Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(lilijyte @ 2013 10 03, 17:43)
ieškau gražiai pereinančių spalvotų siūlų, kaip kad šioje nuotraukoje (foto skolinta)
gal kas galit rekomenduoti panašių? tik kad nebūtų gryna sintetika  4u.gif 
user posted image

Regia turi siulu su graziais perejimais, 75 ar 70 vilna + sintetika,kojininiai skaitosi, bet turiu pora skaru nusimezgus,tai svelnus labai. kasiulai turi,mezgimo zona..
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 03, 21:07)
Man KATIA irgi labai grazus siulas  wub.gif Mezgiau is KATIA INCA. Nerealus siulas, labai graziai spalvina. Man jis daug grazesnis uz drops big delight. Pats spalvinimas idomesnis.

Beje, kur Kaune KATIA siulus galima isigyti. Pirkau Gerosios Akyse, bet kaip suprantu issikele  unsure.gif O pas juos geras ju pasirinkimas buvo.

Neliko Kaune Gerų Akių, vietoj jų dabar kita firma siūlais prekiauja.
Atsakyti
Mergaitės, ačiū už rekomendacijas, labiausiai susidomėjau "Aade Long". Tik kur jūs juos perkat? Internetu? Aplinkinėse siūlų parduotuvėse tokių neradau, o labai norėčiau pamatyti gyvai ir pačiupinėti prieš pirkdama ax.gif Gal žinot, kur juos parduoda Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2013 10 06, 19:52)
Mergaitės, ačiū už rekomendacijas, labiausiai susidomėjau "Aade Long". Tik kur jūs juos perkat? Internetu? Aplinkinėse siūlų parduotuvėse tokių neradau, o labai norėčiau pamatyti gyvai ir pačiupinėti prieš pirkdama  ax.gif Gal žinot, kur juos parduoda Kaune?  4u.gif

Labai panasus Kaune, kad pasiziuret, yra rankomis dazyti latviski kasiuluose - kiek is paciupinejimo. Perku internetu aade long - vukas.lt turi. Nesitikekit,kad sie siulai svelnuciai pukuciai-jie tokie siurkstoki sakyciau, ir storis netolygus truputi, bet sumezgus ir isplovus issivienodina, mezginyje to nelygumo nelieka. Man asmeniskai is tokio tipo siulu labiau patiko sirri vilna,ju yra ir su spalviniais perejimais, bet nelabai daug, o puko daugiau,bei svelnesni ir lygesni, nors spalvos grazesnes aade longu. Sirri gyvai galima pasiziuret ir pasiciupinet nemuno gatveje esancioje pard "siulu krautuvele".
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 06, 16:25)
Neliko Kaune Gerų Akių, vietoj jų dabar kita firma siūlais prekiauja.

Kokia? Kas per siulai? Labai idomu butu suzinot. Nes visai nepakeliui, bet jei verti demesio siulai, tai uzsukciau... nes taip ir nerandu tunikai nieko gero unsure.gif Arba sudetis ne ta, arba spalva doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokius siūlus iš savo praktikos galėtumėte rekomenduoti vaikiškai kepurei? Noriu kad nekąstų ir būtų šilta. Taip pat reikalingi siūlai, kurie būtų super šilti. Sakau gal imti kokią vilną ir įmaišyti mocheros siūliuką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 07, 17:44)
Kokia? Kas per siulai? Labai idomu butu suzinot. Nes visai nepakeliui, bet jei verti demesio siulai, tai uzsukciau... nes taip ir nerandu tunikai nieko gero  unsure.gif Arba sudetis ne ta, arba spalva  doh.gif

Oi, vasarą buvau, asortimento nelabai ir atsimenu. Turiu šian laiko, užsuksiu ir grįžus daugiau parašysiu.

QUOTE(Tajka @ 2013 10 08, 08:04)
Mergaitės, kokius siūlus iš savo praktikos galėtumėte rekomenduoti vaikiškai kepurei? Noriu kad nekąstų ir būtų šilta. Taip pat reikalingi siūlai, kurie būtų super šilti. Sakau gal imti kokią vilną ir įmaišyti mocheros siūliuką?  g.gif

Grynos alpakos siūlai, jau bemezgant jaučiasi ypatinga šiluma.
Atsakyti
Mergaitės, kokius siūlus iš savo praktikos galėtumėte rekomenduoti vaikiškai kepurei? Noriu kad nekąstų ir būtų šilta. Taip pat reikalingi siūlai, kurie būtų super šilti. Sakau gal imti kokią vilną ir įmaišyti mocheros siūliuką?  g.gif

Mezgu ziemines kepures, vyrui, sunui visada is storesnio siulo. Imu dvigubai, ir mezgu mazesniu dydziu. Pamegau Drops Nepal, maniskiams patinka spalvos, o man pats siulas. Tai imu dviguba Nepal, ir mezgu 4 nr virbalais. Gaunasi silta, vejo neperpuciama (kas svarbiausia) kepure thumbup.gif
Maziukei (ji labiau jautri kandiens siulams) rinksiuos DROPS Merino Extra Fine, irgi imsiu dviguba ax.gif
Nes nesvarbu vilna ar ne vilna, siuliukas nestoras ir vejas perpucia. Nebent tada pamusaliuka det ar megzti dviguba. Bet man cia dvigubas darbas gaunasi ax.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 08, 08:18)
Oi, vasarą buvau, asortimento nelabai ir atsimenu. Turiu šian laiko, užsuksiu ir grįžus daugiau parašysiu.
Grynos alpakos siūlai, jau bemezgant jaučiasi ypatinga šiluma.

ok 4u.gif
Atsakyti

Ziuriu,merginos drops siulus pataria - tai as imciau drops lima,sudetis alpaka + vilna, nesiojasi puikiai, siulas neplonas, svelnutis, ir kaina gera.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2013 10 08, 08:55)
Ziuriu,merginos drops siulus pataria - tai as imciau drops lima,sudetis alpaka + vilna, nesiojasi puikiai, siulas neplonas, svelnutis, ir kaina gera.

Maniskei ir Lima kandus. Tikrai jis nera svelnutis. Kumstines ka tik numezgiau is Limos, tai pradziai oziavosi, kad kanda, teko megstama gyvuneli ishsiuvineti, tik tada pradejo nesioti. Siaip labai siltos, bet tikrai nera svelnios. Merino extra fine, ar baby merino tikrai nekaltas siulas ax.gif Visi kiti kanda.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 08, 09:29)
Maniskei ir Lima kandus. Tikrai jis nera svelnutis. Kumstines ka tik numezgiau is Limos, tai pradziai oziavosi, kad kanda, teko megstama gyvuneli ishsiuvineti, tik tada pradejo nesioti. Siaip labai siltos, bet tikrai nera svelnios. Merino extra fine, ar baby merino tikrai nekaltas siulas  ax.gif Visi kiti kanda.

Dar Drops Baby Alpaca Silk yra super duper švelnus reikalas thumbup.gif tik plonas, tai reikėtu dėt bent dviguba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 08, 08:43)
Dar Drops Baby Alpaca Silk yra super duper švelnus reikalas  thumbup.gif tik plonas, tai reikėtu dėt bent dviguba smile.gif

Man paciai sitas siulas kanda, jau nekalbant apie vaika.... Nezinau kodel, bet (ypac sushilus) tas alpakos plaukelis pradeda durti g.gif
Apskritai, esu tik viena rusi atradus su alpaka kurie ypatingai svelnus.

O siaip patys svelniausi yra merino vilna su 25-50% shilku. Tik nezinau lietuviskos rinkos pasiulos unsure.gif
Atsakyti