Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

QUOTE(Teta Brunhilda @ 2013 03 07, 01:15)
beje, o ką reiškia JAE pribuvėjos? man kažkaip nesvarumo būsena daugiau su NASA asocijuojasi...

tai yra Jungtiniu Arabu Emiratu programa. Na jie, mat, dirbtines salas kuria, na ir kosminiai gimdymai yra jau ne siekiamybe, o tiesiog reglamentas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silvaria: 07 kovo 2013 - 01:25
QUOTE(Teta Brunhilda @ 2013 03 07, 02:19)
GIMDYVĖ NUOGA TODĖL, KAD GIMDĖ MIŠKE: komoda liko toli, susigalvojusi nenubėgsi atsinešti. ŠTAI TODĖL REKOMENDUOJU GIMDYMĄ KLINIKOJE: ten bent jau marškiniais aprūpina.
Negali būti. Pati mačiau filme, kaip prieš lipdama į tą vaikišką baseinėlį, marškinius nusivilko. Hm... filme visos gimdė nuogos. g.gif O iš nelietuviškų vaizdų, tai tik toji, kur prie upelio su vaikais ant gumino pado gimdė, tik ji buvo nuoga. Kitos lyg neišsiplikinusios. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 07 kovo 2013 - 01:23
QUOTE(mititėja @ 2013 03 07, 02:22)
Negali būti. Pati mačiau filme, kaip prieš lipdama į tą vaikišką baseinėlį, marškinius nusivilko. Hm... filme visos gimdė nuogos.  g.gif O iš nelietuviškų vaizdų, tai tik toji, kur prie upelio su vaikais ant gumino pado gimdė, tik ji buvo nuoga. Kitos lyg neišsiplikinusios.  unsure.gif

tai aš ir sakau, kad ji nustėro pamačiusi, kad po marškiniais nėra maudymkės. Va todėl ji ir jautėsi nesmagiai, o paskui raudojo. Ir niekas nesugebėjo atsakyti į klausimą, ko rauda gimdyvė. O su marškiniais juk negimdysi, marškiniai gi NE VALDIŠKI.
Papildyta:
O ne lietuviškos gimdyvės turtingesnės, joms savų marškinių negaila. Na išskyrus tą, kur prie upelio gimdė. Tiesą pasakius, nemačiau tų nelietuviškų vaizdų, bet pasikliauju Mititėja.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 03 07, 01:22)
Negali būti. Pati mačiau filme, kaip prieš lipdama į tą vaikišką baseinėlį, marškinius nusivilko. Hm... filme visos gimdė nuogos.  g.gif O iš nelietuviškų vaizdų, tai tik toji, kur prie upelio su vaikais ant gumino pado gimdė, tik ji buvo nuoga. Kitos lyg neišsiplikinusios.  unsure.gif

Na cia esme tame, kad ilgis netiko marskineliu gi! aiskinosi cia mergaites, kokie baisus marskineliai ligoniniu! Na matyt buvo siuo atveju labai grazus, norejo kitoms kartoms palikt! kaip Jus nesuprantat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(silvaria @ 2013 03 07, 02:19)
tai yra Jungtiniu Arabu Emiratu programa. Na jie, mat, dirbtines salas kuria, na ir kosminiai gimdymai yra jau ne siekiamybe, o tiesiog reglamentas 4u.gif

Ir suspėk tu, nėščia moterie, visose programose dalyvauti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleJo @ 2013 03 06, 11:30)
o man va įdomi nuomonė tų mamų, kurios už gimdymą namuose: ar neišnešiotą naujagimį gimdytumėte namuose ar visgi vyktumėte į ligoninę?  4u.gif

o to neišnešioto naujagimio niekas ir neleistų gimdyti namuose. Jei jau kalbate apie namų gimdymus, pasidomėkite, kas tai yra. Atidi gydytojų priežiūra nėštumo metu būtina ir dar daugybė sąlygų, kad išvis galėtum gimdyti namie. Tikrai nedaug kam duota pajausti, kad galėsi ramiai namie pagimdyti - ir to nereikia. Kas suvokia, pasirenka naminį gimdymą, kam saugiau prie med aparatūros - renkasi ją. Ir nei vienas būdas nėra smerktinas. Aš paskaičiau tik kelis psl ir tikrai baisu darosi nuo žmonių bukumo.... Ateina kažkoks trolis patrolinti per visą temą ir visi šventai tiki, kad tai, ką jis rašė, kad neva žino apie kažkokius net neįvardintų žmonių įvykius, yra šventa tiesa. Aš pati puikiai pažįstu ir B.K. ir Jurgą. Abu vaikus gimdžiau ligoninėse, nes nei vieno karto niekas man nesiūlė daryti kitaip. Nei karto neišgirdau net tiesioginio kažkokio vertinimo - geriau ten ar ten gimdyti. Šitiek pripūsta melo, kad darosi baisu pagalvojus, kaip paprasta apšmeižti ir kaip lengvai visi puola smerkti, net nežinodami, ar tiesa.
Atsakyti
QUOTE(silvaria @ 2013 03 07, 02:29)
Na cia esme tame, kad ilgis netiko marskineliu gi! aiskinosi cia mergaites, kokie baisus marskineliai ligoniniu! Na matyt buvo siuo atveju labai grazus, norejo kitoms kartoms palikt! kaip Jus nesuprantat schmoll.gif

Ooooo.... TAI LABAI RIMTAS PAGRINDAS NEGIMDYTI LIGONINĖJE. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Brunhilda @ 2013 03 07, 02:34)
Ooooo.... TAI LABAI RIMTAS PAGRINDAS NEGIMDYTI LIGONINĖJE. unsure.gif

klausimas, kurioje jūs dirbate ir atstovaujate?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2013 03 07, 01:32)
o to neišnešioto naujagimio niekas ir neleistų gimdyti namuose. Jei jau kalbate apie namų gimdymus, pasidomėkite, kas tai yra. Atidi gydytojų priežiūra nėštumo metu būtina ir dar daugybė sąlygų, kad išvis galėtum gimdyti namie. Tikrai nedaug kam duota pajausti, kad galėsi ramiai namie pagimdyti - ir to nereikia. Kas suvokia, pasirenka naminį gimdymą, kam saugiau prie med aparatūros - renkasi ją. Ir nei vienas būdas nėra smerktinas. Aš paskaičiau tik kelis psl ir tikrai baisu darosi nuo žmonių bukumo.... Ateina kažkoks trolis patrolinti per visą temą ir visi šventai tiki, kad tai, ką jis rašė, kad neva žino apie kažkokius net neįvardintų žmonių įvykius, yra šventa tiesa. Aš pati puikiai pažįstu ir B.K. ir Jurgą. Abu vaikus gimdžiau ligoninėse, nes nei vieno karto niekas man nesiūlė daryti kitaip. Nei karto neišgirdau net tiesioginio kažkokio vertinimo - geriau ten ar ten gimdyti. Šitiek pripūsta melo, kad darosi baisu pagalvojus, kaip paprasta apšmeižti ir kaip lengvai visi puola smerkti, net nežinodami, ar tiesa.

Ach mat neleistu.... neleistu! Gimdymui namuose dar reikia kazkokio ypac superinio pasiruosimo? tai kodel? juk tai naturalu?
Jeigu gydytojai ATIDZIAI seka nestumo eiga... o ko jis ten seka? Tai naturalu gi? Ar seka gasro..logas kiekviena pavalgyma nuo iki?
Nustokit pacios sau priestaraut galu gale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silvaria: 07 kovo 2013 - 01:53
QUOTE(Jazzas @ 2013 03 07, 02:38)
klausimas, kurioje jūs dirbate ir atstovaujate?...  g.gif

Ligoninėje nedirbu/ Pagal išsilavinimą galiu save prilyginti raganų medžiotojams, nors ir toje struktūroje nedirbu.
Atsakyti
Čia apie neišnešioto kūdikio gimdymą
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 18, 12:42)
aš dabar irgi jau drąsiai ir kategoriškai galiu pasakyt, kad negimdykit pas tą moterį.
po gimdymo ji iškart plaunasi, netgi palieka viena motina su neisnesiotu kudikiu. prikalba, kad negalima kreiptis i medikus, nes jie blogis ir t.t. as ant jos taip esu pikta uz savo drauge, kad sutikus i snuki duociau tai šarlatanei.

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 18, 17:54)
taip. kūdikis tik 34 savaičių. dar prikalbėjo, kad nesikreiptų į medikus.

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 18, 18:02)
apie tą pačią. mama su kūdikiu pagaliau ligoninėje, kaip su kūdikiu, kol kas neaišku.

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 05:11)
domėjosi, ir kursus lankė, bet gi buvom girdėję apie ją tik gerą. tik po visko, kai pradėjau rinkti info, susiradau ir pakankamai prastos informacijos.

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 10:24)
matyt pribuvėja iškrypo iš tiesos kelio ir per daug įsijautė į dievo vaidmenį.

QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 12:36)
gali but, kad ir pažįsti.

naujagimių reanimacijoje sakė, kad ta žmogysta jiems gerai žinoma ir jie ieško keliu kaip užbaigt jos nelegalią veiklą, nes pastoviai gauna naujagimius po jos darbų.
Papildyta:
beje, manau, kad su vaikučiu viskas bus gerai, nes ten tvirta gydytojų komanda.

QUOTE(Jazzas @ 2013 03 06, 23:32)

Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2013 03 07, 01:38)
klausimas, kurioje jūs dirbate ir atstovaujate?...  g.gif

O jus ka kur dirbat? Ka atstovaujat tai nereikia detalizuoti biggrin.gif
Atsakyti