Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Ynka @ 2013 11 09, 18:44)
Kaip visada - tavo darbeliai idealus wub.gif  wub.gif  wub.gif
(rasteli tai bandysiu persipiesti ax.gif )

Dėkui smile.gif.... Raštus stengiuosi piešti ir komponuoti pati, kad jos būtų vienetinės ir originalios, ne tokios, kaip plačiai platinamos visur. Manau, kad galite ir savo ką nors susikurti ir nusipiešti, nebūtina kopijuoti mirksiukas.gif , tada bus Jūsų autorinės mirksiukas.gif Šį raštelį kūriau nuotakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 11 09, 17:10)
Rodau ką tik baigtas riešines. Akių dėjau 85, raštelį piešiau pati  smile.gif

Palyginimui to paties raštelio, tik kitos spalvos (baltąsias mezgiau nuotakai) Juoda-balta

villyte, nerealūs darbai thumbup.gif

ir dar labai nustebinot, kad mezgėt nuotakai thumbup.gif

Man pačiai nekyla klausimas, kada ir kur nešioti riešines, man jos tinka visur ir visada, ne taip kaip daugeliui mano pažįstamų, bet kad net nuotaka renkasi, tai super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 09 lapkričio 2013 - 20:14
Mano paskutiniosios,tik sitam rasteliui 10 karoliukai didoki,reiketu mazesniu doh.gif
user posted image
Atsakyti
tokios pilnos riešinės. Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Villyte, kaip visada - nepakartojama thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 11 09, 18:10)

man juodos grazesnes smile.gif
Atsakyti
Villyte, į neviltį varai tongue.gif Išleidau dičkę į darželį, galvojau įlysiu į riešines, ale niekaip, vyras pamatęs karoliukus net juokėsi "jautiesi turinti tam laiko?" o būtent dabar taip norisi narplioti.
Atsakyti
labas rytas

gal turit chemuciu kartais savo lobynuose su drugeliais smile.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Ingauk, labai nesunkiai persipiešia, pati kelis modelius dariau. Arba: drugeliai
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 11 13, 08:09)
labas rytas

gal turit chemuciu kartais savo lobynuose su drugeliais smile.gif  blush2.gif  g.gif

turiu tokias, gal kas tiks
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
paspaudus pasididina
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2013 11 13, 10:39)
turiu tokias, gal kas tiks

aciu kad nepatingejai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dar vienos ką tik baigtos riešinukės. Karoliukai sidabriniai

user posted image
Atsakyti