Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

pradėjau riešines ir susimoviau g.gif
rašo:
...Užsimetusi reikalingą skaičių akių, pirmą eilę pirmyn išmegsk gerosiomis akimis, atgal jau pradėk pagal raštą įmezginėti karoliukus - tai bus geroji pusė. Kitą eilę vėl megzk gerosiomis akimis be karoliukų - tai bus išvirkščioji pusė. Tada gerojoje pusėje vėl įmezginėk karoliukus pagal raštą ir stumk tolyn

jeigu ripsu tai visada mezgi gerosiomis akimis,bet karoliukus tada suprantu megzti išvirkščiomis akimis g.gif nes mezgiau geromis tai jie pasislėpė tarp išvirkščių g.gif
tai vadinasi riešinės mezgamos visada blogomis akimis g.gif

paprotinkit durną daiktą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 12, 10:19)
pradėjau riešines ir susimoviau  g.gif
rašo:
...Užsimetusi reikalingą skaičių akių, pirmą eilę pirmyn išmegsk gerosiomis akimis, atgal jau pradėk pagal raštą įmezginėti karoliukus - tai bus geroji pusė. Kitą eilę vėl megzk gerosiomis akimis be karoliukų - tai bus išvirkščioji pusė. Tada gerojoje pusėje vėl įmezginėk karoliukus pagal raštą ir stumk tolyn

jeigu ripsu tai visada mezgi gerosiomis akimis,bet karoliukus tada suprantu  megzti išvirkščiomis akimis  g.gif nes mezgiau geromis tai jie pasislėpė tarp išvirkščių  g.gif
tai vadinasi riešinės mezgamos visada blogomis akimis  g.gif

paprotinkit durną daiktą  blush2.gif

Oi biggrin.gif Čia viskas paprasta. Reikia megzti ripsu, tik geroji pusė bus ta, kurioje karoliukai atsidurs. Pabandyk daugiau numegzti ir pamatysi, kad karoliukų raštas bus visas kitoje pusėje, pabaigus darbą ji ir bus geroji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 12, 10:23)
Oi  biggrin.gif  Čia viskas paprasta. Reikia megzti ripsu, tik geroji pusė bus ta, kurioje karoliukai atsidurs. Pabandyk daugiau numegzti ir pamatysi, kad karoliukų raštas bus visas kitoje pusėje, pabaigus darbą ji ir bus geroji  mirksiukas.gif

tai ir aš galvojau,kad paprasta,bet persigandau perskaičiusi ir nesupratusi lotuliukas.gif blush2.gif
tai megzti ir toliau vien geromis akimis ir tikėtis,kad bus gerai g.gif
jau kaip supratau karoliukai kas antrą eilę mezgami,bet man kol kas nelabai patinka matomas vaizdas g.gif

na va parodysiu savo nelaimę ir kaip suprantu,per stori siūlai? Merino Gold(neužsirašiau pavadinimo,o pardavėja sako iš tokių mezga) g.gif per stori virbalai 2nr ir per laisvai mezgu g.gif karoliukai nr 9,jei čia nr g.gif
user posted image

ir man tokia nuojata,kad tie karoliukai turėtų būti ant išvirkščios akies g.gif
nujaučiu,kad čia taip paprasta,bet aš lygioj vietoj klystu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 12 sausio 2014 - 10:52
Jei karoliukai pasislepe tai gal mezgi per daug laisvai g.gif akys turi buti "mazos",siulas itemptas,visas mezginys turi buti tvirtas o ne skystas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 01 12, 10:52)
Jei karoliukai pasislepe tai gal mezgi per daug laisvai g.gif akys turi buti "mazos",siulas itemptas,visas mezginys turi buti tvirtas o ne skystas smile.gif

supratau savo klaidą,ne taip karoliukus dėjau blush2.gif
pasibandžiau gabaliuką kitaip ir gavosi thumbup.gif
bet sutempti stipriai man nepavyks schmoll.gif nes nemoku standžiai mgzti,bet pabandysiu kuo tvirčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 12, 11:28)

na siulai man asmeniskai per stori, vienas neseniai dariau is tokiu, bet as linkus imti plonesnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 01 12, 11:20)
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 12, 11:28)

na siulai man asmeniskai per stori, vienas neseniai dariau is tokiu, bet as linkus imti plonesnius smile.gif

na jau ant tokių susivėriau tai turės tikti blush2.gif

dabar arba aš durna,arba nežinau kas yra geros akys,bet šitam video mezgama blogom g.gif
video g.gif

o čia parodyta,gerom akim,bet man taip nepatinka gaunamas vaizdas g.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2014 01 12, 13:54]
[/quote]

dabar arba aš durna,arba nežinau kas yra geros akys,bet šitam video mezgama blogom g.gif
video g.gif

[/quote]

Tai jokio skirtumo kaip mezgi ar iš abiejų pusių blogom ar iš abiejų pusių gerom, visvien tą patį ripsą gausi, čia gal tik patogumo klausimas kas kaip įpratęs ir kam kokiomis akimis smagiau mezgasi mirksiukas.gif na gal tik blogom akim mezgant kaip matau privalumas, kad raštą matai kaip karoliukai dėliojasi, o gerom mezgant raštas kitoj pusėj mezginio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 12 sausio 2014 - 13:06
QUOTE(semlina @ 2014 01 12, 13:03)
Tai jokio skirtumo kaip megsi ar iš abiejų pusių blogom ar iš abiejų pusių gerom, visvien tą patį ripsą gausi, čia gal tik patogumo klausimas kas kaip įpratęs ir kam kokiomis akimis smagiau mezgasi  mirksiukas.gif  na gal tik blogom akim mezgant kaip matau privalumas, kad raštą matai kaip karoliukai dėliojasi, o gerom mezgant raštas kitoj pusėj mezginio

tai vat,kad gerom mezgant greičiau,bet blogom patogiau,kad raštą matau g.gif ir blogom,man karoliukai aukščiau gaunasi g.gif teks vargt blogom mezgant g.gif
ot užsispyriau ir nereik man jų,bet reik numegzt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2014 01 12, 13:54]
[/quote]

video g.gif
o čia parodyta,gerom akim,bet man taip nepatinka gaunamas vaizdas g.gif
user posted image
[/quote]
galima ir taip ir taip megzti. Ripsas gaunasi tada, jai mezgi visa laika gerosiom arba visa laika isvirksciosiomis akimis. Skirtumas mezgant riesines tik tas, kad kai mezgi gerosiomis akimis - karoliukai yra kitoje mezginio puseje ir ju nematai kai mezgi, o kai mezgi blogosiomis - karoliukai yra priesais jus ir mezgant matosi, tik vat nepatyrusiai mezgejai mezgant vien blogosiomis akimis daznai buna sunku nureguliuoti tampruma ir numezgus buna, kad gaunasi nelygus ripsas, o su tarpeliais kai kur didesniais, kai kur mazesniais... Megzkite gerosiomis akimis, karoliuka pristumkite prie pat virbalo ir tada ismegzkite kita aki, kad jis nepajudetu ir nepasislinktu - ta akis ismegzta uz karoliuko ji sutvirtina. Rastas bus kitoje puseje mezginio ( nenusigaskite, taip ir turi buti) smile.gif
Atsakyti
kaip gaunamas ripsas aš suprantu smile.gif
tik maniau,kad yra skirtumas kokiom akim išmezginėsi karoliuką.
Na ok tada iš naujo bandysiu gerom,jau tris kart išardžiau doh.gif juokas pro ašaras biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti