Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(diudas @ 2013 10 22, 16:58)
*Radvileee, villyte, dailios riešinės  thumbup.gif

Mano mamos megztos riešinės

Raudonųjų labai gražus raštelis wub.gif
Atsakyti
[quote=villyte,2013 10 20, 15:17]
Štai dar vienos kątik baigtos riešinės. mirksiukas.gif

user posted image

šios šildo ir puošia mane, labai labai dar karteli ačiū, už kruopštų orginalų ir labai gražų darbelį wub.gif
Atsakyti
[quote=villyte,2013 10 20, 15:17]Štai dar vienos kątik baigtos riešinės.  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
kokio dydzio cia karoliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ynka: 29 spalio 2013 - 12:21
Villyte, labai dailios riešinės thumbup.gif

Atsakyti
Mano nujausios riesines:siulai Atlas,karoliukai Preciosa,skaidrus su metaliniu blizgesiu:user posted image
Atsakyti
mano paskutiniosios ko gero riesinukes bent kol kas smile.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif kur jūs tiek tų riešinių dedat bigsmile.gif
Atsakyti
Iveina, neramuole, Krirma, dėkui mirksiukas.gif Krirma , tiesą pasakius aš nežinau nei virbalų storio, nei karoliukų dydžio (man jų dydžio matavimas vis dar mistika, kažkaip aš jo nerandu, kur jis ten užrašytas, o nusipirkus karoliukus peripilu į kitus maišelius, kurie taip greit neplyšta), tiesiog vizualiai pažiūriu, kad dydis man tinka ir tiek. Šiaip esu už mažesnius karoliukus, o dideli man atrodo per grubūs ir raštas taip gražiai nesigauna, jei jie per dideli, tada jie išsikraipo kažkaip ir riešinės gaunasi per grubios.... Ir dar svarbu siūlų storumas derinant karoliukų dydį mirksiukas.gif
*MONAMI* , aš asmeniškai sau neturiu nė vienų pasilikus, visos iškeliauja pas kitas šeimininkes mirksiukas.gif
vvaidute, raštelis koks pilnas, tik man norėtųsi mažesių karoliukų ir kodėl ta forma riešinių tokia keista, jos gal megztos be siūlės penkiais virbalais?
lijalik, iš visų riešinių imčiau turbūt tas baltąsias wub.gif , man jos subtiliausios wub.gif
ingauk mielos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 29 spalio 2013 - 20:44
Vilyte,forma normali,mat as mezgu riesines visai kitaip negu jus,sitos su pirsto skyle.Jus mezgat skersai,o as mezgu nuo apacios,tada jos graziau apspaudzia ranka,neissitampo...user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvaidute @ 2013 10 30, 09:09)
Vilyte,forma normali,mat as mezgu riesines visai kitaip negu jus,sitos su  pirsto skyle.Jus mezgat skersai,o as mezgu nuo apacios,tada jos graziau apspaudzia ranka,neissitamp

kaip nuo apacios, gal galit paaiskint blush2.gif

aciu Villyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 10 30, 09:32)
kaip nuo apacios, gal galit paaiskint  blush2.gif

taip kaip pirštines,be siūlių gaunasi ,jei aš taip suprantu mirksiukas.gif
jūs dviem virbalais,o ji keturiais ax.gif
Atsakyti
As irgi dviem virbalaiais.
Atsakyti