Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

diudas, mamos riešinės kaip visada puikios wub.gif

Paskaičiavau, kiek riešinių esu numezgusi ir išeina taip, kad šios yra 50-tosios, JUBILIEJINĖS!!!! RIEŠINĖS „LATE KAVA“..... Jos kitokios, nei visos, pirmą kartą mezgiau tokias, kur 2 atspalvių siūlai ir 2 atspalvių karoliukai... (ant rudo - gelsvi, ant rusvo - pieno spalvos)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 28 gruodžio 2013 - 13:21
tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif apakus kaip grazu
Atsakyti
Villyte, riešinės nuostabios. thumbup.gif
Atsakyti
Villyte sveikinu su "jubiliejumi" 4u.gif tavo riesines išsiskiria orginalumu thumbup.gif
Atsakyti
Turbut paskutines siais metais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 12 28, 13:19)
Paskaičiavau, kiek riešinių esu numezgusi ir išeina taip, kad šios yra 50-tosios, JUBILIEJINĖS!!!! RIEŠINĖS „LATE KAVA“..... Jos kitokios, nei visos, pirmą kartą mezgiau tokias, kur 2 atspalvių siūlai ir 2 atspalvių karoliukai... (ant rudo - gelsvi, ant rusvo - pieno spalvos)

Jūsų, villyte, profesionalumas riešinių ir skarų mezgimo srityje akivaizdus. Na, o šios riešinės tikrai neeilinės. Kad reikia sukeitinėt siūlą kiekvienoj eilėj ir dar karoliukų raštą derint - ohoho, koks darbas thumbup.gif

QUOTE(Ynka @ 2013 12 29, 12:12)

Va tokių dar nemačiau. Jos tiktų svajokliškos sielos merginai wub.gif . Labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 12 29, 13:12)

gal galima butu siu riesinukiu rasteli blush2.gif g.gif

Villyte, sveikinimai ir nuo manes 4u.gif lauksim 100 - uju dabar jau smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už mano darbo įvertinimą. Stengiuosi kiekvienas riešines padaryti išskirtines, kad jos nebūtų standartinės plačiai priklonuotos, tad ieškau ko nors naujo ir idomesnio. Man patinka megzti vis kitokias, manau ir moteriai smagiau turėti tokias, kokių niekas neturi... mirksiukas.gif

Ynka, labai mielas raštelis, gal pačios kūrybos?
Atsakyti
Vilyte, boreciau paklausti o siuvant riesines per pirsta . kiek akiu susiuvat iki pirsto? kiek mazdaug per pirsta paliekat akiu ? gal supratot ko klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^Taupi mamyte^^ @ 2013 12 29, 16:03)
Vilyte, boreciau paklausti o siuvant riesines per pirsta . kiek akiu susiuvat iki pirsto? kiek mazdaug per pirsta paliekat akiu ? gal supratot ko klausiu  ax.gif

Neskaičiuoju aš akių, matuoju užsidėjus ant rankos ir tiek.... pažiūriu, kad jau gerai, tai tiek ir susiuvu (vienas daugiau, kitas mažiau susiuvu, kaip kada....)
Atsakyti
Ynka, villyte, riešinės labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 12 29, 12:12)

labia grazioso riesines smile.gif taip smulkiai ir kruopsciai padaryta 4u.gif
Atsakyti