Ynka, gražus raštelis, nematytas.
Vilyte, nuostabios 50-osios riešinės.
QUOTE(ingauk @ 2013 12 29, 13:53)
Galima,bet po naujuju metu,reikia tvarkingai perpiesti,nes pagal dabartinius mano hieroglifus nieko nesuprastum
Aciu merginos
Ynka, laaabai gražios riešinės
Labai gražias riešines mezgate.
Aš gavau per kalėdas riešines dovanų ir taip užsimaniau ir pati nusimegzti
tie grožiai užkrečiantys
Aš gavau per kalėdas riešines dovanų ir taip užsimaniau ir pati nusimegzti
Villyte, Ynka, puikios abiejų!
O, tai Amelija ir Karamelė turėtų naują užsiėmimą. Maniškė valandom gali žiūrėti į ant siūlo judančius karoliukus, kai mezgu, jai tai kaip įdomiausias filmas
QUOTE(semlina @ 2013 12 29, 23:51)
O, tai Amelija ir Karamelė turėtų naują užsiėmimą. Maniškė valandom gali žiūrėti į ant siūlo judančius karoliukus, kai mezgu, jai tai kaip įdomiausias filmas
QUOTE(bananžuvė @ 2013 12 30, 01:10)
Villyte, Ynka, puikios abiejų!
Karoliukų ir siūlų jau prisipirkau, dabar reikia, dar dėl rašto apsispręst
Sveikutės. Norėčiau pamėgint numegzt riešines, bet reikia jūsų patyrusių mezgėjų patarimų. Kokius siūlus naudojat, storis siūliukų, vilna, medvilnė ar dar kokie? Kokie virbaliukai ir svarbiausiai kokie karoliukai? Aš ne Lietuvoj gyvenu tai patogiausia man bus pirkt ebay, tai gal kuri žino kokie ten karoliukai geriausi, tinkamiausi. Gal kuri perkat, mestelkit nuorodėlę. Bus didelis AČIŪ.
Aciu. O kaip pasirinkti karoliuku dydi kad nebutu per mazi ar per dideli? Nes ten kaip pasiziurejau vien Jablonex firmos visokiausiu ju yra. O internetu perkant tai nepaciupinesi juk.
QUOTE(Lina1985 @ 2014 01 01, 17:59)
Aciu. O kaip pasirinkti karoliuku dydi kad nebutu per mazi ar per dideli? Nes ten kaip pasiziurejau vien Jablonex firmos visokiausiu ju yra. O internetu perkant tai nepaciupinesi juk.
Aš paprastai megzdavau su kojinėm skirtais pačiais ploniausiais virbaliukais - 1,25. Siūlas "Baltika", karoliukus iš pradžių naudodavau 8 dydžio "Precioso" firmos. Dabar perėjau ant 10 dydžio. Dailiau atrodo mažesni. Dabar nusipirkau ilgus 1,50 dydžio virbalus 30 cm ilgio. Ir mezgu dvi riešines vienu metu. Aukščiau, kur įkėliau, tas variantas ir yra:siūlai "Baltika", karoliukai 10 dydžio.
Pradžiai rinkis paprastą pasikartojantį raštelį. Tokie rašteliai gražiai atrodo, nors darbas paprastas, skaičiuot daug nereikia. Ir karoliukus ne pačius mažiausius. Negaliu pasakyt apie kitų firmų karoliukų dydžius, nes neteko naudoti. Man "Preciosa" labai gerai, nes lygūs, nėra brokuotų.
QUOTE(ingauk @ 2013 12 13, 19:26)
Nelabai moku nupasakoti

Papildyta:
QUOTE(^^Taupi mamyte^^ @ 2013 12 29, 16:03)
Vilyte, boreciau paklausti o siuvant riesines per pirsta . kiek akiu susiuvat iki pirsto? kiek mazdaug per pirsta paliekat akiu ? gal supratot ko klausiu 
Nors ne manęs klausėte, bet atsakysiu - aš iki piršto susiuvu 7 akis, pirštui palieku apie 20 akių.