O aš neperprantu, kodėl žodis "įsipareigoti" iškarto siejamas su vedybomis, vaikais, ......
Aš situaciją supratau truputi kitaip: susipažino internetu, per du mėnesius jau buvo susitikę 16-24 kartus, bendrauja artimai, ....o bet tačiau autorė iki dabar nežino jų bendravimo statuso, nes vaikinas nenori įsipareigoti, o tai reiškia neketina atsižadėti nieko iš pašalies (čia yra vyrų nenoras apibrėžti santykių, kad paskui galėtų sakyti: aš tau nieko nežadėjau) ir iš čia autorės klausimas: "Kaip manote, ar verta tęsti tokius santykius ir laukti?".
Kaip vyras pasakysiu neverta, nes vyras jau po 2-3 susitikimų apytiksliai žino nori jis įsipareigoti, ar nori būti laisvas paukštis, bet su galimybe lengvai gauti sekso. Tai "turistas". Žinoma visada yra 10 proc., kad jis turi rimtą priežastį neįsipareigoti: bloga patirtis ir baimė, darbas, kuris neleidžia skirti dėmesio, todėl nenori sukelti per daug lūkesčių merginai, iš čia neįsipareigojimas, ..... Bet vis tik reikėtų paklausti tiesiai į "kaktą": kokie mūsų santykiai, kas mes tokie?? Be ateities planų, be spaudimo, tik dėl žinojimo, o kai bus atsakymas, bus ir sprendimas tęsti tokius santykius dėl tik dėl malonumo ir laiko praleidimo, ar vėl "pasinerti" į paieškas.
Nors vienas protingas pasisakymas.
O tai visos moteros iškart apie vestuves ir vaikus, ir dar velniai žino ką temos autorei prikabins, atseit ji vos ne tuoktis po dviejų mėn. reikalauja - na griūk iš juoko, labai jau primityviai mąstot mielos damos