QUOTE(Arwena @ 2013 10 16, 11:24)
70-75 akis, kaip kada
vivilitta,
Ir aš kol mezgiau trumpąsias, tai tik paskaitydavau apie tas nebaigtas eiles, sau pamurmėdavau, kad kai reiks, tai ir išmoksiu, ir padarysiu
O vat dabar, kai jau labai labai užsinorėjau ilgųjų, tai ir nežinau, kaip čia daryt-tenka profių klausti 
dominika 2, manau, tuoj viską suprasi
dominika 2, manau, tuoj viską suprasi
Mano paprastos riešinukės
Prieš jūsų spalvotus grožius gal ir sarmata su tokiu darbu rodytis, bet išdrįsau 

QUOTE(sandrasa @ 2013 10 17, 19:47)
Mano paprastos riešinukės
Prieš jūsų spalvotus grožius gal ir sarmata su tokiu darbu rodytis, bet išdrįsau 
Paprasta ir gražu
Papildyta:
QUOTE(Kiurtė @ 2013 10 16, 20:26)
vivilitta,
Ir aš kol mezgiau trumpąsias, tai tik paskaitydavau apie tas nebaigtas eiles, sau pamurmėdavau, kad kai reiks, tai ir išmoksiu, ir padarysiu
O vat dabar, kai jau labai labai užsinorėjau ilgųjų, tai ir nežinau, kaip čia daryt-tenka profių klausti 
Tai mūsų, klausėjų jau nemažai susidarė, kaip suprantu. Gal merginos pasidalins patirtim
Esu kažkada skaičius toj temutėj apie nebaigtas eiles. Suprantu, kad damezgus iki vidurio maždaug, reikia apsukt mezginį ir atgal važiuot. Tik nesuprantu, kaip tai padaryt gražiai, kad kokios skylės neliktų apgręžimo vietoj. Reiktų pasibandyt
QUOTE(vivilitta @ 2013 10 17, 20:53)
Tik nesuprantu, kaip tai padaryt gražiai, kad kokios skylės neliktų apgręžimo vietoj. Reiktų pasibandyt 
ir kaip rašte tai "atsispindi"?
QUOTE(Arwena @ 2013 10 18, 08:15)
ir kaip rašte tai "atsispindi"?
Žiūrint, koks raštas. Jei tik per delną, tai platinimas netrukdys raštui. Bet kažin, ar aš smulkinčiausi su tuo figūravimu. Megzčiau tiesiai, juk ripsas gražiai pasitempia, kur reikia.
Oi, kokios grazios rugiageles
As pati tokiu noreciau
, megstu geles
As pati tokiu noreciau
Štai dar vienos kątik baigtos riešinės.

QUOTE(surmute @ 2013 10 20, 21:43)
villyte
super kaip grazu,toks jausmas kad tu nemiegi
arba turi 4 rankas nes tiek darbu prikeli cia

Dėkui