Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(uups @ 2013 10 08, 09:55)
Man paciai sitas siulas kanda, jau nekalbant apie vaika.... Nezinau kodel, bet  (ypac sushilus)  tas alpakos plaukelis pradeda durti g.gif
Apskritai, esu tik viena rusi atradus su alpaka kurie ypatingai svelnus.

O siaip patys svelniausi yra merino vilna su 25-50% shilku. Tik nezinau lietuviskos rinkos pasiulos unsure.gif

ten Alpaca su šilku, ne gryna...

Na, o jei vilna su šilku tai esu bandžiusi Grignasco Champagne. tiek sau tik vakui, tikrai visisiškai nekanda ir šildo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 08, 10:12)

Na, o jei vilna su šilku tai esu bandžiusi Grignasco Champagne. tiek sau tik vakui, tikrai visisiškai nekanda ir šildo smile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Is situ specialiai tik kakliuka medziau sunui, nes megejas aukstu kaklu. O visa megztuka is kitu, labiau kandanciu. Nes vistiek gi ant nuogo kuno nedesi megztinio.
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 08, 09:12)

zinau...dukrai kepure mezgiau, sau kelias skaras. Nesiojam, uztai is praktikos sakau,- nera svelnus tas siulas schmoll.gif del silko tas apgaulingas slidumas, shvelnumas yra, o realiai alpakos plaukelis dirgina.

Bendrai jautriems zmonems nei alpaka, nei angora, nei mochera netinka.
Merino vilna- pati nekalciausia. O dar geriau- jos misiniai su shilku arba medvilne.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2013 10 08, 10:29)
zinau...dukrai kepure mezgiau, sau kelias skaras. Nesiojam, uztai is praktikos sakau,- nera svelnus tas siulas schmoll.gif  del silko tas apgaulingas slidumas, shvelnumas yra, o realiai  alpakos plaukelis dirgina.

Bendrai jautriems zmonems nei alpaka, nei angora, nei mochera netinka.
Merino vilna- pati nekalciausia. O dar geriau- jos misiniai su shilku arba medvilne.

Na, jei labai jautru, tuomet taip smile.gif na, tikiuosi man labai nekas ta alpaca silk g.gif paciupinejus kamuoliukas tiesiog stulbinamai minkstas ir svelnus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 08, 10:36)
Na, jei labai jautru, tuomet taip smile.gif na, tikiuosi man labai nekas ta alpaca silk  g.gif  paciupinejus kamuoliukas tiesiog stulbinamai minkstas ir svelnus ax.gif

blush2.gif as megstu kai kanda. Galiu mochera ant nuo kuno nesiot, ir nesioju. Vilna siurksia irgi drasiai cool.gif
Atsakyti
o žinojot, kad tas kandimas paprastai reiškia netvarką su žmogaus nervais, jautrumu, kurį pareguliuoti galima šiek tiek pavartojus nervus raminančias žoleles biggrin.gif

Arba išskalbus siūlus. Tenka susidurt, kai bemezgant ima rankas be proto niežėti arba čiaudulys atsiranda. Tačiau išskalbi ir visi nemalonūs potyriai dingsta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 08, 12:15)
o žinojot, kad tas kandimas paprastai reiškia netvarką su žmogaus nervais, jautrumu, kurį pareguliuoti galima šiek tiek pavartojus nervus raminančias žoleles  biggrin.gif

Kazkas naujo rolleyes.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 08, 12:15)
o žinojot, kad tas kandimas paprastai reiškia netvarką su žmogaus nervais, jautrumu, kurį pareguliuoti galima šiek tiek pavartojus nervus raminančias žoleles  biggrin.gif

biggrin.gif pagal musu seimos narius, tai galima sakyt, viskas priesingai biggrin.gif Kam reiketu kazka pavartoti, tam niekas nekanda. O maziuke rami kaip belgas, ir jai viskas kanda biggrin.gif
Mitas manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 08, 17:15)
Mitas manau  4u.gif

žiauriai tingiu plėstis, tarkim mitas biggrin.gif

Na, tai apie siūlus. Katia Air lux mačiau toje parduotuvėje, kur ant Vilniaus/ L. Zamenhofo gatvių kampo. Kitokių, kur čia buvo įdėta, nemačiau.

Palangos g. parduotuvytė prekiauja itališkais siūlais. Etiketės tokios pat, kaip ir GA ( juoda etiketė ir 'paauksuoti' pavadinimai). Pati pirkau LanaMama Mila (40proc alpaca, 30proc vilnos ir 30proc poliakrilo). Labai meilus siūlas.
Atsakyti
ne mitas, ne mitas drinks_cheers.gif
tik su tom nervus raminanciom zolelem nepatarciau 'tvarkyt'. O ne visada ir 'sutvarkoma',- tiesiog yra zmoniu jautresne nervu sistema...vienam rubo etikete netrukdo, kita is prot ishvaryt gali....

Atsakyti
Gal kas zino, kaip tarnauja mezginiai is Drops Loves You 4 (vilna,linas) g.gif Tunikai idomu tiktu g.gif Gal kas gyvai ciupinejo?
Atsakyti
Esu nusimezgusi liemene is Drops Love You 2 siulu, kaip suprantu Drops Love You 4 yra beveik identisti sudetimi tik plonesni. Jei taip, tai jie labai svelnus ir labai silti siulai, turi pukeli, mezginys gaunasi pukuotas, ir toks, atrodo, sunkus, krentantis. Mezgant nepatiko tai, kad jie pukavosi, visur, kur mezgiau buvo pilna tos spalvos puku, bet nesiojant kazkaip nepastebejau, kad drabuziai butu aplipe tais pukeliais, gal kazkiek "nusisere" smile.gif Kas bus su tuo mezginiu ilgiau panesiojus - paziuresim.
Atsakyti