Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Slidu bus... Šiaip aš vilnai irgi alergiška, bet sau riešines ir megztinius iš 100% švelnių merino mezgu ir be problemų nešioju. Aišku, alergija alergijai nelygu, bet gal verta pabandyt?
Tik merino irgi nelygus merino... Aš jų ir šiurkščių buvau sugebėjus rast, tai jau vien parduotuvėj pačiupinėjus supratau, kad "mano alergijai" jie nepatiks.
Atsakyti
Amanita, ne sau mezgu, čia tiesiog toks pageidavimas: be vilnos, be sintetikos, bet kad prastai neatrodytų. Medvilnė netinka irgi, nes reikia iš geros... norėjau atsisakyt užsakymo, bet pabandysiu...
Atsakyti
O tai medvilne kuo negera? Būna ir labai gražios ir geros medvilnės, jei tik nesi pats taupiausias žmogus pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 03 20, 21:04)
Amanita, ne sau mezgu, čia tiesiog toks pageidavimas: be vilnos, be sintetikos, bet kad prastai neatrodytų. Medvilnė netinka irgi, nes reikia iš geros... norėjau atsisakyt užsakymo, bet pabandysiu...

nelabai suprantu koks skirtumas ar pirkti silka, jis irgi saket brangus, ar pirkti medvilne gera, kuri irgi nera pigi g.gif
pasakyciau kainas abieju siulu uzsakovei ir tegul renkas kuriuos nori, o megzti gal nera labai didelio skirtumo blush2.gif
Atsakyti
kokybiško šilko kaina už sruogą nuo 29 lt (50 gr.)
Atsakyti
Na aš paklausiau jūsų nuomonės tik smile.gif kodėl jūs taip užsipuolėt kodėl ne medvilnė? o todėl kad medvilnė taip šilumos nelaiko. Nes užsakovė turi bėdų su sąnariais. Kainas ji puikiai žino, ir renkasi ji pati mirksiukas.gif
Man toks vaizdas susidaro, jei būčiau parašaiu kad medvilnė, klaustumėt kodėl ne šilkas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveideee: 21 kovo 2013 - 10:08
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 03 21, 11:07)
Na aš paklausiau jūsų nuomonės tik smile.gif kodėl jūs taip užsipuolėt kodėl ne medvilnė? o todėl kad medvilnė taip šilumos nelaiko. Nes užsakovė turi bėdų su sąnariais. Kainas ji puikiai žino, ir renkasi ji pati  mirksiukas.gif
Man toks vaizdas susidaro, jei būčiau parašaiu kad medvilnė, klaustumėt kodėl ne šilkas?  biggrin.gif

niekas cia jusu neuzsipuole, bet Jus pati paraset kad medvilne brangi todel ir ji netinka, bet ir silkas brangu mirksiukas.gif be to jeigu uzsakove zino tai kokio velnio dar cia klaust kas geriau irgi nesuprantu mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Rodau naujas juodas riešines. Karoliukai tokie įdomūs, šviesoje jie tokie gražios rugiagėlių mėlynos spalvos, o prietemoje, tokie tamsesni. Realiai gyvai jos daug gražesnės, bet neina nufotografuoti tų karoliukų grožio smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 22 kovo 2013 - 19:03
villyte, labai gražiai tie mėlyni karoliukai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
villyte labai gražu wub.gif
Atsakyti
Ką tik baigtos riešinės:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Radvile labai grazios tavo riesines thumbup.gif gal galima butu rasteli gaut siu riesiniu 4u.gif
Atsakyti