Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Lina1985 @ 2014 01 14, 14:43)
Oj mergaites aš išsigandau šiandien. Atėjo mano šiaip ne taip surasti ir nusipirkti virbaliukai. Jie tokie plonyčiai, niekada dar tokių nelaikiau rankose blush2.gif  . Atrodo paimsiu ir patys susilankstys. Jaučiu kad jums juokas ima skaitant, bet rimtai šokas buvo kai juos realiai pamačiau ir pačiupinau. Reiks mėgint susidraugaut ir prisipratint dar juos. Dabar jau neatrodo toks lengvas darbas megzt riešines, o dar kai atsisiųsiu karoliukus tai išvis jaučiu nebežinosiu ką reik daryt. biggrin.gif  na bet visada man norėjosi išmokt jas megzti tai tikiuosi kad pavyks.

Jau tik be baimės biggrin.gif Tikrai pavyks. Pradžia visada sunki, bet kai pradedi - negali sustot. "Užkabinantis" užsiėmimas.
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 14, 19:32)

wub.gif ir man tokios turėtų išeiti,ilgai rinkausi ir apsistojau ties šiuo rašteliu ax.gif
Atsakyti
nu negalejau neparodyt sio psl riesinukes kaip jums kainyte? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 01 14, 20:28)
nu negalejau neparodyt sio psl riesinukes kaip jums kainyte?  bigsmile.gif

kažkodėl antivirusinė užblokavo,laiko kenkėjišku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 01 14, 21:28)
nu negalejau neparodyt sio psl riesinukes kaip jums kainyte?  bigsmile.gif

Žinant, kiek kainuoja kokybiiškos medžiagos, koks tai kruopštus ir laiko užimantis darbas, ir dar priskaičiuojant kompensaciją skylėtiems pirštų galiukams ( lotuliukas.gif ), kaina neatrodo labai jau kosmonautinė ax.gif
Atsakyti
aš matyt labai laisvai mezgu,nes jokių skylių,net nubrozdinimų nesišviečia,va su vašeliu tai sugebėdavau prasibrūžinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2014 01 14, 23:17)
Žinant, kiek kainuoja kokybiiškos medžiagos, koks tai kruopštus ir laiko užimantis darbas, ir dar priskaičiuojant kompensaciją  skylėtiems pirštų galiukams (  lotuliukas.gif  ), kaina neatrodo labai jau kosmonautinė  ax.gif

na su sia mintim tikrai sutinku, juo labiau ir ne per valanda pasidaro, nors ir nedidelis daiktas, o bet taciau, realiai pvz Ievuxe ar parduotum tokias per pirsta uz tokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 01 15, 08:06)
na su sia mintim tikrai sutinku, juo labiau ir ne per valanda pasidaro, nors ir nedidelis daiktas, o bet taciau, realiai pvz Ievuxe ar parduotum tokias per pirsta uz tokia kaina  g.gif

as uz puse kainos parduodu wink.gif. Esu gavus ir 100 lt uz keleta poru.... Vat yra tokiu savo darbo nevertinanciu mezgeju, kurios uz centus parduota, uztad ir numusa kitoms kainas, tada atrodo, kad vos ne geda prasyti siek tiek daugiau uz savikaina. Merginos, vertinkim savo darba wink.gif... Toms, kurioms nereikia, joms ir veltui atiduok - neims ir vaipysis, o tas kas nori, kainos net neklausia smile.gif.... Kiekvienai prekei savas pirkejas, o ir geriau numegzti vienas kokybiskai uz brangiau, nei 2-3 pusvelciui - laiko sutrunki ir medziagu sunaudoji daugiau, o gauni dar maziau, nei uz tas vienas brangias wink.gif... Nebent jei norima jaustis reikalingai ir buti nuolat uzsiemusiai tai naudinga biggrin.gif Bet tai cia ne sios temos diskusija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 01 15, 11:37)
as uz puse kainos parduodu wink.gif. Esu gavus ir 100 lt uz keleta poru.... Vat yra tokiu savo darbo nevertinanciu mezgeju, kurios uz centus parduota, uztad ir numusa kitoms kainas, tada atrodo, kad vos ne geda prasyti siek tiek daugiau uz savikaina. Merginos, vertinkim savo darba wink.gif...  Toms, kurioms nereikia, joms ir veltui atiduok - neims ir vaipysis, o tas kas nori, kainos net neklausia smile.gif.... Kiekvienai prekei savas pirkejas, o ir geriau numegzti vienas kokybiskai uz brangiau, nei 2-3 pusvelciui - laiko sutrunki ir medziagu sunaudoji daugiau, o gauni dar maziau, nei uz tas vienas brangias wink.gif... Nebent jei norima jaustis reikalingai ir buti nuolat uzsiemusiai tai naudinga biggrin.gif Bet tai cia ne sios temos diskusija smile.gif

uz puse tai dar suprantu, bet ne uz 30 kaip fb maciau kad pardavineja smile.gif
Atsakyti
Kazkada maciau mugej po 35-40lt.,bet tai kaip atrodo doh.gif man jas uz dyka galetu duoti-neimciau tongue.gif mano pacios megztos pirmosios riesines buvo kur kas dailesnes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 01 15, 14:55)
Kazkada maciau mugej po 35-40lt.,bet tai kaip atrodo doh.gif man jas uz dyka galetu duoti-neimciau tongue.gif mano pacios megztos pirmosios riesines buvo kur kas dailesnes  lotuliukas.gif

tiesa pasakius bent is foto tai yra visokiu, bet matos ir tikrai dailiu uz tokia kaina cool.gif
Atsakyti
o aš dabar žinokit mezgu ir galvoju,kad daugiau 40lt nemokėčiau,o pati brangiau parduoti norėčiau lotuliukas.gif nes laiko tai suryja daug,ypač nervuja kai reikia karoliukus nustūminėti,nes ne kai kurios ėmė ir visą pakelį susivėrė doh.gif na gyveni ir mokaisi,bet užsiėmimas tai įdomus,kiek per jas kitų pradėtukų liko laukti savo eilės biggrin.gif
Atsakyti