Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Štai šiuos
nuostabus siūlas, minkštas švelnus ir man gaunasi numegzti net dvi poras riešinių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2013 03 19, 10:20)
Štai šiuos
nuostabus siūlas, minkštas švelnus ir man gaunasi numegzti net dvi poras riešinių  thumbup.gif

man nematyti, bet metrazas tai tikrai super thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Puikios visų riešinės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano paskutinės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gintan @ 2013 03 19, 13:17)
Puikios visų riešinės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano paskutinės
user posted image

nesimato paveiksliuko
Atsakyti
Reikia patarimo 4u.gif paprašė manęs numegzti riešines, bet ne vilnones. Nes sakė labai vilnai alergiška. Pusvilnė taip pat netinka. Nenori nei sintetikos... tai ar kokių kitokių siūlų yra be vilnos ir be sintetikos kur tiktų riešinėm? blush2.gif dabar galvoju, tai kad kitokių ar būna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 03 20, 14:12)
Reikia patarimo  4u.gif  paprašė manęs numegzti riešines, bet ne vilnones. Nes sakė labai vilnai alergiška. Pusvilnė taip pat netinka. Nenori nei sintetikos... tai ar kokių kitokių siūlų yra be vilnos ir be sintetikos kur tiktų riešinėm?  blush2.gif dabar galvoju, tai kad kitokių ar būna?  unsure.gif

Rugiaveida žinau kad dar iš medvilnės mezga
Gal šie tiktų
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 03 20, 12:12)
Reikia patarimo  4u.gif  paprašė manęs numegzti riešines, bet ne vilnones. Nes sakė labai vilnai alergiška. Pusvilnė taip pat netinka. Nenori nei sintetikos... tai ar kokių kitokių siūlų yra be vilnos ir be sintetikos kur tiktų riešinėm?  blush2.gif dabar galvoju, tai kad kitokių ar būna?  unsure.gif

Gal linas ar medvilnė tiktų g.gif
Atsakyti
o medvilnė neišsitampys? man gal linas labiau prie širdies būtų smile.gif
Atsakyti
Eisiu dar peržiūrėsiu ką parduotuvėse rasiu g.gif
Atsakyti
Esu mezgusi is medvilnes Maxi siulu,dejau du siuliukus,nieks neissitampe nesiojasi kuo puikiausiai. 4u.gif
Atsakyti
Oi, tikrai nesimato, bandysiu dar kartą blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Buvau nulėkus į parduotuvę, dar pasikonsultavau su mezgėja. Tai man patarė, kad geriausias variantas iš 100 proc. šilko. Tai bandysiu. Tik kad jis brangokas. Įdomu kas gausis g.gif
Atsakyti