Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Sveikos,

prašau pasidalinkite kas žinot, kur jūs perkate tortų dekoravimo priemones Kaune.
Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 14, 23:41)
siaip ypac pirma kart formuojant ir jei dar puosit pastilazu tai parankiau imti tvirtesni tortai kaip medutis, snikers, kavos ir pan. jei vaikams tai imciau meduti smile.gif
jei puosit ne pastilazu, kremu, beziuku ar pan. - paprasciau. Igudus aisku dengiami ir isformuoti mikstuciai tortukai kaip varskes ar jogurtiniai, nors manau visad maloniau ta daryti su tvirtu tortuku smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif nežinau, ar pasiryšiu pastilažui blush2.gif realiau, kad kokiu šokoladu apliesiu unsure.gif
Atsakyti
man reikia patarimo, noriu lipinti rozes, bet pastaraji karta kai tai bandziau daryt, su tom rozem buvo galima galva praskelt biggrin.gifD o ir nesmagi mase buvo, tadf dabar galvoju kokia cia mase isbandyt joms . kad butu lengvai minkoma, kaip pastilinas mazdaug, bet neturiu glicerino ir to gum trak ar kaip jis ten doh.gif
Atsakyti
Pirma karta apliedinesiu torta sokoladu. Tai klausimu turiu, gal atsakysite smile.gif Ar tinka tam reikalui 72proc juodasis sokoladas, turiu Pergales. Ir dar bijau, kad nebutu baltu demiu ant sokolado, kai isimsiu is saldytuvo. O gal tos baltos demes isnyksta, kai tortas gauna silumos?
Atsakyti
neteko man su tom baltom demem susidurt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 04 15, 14:41)
rytoj baigias grietineles galiojimas. puse litro turiu. kur sunaudot??  torto jokio nekepsiu  doh.gif


ir dar galit i saldikli imest, nieko jai saldytai neatsitinka, kai reikes ir panaudosit.
Atsakyti
o kur perkat pastilaza tortui? gal kas zinot kur jo gaut, nes pernai bandziu daryt pati,tai prasikeikiau.
Atsakyti
QUOTE(revi2 @ 2013 04 17, 03:22)
o kur perkat pastilaza tortui? gal kas zinot kur jo gaut, nes pernai bandziu daryt pati,tai prasikeikiau.

Masių galima rasti štai čia : http://www.tastyfun....ekoravimo_mases 4u.gif
Atsakyti
geriausia tai gamintis pačiai ir nėr ten ko keiktis 4u.gif
Atsakyti
Liusii 4u.gif
O jus formavote ant padeklo ar torto formoje? Nes kremas kaip ir skystokas atrodo mirksiukas.gif O gal sutirsteja pastovejes ir tepasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2013 04 17, 19:19)
Liusii 4u.gif
O jus formavote ant padeklo ar torto formoje?  Nes kremas kaip ir skystokas atrodo mirksiukas.gif O gal sutirsteja pastovejes ir tepasi? g.gif

as dariau torto formoj, kurioj ir biskvita kepiau, ner skystas kremas, siaip krema galima issivirti is vakaro tai bus dar tirstesnis smile.gif nors ta moteris kur gamino tai tepe ant torto padeklo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 04 16, 15:35)
Pirma karta apliedinesiu torta sokoladu. Tai klausimu turiu, gal atsakysite smile.gif Ar tinka tam reikalui 72proc juodasis sokoladas, turiu Pergales. Ir dar bijau, kad nebutu baltu demiu ant sokolado, kai isimsiu is saldytuvo. O gal tos baltos demes isnyksta, kai tortas gauna silumos?

taip tinka labai smile.gif as naudoju kaip tik ji smile.gif man siuo metu dar labiau patinka nei anksciau karunos. Aisku pats paciausias schogetten wub.gif
neperkaitinkis sokolado, o uztepus iskart nekiskit i saldytuva, kai apstings aptepkit aliejumi siek tiek tada i saldytuva. Baltos demes atsiranda kai perstaigus temperaturos pokyciai. mirksiukas.gif
Atsakyti