Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

Labs ryts biggrin.gif 4u.gif
panos, jus taisote FR0572 ar kita men koreguojate? Padariau as teip - teikiau FR0572 ir i 18 laukeli ten kur su darbo santykiais susijusios pajamos ikeliau estukui priskaityta darbo uzmokesti. reraliai as ji turejau atminusuoti, nes teiksiu tik metine ataskaita apie ji smile.gif dabar sove i galva kad ne taip padariau smile.gif tai kita men atminusuoti ar siusti koreguotas 572? g.gif gpm sumos nesikeicia, tik prisiciuotos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 25 balandžio 2013 - 08:59
Ar gali kas išdėstyti teisybę dlia osobo tupyx?

IĮ savininkas pencinykas, dirbama pelningai. Moka PSD 90lt/mėn (nors, kiek suprantu, nereiktų) ir iki gegužės 1 dienos sumoka pensijos draudimui nuo MMA 2590,55Lt. Su darbo santykiais susiję pajamos, VMI deklaruojamos 02 kodu - 12MMA, išimtos vienąkart per metus, gruodį.

Tai man reik kokį SAV ar dar kažką Sodrai teikti ir mokėti ar ne? Briedai kažkokie, kuo daugiau gilinuos, tuo labiau nieko nesuprantu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 25 balandžio 2013 - 09:26
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 25, 10:26)
Ar gali kas išdėstyti teisybę dlia osobo tupyx?

IĮ savininkas pencinykas, dirbama pelningai. Moka PSD 90lt/mėn (nors, kiek suprantu, nereiktų) ir iki gegužės 1 dienos sumoka pensijos draudimui nuo MMA 2590,55Lt. Su darbo santykiais susiję pajamos, VMI deklaruojamos 02 kodu - 12MMA, išimtos vienąkart per metus, gruodį.

Tai man reik kokį SAV ar dar kažką Sodrai teikti ir mokėti ar ne? Briedai kažkokie, kuo daugiau gilinuos, tuo labiau nieko nesuprantu... unsure.gif

Laba,

Kiek suprantu, tai jei daromi išėmimai reikia teikti SAV'ą. g.gif

Paprasčiau pasiskambinti aptarnaujančiai inspektoriai, viską sužinosi. mirksiukas.gif Aš irgi ilgai kankinau tą SAV'ą doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2013 04 25, 10:31)
Kiek suprantu, tai jei daromi išėmimai reikia teikti SAV'ą. g.gif

Aš išskaitau, kad jei nebuvo pateikti metų eigoje, reikia pateikti per 10 dienų nuo GPM pateikimo unsure.gif Tai ką man ten rašyt, tuos 12MMA, kaip ir GPM?
Atsakyti
Žodžiu taip, jei IĮ buvo išimti pinigai 02 kodu, iki sekančio mėnesio 15 dienos turite pateikti SAV, o mokesčius sumokėti iki einamojo mėnesio paskutinės dienos.
Atsakyti
Kuom toliau tuom durnesnė jaučiuos su tom naujovėm visom....
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 24, 21:21)
Į pereitus metus traukti nebegali, 2013m. bus neleidžiami.
Jei daug klapato surast pirkėją, apsimesk, kad nieko nematei  cool.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nu ką, savaitgalis, varom šventę švęst assa.gif
Atsakyti
Prieš savaitgalį atsakykit man: vairuotojams išduotos kortelės atsiskaitymams, tai kai aš pervedu į ją man reikia įpaišyti avansinę?
Atsakyti
as darau atskirai avansine apyskaita grynuju pinigu ir bankiniu korteliu. bankines susikurus 2711 smile.gif
pavydziu kad kai kam savaitgalis jau blush2.gif saslykus marinuok, susimete atleksim biggrin.gif
Atsakyti
Jo, Tepaluota, marinuok šašlus aš ryžių išvirsiu biggrin.gif

O jei nedarysiu atskirų, labai blogai?
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 04 25, 12:43)
Jo, Tepaluota, marinuok šašlus aš ryžių išvirsiu  biggrin.gif
O jei nedarysiu  atskirų, labai blogai?

As darzoviu ir kecupo atsivesiu lotuliukas.gif

As ir nedarau atskiru, manau kad neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti