Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Lusasita @ 2013 03 16, 14:02)
nertai suknelei siulas perstoras...  g.gif  ir... GRYNA sintetika ax.gif

biggrin.gif bet nešiojasi puikiai
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Gal esat kuri mezgusi is "red heart margareta" siulu ax.gif ? Raso, kad 100% akrilanas (50g - 250 m)... Ar reikia ipatingos prieziuros skalbiant, dziovinant g.gif?
Nenoreciau kad numezgus ir isskalbus issitemptu, kaip kazkada nutiko is vilnoniu siuliuku numegztai tobulai suknytei cray.gif
Atsakyti
aš tik esu nėrus suknutę iš jų. po mezgimo nepasitraukė ir neištyso. nešiojant šiek tiek nusiburbuliavo, bet nurinkus daugiau burbuliukų neatsirado. jaučiamas tas akrilo girgždėjimas
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2013 03 17, 10:40)
.. kaip kazkada nutiko is vilnoniu siuliuku numegztai tobulai suknytei  cray.gif

g.gif gal prisimenat kas per siulai buvo? 100 proc vilna? Man dar nei karto neissitampe 100 prc vilna po skalbimo.Kol slapias mezginukas, taip ishtysta, ypac merino vilna, bet ishdziuvus grizta atgal.
O va MerinoGold tai taip sad.gif issitampe. Kepuriukas sunui per didelis pasidare. Bet ten ne vilnos 50 berods, o gal dar maziau unsure.gif Ant kitu mezginuku nepasijaute, o kadangi kepurei svarbus kiekvienas cm, tai ir pastebejau.

Mane tai nuo 100 proc akrilano nupurto kaip nuo putupolistirolio wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 kovo 2013 - 10:04
Jau rašiau, bet vis dar niekaip neišsirenku siūlų, tai nusižiūrėjau dar vienus... biggrin.gif Ką manot apie šiuos: http://www.auksarank...i-atlas-pusviln
Ar tiktų šiltam, žieminiui megztukui? Nesipukuoja? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black_white: 17 kovo 2013 - 10:26
Ju.Ju pabandysiu atrast tikslu tos vilnos pavadinima ir parasysiu. Mat daugiau tu siuliuku nebeperku schmoll.gif
100 % akrilanas ne pats fainiausias siulas, bet ismesti gaila ax.gif

meskute 231 aciu 4u.gif

...pasimetus as tarp siulu, nes dar tik pradedanti mezgeja esu ax.gif . o gal 40% maheros ir 60% akrilo kiek geriau butu g.gif ?
Atsakyti
kuo mažiau akrilo, tuo geriau mirksiukas.gif
Man vilna irgi yra patįsus, ir nemažai doh.gif plius dar laisvas mezgimas buvo doh.gif

Mane labiausiai kabina medvilnė, bet ne viską iš jos gali nusimegzti.

O su laiku išbandau vis kitokius siūlus, nes kam tinka vienas-netiks kitam, o savo kailiu noriu man patikusius išbandyti. Neliečiu tų, kur daugiau nei pusė komentarų blogų blush2.gif bandos jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2013 03 17, 11:24)
Jau rašiau, bet vis dar niekaip neišsirenku siūlų, tai nusižiūrėjau dar vienus... biggrin.gif Ką manot apie šiuos: http://www.auksarank...i-atlas-pusviln 
Ar tiktų šiltam, žieminiui megztukui? Nesipukuoja?  4u.gif

Mezgiau is Atlas BBB nieko blogo negaliu pasakyt, nors mezginukas buvo ne vien is atlas, buvo rastujama su juo. Kelis kartus teko permezgineti, tai permezgimus atlaike puikia, Bel vel gi, cia plonokas siulas. Jus gal imeskit nuruoda, kokio tipo megztini norit. Nes as silta, butent zemini, isivaizduoju stoooooora, puru, lengva wub.gif Ir parasykit kiek pinigu galit skirti, bus lengviau kazka patarti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 kovo 2013 - 12:14
QUOTE(Viksė @ 2013 03 16, 19:48)
kaip manote, ar galiu tiketis, kad po plovimo Lanoso Lino (50% linas, 50% viskoze) siek tiek pasitemps, o ne susitrauks? Niekada is situ siulu nieko neneriau.

megzta virbalais man pasitempe i ilgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu. Jei nepavyks isplautos sukneles siek tiek istempti i ploti (reiketu labai nedaug -ne daugiau pora cm per storiausia klubu vieta), teks koreguoti kuno apimtis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 03 17, 12:10)
Mezgiau is Atlas BBB nieko blogo negaliu pasakyt, nors mezginukas buvo ne vien is atlas, buvo rastujama su juo. Kelis kartus teko permezgineti, tai permezgimus atlaike puikia, Bel vel gi, cia plonokas siulas. Jus gal imeskit nuruoda, kokio tipo megztini norit. Nes as silta, butent zemini, isivaizduoju stoooooora, puru, lengva  wub.gif Ir parasykit kiek pinigu galit skirti, bus lengviau kazka patarti  ax.gif

Dėkui už rūpestį. 4u.gif
Raštą esu iš draugės žurnalo išsirinkus, kažkas tarpinio tarp šių (tik kad manasis su raštais kelių rūšių):
http://www.knittingd...rn-cardigan.jpg
http://iknit2purl2.f...rs-brigit12.jpg
Dėl biudžeto, tai šį kartą būtų gerai sutilpt į 60-70lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2013 03 17, 14:40)

Is mano isbandytu, patikrintu - pagal stori , sudeti, ir aplamai, as rinkciausi Drops Lima.Manau iki 80 tilpsit 4u.gif

P.S. Gal kas mezge is Safran Drops. Ar tiks berniukui kepurei?Kaip laiko forma?Kepure bus be raisteliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 kovo 2013 - 14:38