Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

labas, as su klausimu ax.gif ar dar egzistuoja panasi temele

Nereikalingi siūlų likučiai, keičiamės, dovanojam siūliukus

Dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta, bet manau galit klausti ir čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anicka @ 2013 03 09, 13:40)
labas, as su klausimu  ax.gif ar dar egzistuoja panasi temele

Nereikalingi siūlų likučiai, keičiamės, dovanojam siūliukus

Dekoju  mirksiukas.gif

Panasi i ieskoma tema cia:
http://www.supermama...;#entry61369957
Atsakyti
kokius sulelius patartumete naujagimiui rugpjucio men gimusiam ?
noreciau sliastinukus numegzti, kepuriuka.
Atsakyti
100% medvilne smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti mezgusiu, kaip jums patinka Drops Merino extra fine siulai? Ar gerai skalbiai ir nesiojasi? Ar storumu panasus i YarnArt Charisma?
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 03 12, 10:40)
Noriu paklausti mezgusiu, kaip jums patinka Drops Merino extra fine siulai? Ar gerai skalbiai ir nesiojasi? Ar storumu panasus i YarnArt Charisma?

Aš nebandžiau šitų siūlų, bet ravelry'je tai dauguma prasti atsiliepimai
Atsakyti
Gal kartais netyčia kas nors turite šitų siūlų bent matkutį?
user posted image
Atsakyti
Nors jau šalčiai eina į pabaigą, bet sumąsčiau nusimegzt šiltą, žieminį megztinį. biggrin.gif Visados labai lengvai išsirinkdavau siūlus, o dabar niekaip neišsirenku. blush2.gif Renkuosi kaip ir iš keturių firmų siūlų: Midara Olympia ir Midara Okilana (bet prisiskaičiau, kad panešiojus apsipukuoja, tai prisibijau pirkt) bei YarnArt Wool ir Merino Gold. Kadangi noriu kelių spalvų siūlais megzt, tai Merino Gold šiek tiek nepatogu, nes interneto svetainėse pagrinde maži likučiai ir sunku rasti norimas spalvas. Beje, ar Merino Gold nėra labai ploni, neteks megzti dvigubu siūlu? O kaip dėl kitų kokybės, švelnumo prie kūno? Būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėt apsispręst. 4u.gif Nes nesinori nusipirkti visai prastų siūlų, kad gaila darbo būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black_white: 13 kovo 2013 - 16:40
QUOTE(Mylia @ 2013 03 12, 11:40)

sveika, iš dvigubo siūlo esu numezgusi vyrui šaliką. pati mezgu normaliai/laisviau tai man baisiausiai ištyso. mezginys malonus nešioti bet vaizdo tai prasto. daugiau jų nepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2013 03 13, 16:39)
Nors jau šalčiai eina į pabaigą, bet sumąsčiau nusimegzt šiltą, žieminį megztinį.  biggrin.gif

Dabar kaip tik mezgineju pavyzdelius is YarnArt Wool siuliuku, pakankamai plonas siulas, jauciasi vilnos siurkstumas, o mezgasi smagiai. Kaip nesiojasi nezinau, nes megsiu pirma karta is ju. Is vieno siulo mezgant gautumet plona vilnoni megztuka ax.gif

QUOTE(axioma @ 2013 03 13, 16:47)
sveika,  iš dvigubo siūlo esu numezgusi vyrui šaliką. pati mezgu normaliai/laisviau  tai man baisiausiai ištyso. mezginys malonus nešioti bet vaizdo tai prasto. daugiau jų nepirksiu smile.gif

Aciu, vadinasi neverti savo kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2013 03 13, 17:39)
Beje, ar Merino Gold nėra labai ploni, neteks megzti dvigubu siūlu?

Man perplonas vienas siuliukas MerinoGold, ypac jei norisi silto zieminio, nes gausis siltas bet ne storas. Jau koki menesi daugiau nesioju is Drops Nepal megztini. Siltas labai net, neplonas, mezgasi labai greitai, po skalbimo jokiu pakyciu, Na ir man kas svarbu nei vieno bumbuliuko, nei po pazastim, nei kitur. wub.gif Isimylejau si siula. Ypac kai reikia silto, neplono ir greitai biggrin.gif
Atsakyti