukas.gif toks įstatymas. Manau mažai parduotuvytei daugiau apsimoka užsidaryti laikinai, nei priimti laikiną nepatikimą darbuotoją ir apturėti nuostolių bei nepatenkintų klientų dėl aptarnavimo.

Gal žinote, kur išsikėlė Sostinės turguje prekiavęs turkiškais siūlais kioskelis (šalia įėjimo į maisto paviljoną, viduryje)? g.gif geros kainos ten buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 07 04, 21:38)

Gal žinote, kur išsikėlė Sostinės turguje prekiavęs turkiškais siūlais kioskelis (šalia įėjimo į maisto paviljoną, viduryje)?  g.gif geros kainos ten buvo rolleyes.gif

Issikele??? doh.gif Senokai paskutiniu metu ten bebuvau. Nors tai buvo mano pagrindinis "taskas". Reikes paklausti kaimynysteje dirbanciu, gal zinos
Atsakyti
Ten mačiau du taškus: vieną prie maisto įėjimo pigiais turkiškais (kur išsikėlė), o kitą prie berods alkoholio išparduotuvės, brangesni siūlai, tikrai ne turkiški schmoll.gif

o man kaip tik reikia Rivos, Begonios, Divos, ALize...o ten kainos buvo geros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 07 04, 22:57)
Ten mačiau du taškus: vieną prie maisto įėjimo pigiais turkiškais (kur išsikėlė), o kitą prie berods alkoholio išparduotuvės, brangesni siūlai, tikrai ne turkiški  schmoll.gif

o man kaip tik reikia Rivos, Begonios, Divos, ALize...o ten kainos buvo geros  rolleyes.gif

Prie alkoholio-kainos labai dideles. Gaila to tasko. Dabar situ paminetu siulu teks vaziuoti i Hale. Pasiklausiu pro sali eidama-gal kur nors netoli issikele
Atsakyti
Šiandien buvau, gretimam "kioskelyje" užklausiau, sakė kažkur prie Kablio išsikraustė (stoties raj.) unsure.gif Man ten baisiai niūrus rajonas blush2.gif net nežinau, kur ieškot, šabakštynas man ten blush2.gif
O Halėj kurioj vietoj prekiauja? aš net nežinau, kurioje vietoje Gariūnuose prekiauja blush2.gif nemėgstu vaikščiot ir ieškot, ypač kai vien tik rūbais prekiaujama.
Galėtų kokia Midara Riva prekiauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 07 05, 22:19)
Šiandien buvau, gretimam "kioskelyje" užklausiau, sakė kažkur prie Kablio išsikraustė (stoties raj.) unsure.gif Man ten baisiai niūrus rajonas  blush2.gif net nežinau, kur ieškot, šabakštynas man ten  blush2.gif
O Halėj kurioj vietoj prekiauja? aš net nežinau, kurioje vietoje Gariūnuose prekiauja  blush2.gif nemėgstu vaikščiot ir ieškot, ypač kai vien tik rūbais prekiaujama.

Gariunuose vienoj tik vietoj zinau, nors kazada dar kazkurioj maciau ale daugiau taip ir neteko kiek kartu bvuvau, o prekiauja toks vyrukas netoli kavinukes, lauko supynes yra, salia bent jau buvo anksciau kitas iejimas gyvunu maistas ir vyriski drabuziai, gal tai pades orientuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 07 05, 22:19)
O Halėj kurioj vietoj prekiauja? aš net nežinau, kurioje vietoje Gariūnuose prekiauja  blush2.gif nemėgstu vaikščiot ir ieškot, ypač kai vien tik rūbais prekiaujama.

Halej tai man asmeniskai nieko gero nera, bent jau is vasariniu siulu, visad pirkdavau sostines, tai tikrai labai gaila verysad.gif Dabar jie randas Kauno gatveje, pastate kur socialines paramos centras, tik uz kampo, ten berods jau Raugyklos gatve, priesais mazute IKI 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tomienė,2013 07 05, 22:19]
Šiandien buvau, gretimam "kioskelyje" užklausiau, sakė kažkur prie Kablio išsikraustė (stoties raj.) unsure.gif

Prie Kablio tai tikriausiai kur parduotuve Kauno 3 (tik is Raugyklos g. puses iejimas) g.gif bet jie ten nuo pernai rudens jei ne anksciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 06 liepos 2013 - 12:36