Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Šiurpė @ 2013 10 10, 20:00)
:-) Dėkui. Turbūt maišyta tiktų, tik kaip išsirinkt mieliausią, minkščiausią ir patvariausią? :-) Iš pačiupinėjimo pati nesuprasiu. Neturiu  supratimo, nei patyrimo su siūlais, vis iš kokių ardytų megzdavau, kai ant rudens užeidavo mezgimo priepuolis :-P Dabar skaitau drops vaikiškos alpakos aprašymą, kad ir vėsina,  ir šildo..., išvis, kas minkščiau yra,ar gryna ar maišyta vilna? o gal dar kas nors?

na be pačiupinėjimo sunkoka aišku... kiekvienas skiringai jaučia.

Drops Merino Extra Fine - ka tik baigiau kombinezona lelioukui, na tikrai super minkštas ir švelnus iš palietimo, atrodo mažas irgi patenkintas aprengtas juo smile.gif manau Drops Merino irgi būtų tokia pat švelni tik plonesnė, Mezgau iš Drops Alpacos, tai tas pūkėlistoks tikiu jautresniam gali nepatikti. Mažiukas nesiskundžia, kol nesušyla, nes tas pūkas dantukus parodo, kai karšta pasidaro. dabar dar turiu Drops Alpaca Baby Silk,m iš pačiupinėjimo labai švelnus, bet kaip jau buvo rašyta - gali tas pūkas visviena kąsti.

Drops Loves You 4 - jau čia buvo atsiliepimų, kad siūlas mielas, jis maišytas su linu. Dar yra Drops Loves You 2. bet nei vienu , nei kitu pati nečiupinėjau ax.gif

Grignasco Champagne - vilna su šilku. tikrai labai labai švelnu. mezgiau sau bolero - thumbup.gif Mažiukui megztukas - pasitampė, bet gal nuo dažno renginėjimo, arba gal laisvokai numezgiau, bet atrodo dar neapsispurgavo smile.gif

Flavia Baby - man iš pačiupinėjimo lyg ir kandokas atrodo... g.gif

na va tiek iš mano patirties būtų, dar buvau megztuką nusimegus iš merino, bet labai senai ir nepamenu pavadinimo, pirkta Casa lanoj, tai buvo švelnus ir tikrai nekando, toks plonas siūlas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2013 10 10, 19:00)
:-) Dėkui. Turbūt maišyta tiktų, tik kaip išsirinkt mieliausią, minkščiausią ir patvariausią? :-) Iš pačiupinėjimo pati nesuprasiu. Neturiu  supratimo, nei patyrimo su siūlais, vis iš kokių ardytų megzdavau, kai ant rudens užeidavo mezgimo priepuolis :-P Dabar skaitau drops vaikiškos alpakos aprašymą, kad ir vėsina,  ir šildo..., išvis, kas minkščiau yra,ar gryna ar maišyta vilna? o gal dar kas nors?

Sunku kazka patarti, nes tai labai subjektyvu. Kazkas cia rase, kad nelabai bet man ypac ispudi paliko drops baby alpaca silk, paciupinejusi ypatingai svelnus siulas atrodo ir nera storas, ir dar silko ideta, gal nebus per karstas. Taip pat neseniai skaiciau Mezgimo zonos naujienose apie Noro siulus , paziurekit, viena rusis Arale nera labai stori ir sudetis beveik per puse vilna su silku, gal Jums tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 10 10, 22:25)
Sunku kazka patarti, nes tai labai subjektyvu. Kazkas cia rase, kad nelabai bet man ypac ispudi paliko drops baby alpaca silk, paciupinejusi ypatingai svelnus siulas atrodo ir nera storas, ir dar silko ideta, gal nebus per karstas. Taip pat neseniai skaiciau Mezgimo zonos naujienose apie Noro siulus , paziurekit, viena rusis Arale nera labai stori ir sudetis beveik per puse vilna su silku, gal Jums tiktu.

dabar kaip tik mezgu iš Noro Arale, labai įdomus siūlas smile.gif kai čiupinėji paskirą giją, atrodo lyg ir kietokas vietomis, bet numezgus - labai minkštas ir švelnus:) ir spalvos gražiai mainosi smile.gif žodžiu thumbup.gif

Mačiau gyvai iš Noro Kureyon prieš kelis metus megztą tuniką (nešiojamą intensyviai) atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 10, 21:38)
dabar kaip tik mezgu iš Noro Arale, labai įdomus siūlas smile.gif kai čiupinėji paskirą giją, atrodo lyg ir kietokas vietomis, bet numezgus - labai minkštas ir švelnus:) ir spalvos gražiai mainosi smile.gif žodžiu  thumbup.gif

Mačiau gyvai iš Noro Kureyon prieš kelis metus megztą tuniką (nešiojamą intensyviai)  atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kaip idomu smile.gif O kiek sie siulai kainuoja?
Atsakyti

QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 10, 22:21)
Grignasco Champagne - vilna su šilku. tikrai labai labai švelnu. mezgiau sau bolero -  thumbup.gif Mažiukui megztukas - pasitampė, bet gal nuo dažno renginėjimo, arba gal   laisvokai numezgiau, bet atrodo dar neapsispurgavo smile.gif

Pas mane tokie pat atsiliepimai apie baby merino (drops). Tas pasitampymas kazkaip keistokas. Nors dabar man jis i nauda. Dar ir siemet tiks, bet pagal bendra vaizda, jis ilgesnis nei buvo pernai. Nors maziuke gi paaugo. Tai galima sakyti, kad ziauriai pasitampe cool.gif
Paaugusiam vaikui nerizikuociau jau is ju megzti. Leliukam- taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 spalio 2013 - 08:14
norfoj siulam akcija 40% kokiu graziu siulu yra ir sudetis lb viliojanti ax.gif 50gr.200metru 40%merinosu vilnos 20%kasmyro Pa 40%poliakrilo baby wool 3lt tik
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 10 10, 19:17)
Gal tokių ieškot  g.gif ? Ar tokių, ilgesniu 'pūku' ... Bet šitie sumegzti labiau kailiuką primena, ne pūką.

Tokiu tokiu,labai jums aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liusinda @ 2013 10 11, 12:30)
norfoj siulam akcija 40% kokiu graziu siulu yra ir sudetis lb viliojanti  ax.gif 50gr.200metru  40%merinosu vilnos 20%kasmyro Pa 40%poliakrilo  baby wool 3lt tik
thumbup.gif

As pernai per akcija norfoj nusipirkau pusvilnes,is paziuros atrode labai neblogai,bet numezgus.. doh.gif jau toks š...,kad sakiau gyvenime per akcijas nebepirksiu,apsiburbuliavo nesvietiskai ir issitampe keliais dydziais.Gal neisparduoda,todel ir stengiasi taip iskist.Nesakau,kad sitie butinai tokie bus,bet ka gali zinot nepabandzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2013 10 11, 14:11)
Tokiu tokiu,labai jums aciu  4u.gif
Papildyta:

As pernai per akcija norfoj nusipirkau pusvilnes,is paziuros atrode labai neblogai,bet numezgus.. doh.gif  jau toks š...,kad sakiau gyvenime per akcijas nebepirksiu,apsiburbuliavo nesvietiskai ir issitampe keliais dydziais.Gal neisparduoda,todel ir stengiasi taip iskist.Nesakau,kad sitie butinai tokie bus,bet ka gali zinot nepabandzius  g.gif

tos akcijos doh.gif spalvytes grazios,sudetis irgi atrodo gera,nu bus matyt . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 10 11, 13:30)
norfoj siulam akcija sudetis lb viliojanti  ax.gif 40%merinosu vilnos 20%kasmyro Pa 40%poliakrilo

Na, bet čia 60 proc. sintetikos - kašmyras tai dirbtinis (PA).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 11 spalio 2013 - 13:24
QUOTE(ausrazs @ 2013 10 11, 14:23)
Na, bet čia 60 proc. sintetikos - kašmyras tai dirbtinis (PA).

nu bet kai uz 3 litus motkelis blush2.gif sunaudosim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2013 10 10, 20:11)
Švelnesnės pusvilnės nesu per gyvenimą rankose turėjusi, kaip ši, iš kurios mezgiau savo atžalai, žinoma, kaina didoka http://www.skdyarns....en-uk/d176.html

4u.gif Ačiū. Šitoje parduotuvėje nerandu siuntimo sąlygų, jie siunčia į LT?

QUOTE(uups @ 2013 10 10, 20:39)
.
Praktikoj viska patikrini ciupinedamas ir tiek. Nuo misiniu sudeties minkstumas nepriklauso  schmoll.gif  labiausiai nuo siulo tipo,- stipriai ar silpnai suktas, pats megztas kaip virvele, ar apveltas, etc.

Dėkui 4u.gif Supratau, toli man dar iki žinovės, tik kai praktikos trūksta, pasikliauju patyrusių patarimais.

Vat aš ir galvoju, pačiupinėsiu, jeigu jau kąs, tai viskas aišku,o jei švelnu, patiks . Tik rankos ne tokios jautrios, kaip, pvz. mano "nervinga" nugara, ir nepajausiu aš niekaip to, kas gali išlįsti sušilus, ar pusdienį panešiojus g.gif Užtat, galvoju, nerizikuosiu ir imsiu patiems jautriausiems skirtus siūlus. Megztuką planuoju labai arti kūno nešioti. Jei kūdikiui tinka, ir manęs gal nesukandžios biggrin.gif

QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 10, 22:21)

Drops Merino Extra Fine - ka tik baigiau kombinezona lelioukui, na tikrai super minkštas ir švelnus iš palietimo, atrodo mažas irgi  patenkintas aprengtas juo smile.gif manau Drops Merino irgi būtų tokia pat švelni tik plonesnė, Mezgau iš Drops Alpacos, tai tas pūkėlistoks tikiu jautresniam gali nepatikti. Mažiukas nesiskundžia, kol nesušyla, nes tas pūkas dantukus parodo, kai karšta pasidaro. dabar dar turiu Drops Alpaca Baby Silk,m iš pačiupinėjimo labai švelnus, bet kaip jau buvo rašyta - gali tas pūkas visviena kąsti.

Drops Loves You 4 - jau čia buvo atsiliepimų, kad siūlas mielas, jis maišytas su linu. Dar yra Drops Loves You 2. bet nei vienu , nei kitu pati nečiupinėjau  ax.gif

Grignasco Champagne - vilna su šilku. tikrai labai labai švelnu. mezgiau sau bolero -  thumbup.gif Mažiukui megztukas - pasitampė, bet gal nuo dažno renginėjimo, arba gal  laisvokai numezgiau, bet atrodo dar neapsispurgavo smile.gif

Flavia Baby - man iš pačiupinėjimo lyg ir kandokas atrodo...  g.gif

na va tiek iš mano patirties būtų, dar buvau megztuką nusimegus iš merino, bet labai senai ir nepamenu pavadinimo, pirkta Casa lanoj, tai buvo švelnus ir tikrai nekando, toks plonas siūlas smile.gif

Dėkui labai, iš papasakojimo maždaug jau linkstu link Drops. kažin kur Kaune galėčiau pačiupinėti Drops siūliukų, arba Grinasco Champagne? Casa lana tai nuo manęs netoli, reiks užeiti.

QUOTE(Mylia @ 2013 10 10, 22:25)
Taip pat neseniai skaiciau Mezgimo zonos naujienose apie Noro siulus , paziurekit, viena rusis Arale nera labai stori ir sudetis beveik per puse vilna su silku, gal Jums tiktu.

4u.gif Ačiuks. O kas Noro prekiauja?

Mergaitės, ar parduotuvėse kainos labai skiriasi nuo internetinių? Kur pvz. Drops apsimoka pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2013 10 11, 15:49)
4u.gif Ačiū. Šitoje parduotuvėje nerandu siuntimo sąlygų, jie siunčia į LT?
Dėkui  4u.gif Supratau, toli man dar iki žinovės,  tik kai praktikos trūksta,  pasikliauju patyrusių patarimais.

Vat aš ir galvoju, pačiupinėsiu, jeigu jau kąs, tai viskas aišku,o jei švelnu, patiks . Tik rankos ne tokios jautrios, kaip, pvz. mano "nervinga" nugara, ir nepajausiu aš niekaip to, kas gali išlįsti sušilus, ar pusdienį panešiojus  g.gif Užtat, galvoju, nerizikuosiu ir imsiu patiems jautriausiems skirtus siūlus. Megztuką planuoju labai arti kūno nešioti. Jei kūdikiui tinka, ir manęs gal nesukandžios  biggrin.gif
Dėkui labai, iš papasakojimo maždaug jau linkstu link Drops. kažin kur Kaune galėčiau pačiupinėti Drops siūliukų, arba Grinasco Champagne? Casa lana tai nuo manęs netoli, reiks užeiti.
4u.gif  Ačiuks. O kas Noro prekiauja?

Mergaitės, ar parduotuvėse kainos labai  skiriasi nuo internetinių? Kur pvz. Drops apsimoka pirkti?

Grignaso Champagne Vilniuje pirkau Verpaluose, o Noro siūlais prekiauja Mezgimo zona smile.gif
Atsakyti