Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Dėkui, merginos mirksiukas.gif
*Radvileee, gražūs karoliukai riešinių ir raštelis subtilus smile.gif

Užsakymas mirksiukas.gif . Karoliukai rugiagėlių mėlynumo ir žydri smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai grazios visu riesines wub.gif
o as su tokiu klausimu kiek mazdaug Balticos siulu matkeliu reikia vienai porai riesiniu(trumpesnems)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 10 11, 22:43)
labai grazios visu riesines wub.gif
o as su tokiu klausimu kiek mazdaug Balticos siulu matkeliu reikia vienai porai riesiniu(trumpesnems)? g.gif

Iš vieno matkelio man išeina viena ilgų pora ir dar lieka šiek tiek. Kitaip sakant - iš dviejų matkelių išeina trys poros riešinių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 11 spalio 2013 - 22:39
QUOTE(moonlightly @ 2013 10 11, 22:43)

Man tradicinėms (50 akių ilgio) išeidavo dvi poros iš vieno matkelio, jei riešo apimtis 15-16 cm.
Atsakyti
Realiai gražiau atrodo riešinės nei nuotraukose...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 10 12, 20:00)
Realiai gražiau atrodo riešinės nei nuotraukose...

Taigi, kad nuotraukos karoliukų tikrų spalvų neparodo. O čia aš sunkiai įžiūrėjau, kad dviejų spalvų net. Vis tiek matosi, kad labai gražu. Raštelis thumbup.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš savosiomis dzūkų juostų raštais puoštomis, mezgiau sau, bet....
user posted image

Daugiau darbų rasite Čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2013 10 13, 08:36)
Pasigirsiu ir aš savosiomis dzūkų juostų raštais puoštomis, mezgiau sau, bet....

Nerealu bigsmile.gif . Iš kur tiek kantrybės skaičiuoti penkių spalvų (tiek suskaičiavau) karoliukus šitokiam turtingam raštui?
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 10 13, 14:18)
Nerealu bigsmile.gif . Iš kur tiek kantrybės skaičiuoti penkių spalvų (tiek suskaičiavau) karoliukus šitokiam turtingam raštui?

keliuosi 5 ryto kol mažieji miega, tuomet veriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2013 10 13, 13:42)
keliuosi 5 ryto kol mažieji miega, tuomet veriu  blush2.gif

nu cia jau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2013 10 13, 08:36)

Nuostabios wub.gif ir nematytos. O dar kai taip pasiaukojančiai padarytos (keliantis 5 ryto... blink.gif ) , tai tiesiog neįkainojamos thumbup.gif
O ir kiti darbeliai nuorodoje labai dailūs wub.gif

Ir kitų metginų nuostabūs darbeliai wub.gif
Gal ir man jau reikia grįžti į žiemos sezoną prie mezginių g.gif
Atsakyti
aciu merginos uz atsakyma smile.gif
Atsakyti