Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 15, 15:48)
o aš dabar žinokit mezgu ir galvoju,kad daugiau 40lt nemokėčiau,o pati brangiau parduoti norėčiau  lotuliukas.gif nes laiko tai suryja daug,ypač nervuja kai reikia karoliukus nustūminėti,nes ne kai kurios ėmė ir visą pakelį susivėrė  doh.gif na gyveni ir mokaisi,bet užsiėmimas tai įdomus,kiek per jas kitų pradėtukų liko laukti savo eilės  biggrin.gif

Už 40 Lt aš geriau su vaiku einu i lauką pasivaikščiot ir knygą paskaitau biggrin.gif , o nemezgu. Mezgam riešines kokias 4-5 dienas, kitos ir ilgiau mezga, atmesk 10 Lt siūlams ir karoliukams (čia vidurkis), kažin jei taip pasiūlytų kokį nors darbą už 30 Lt padirbti visą savaitę, kažin ar labai jau kas susižavėtų tokiu darbu? mirksiukas.gif O į kirpyklą nueini plaukus nusidažyti, tai 60-70 Lt (didesniam mieste ir gerokai virš 100 Lt) palieki už 2-3 val ir širdis neskauda, be to, kai tą patį po mėnesio ir vėl reiks daryti ir vėl eiti dažyti smile.gif, tai vat palyginkim 2-3 val. - 60-70 Lt (kas mėnesį) ir 4-5 dienos - 30 Lt (mažiausiai metams, dviems riešinės bus tinkamos nešioti) !!!!!! paprasta matematika mirksiukas.gif Aš taip raminu savo sąžinę dėl savo paprašytos kainos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 15 sausio 2014 - 15:00
nežinau ar aš parduočiau, bet man regis merginai iš to puslapio pavyksta smile.gif fb per 3000 gerbėjų, turbūt pavyksta smile.gif o aš savąsias kai pirmas numezgiau supratau, kodėl tikrai gražios daug kainuoja. o va dabar stovi viena pora pusiau baigta (kažkada pirštai nebetalaikė, o dabar vis neprisiruošiu užbaigt) su 2 spalvų karoliukais tai sakiau užsakymui tikrai nemegzčiau, nes nieks turbūt tiek nemokėtų lotuliukas.gif , o pusvelčiui tai ačiū ne cool.gif

o ir šiaip čia turbūt nesibaigianti diskusija. mano galva rankų darbas yra ir turi būti brangus, o kas nori pigiai - pilnos parduotuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 01 15, 14:59)
Aš taip raminu savo sąžinę dėl savo paprašytos kainos  ax.gif

su viskuo sutinku 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 01 15, 15:59)
Už 40 Lt aš geriau su vaiku einu i lauką pasivaikščiot ir knygą paskaitau  biggrin.gif , o nemezgu. Mezgam riešines kokias 4-5 dienas, kitos ir ilgiau mezga, atmesk 10 Lt siūlams ir karoliukams (čia vidurkis), kažin jei taip pasiūlytų kokį nors darbą už 30 Lt padirbti visą savaitę, kažin ar labai jau kas susižavėtų tokiu darbu? mirksiukas.gif  O į kirpyklą nueini plaukus nusidažyti, tai  60-70 Lt (didesniam mieste ir gerokai virš 100 Lt) palieki už 2-3 val ir širdis neskauda, be to, kai tą patį po mėnesio ir vėl reiks daryti ir vėl eiti dažyti smile.gif, tai vat palyginkim 2-3 val. - 60-70 Lt (kas mėnesį) ir 4-5 dienos - 30 Lt (mažiausiai metams, dviems riešinės bus tinkamos nešioti) !!!!!! paprasta matematika  mirksiukas.gif Aš taip raminu savo sąžinę dėl savo paprašytos kainos  ax.gif

Visom keturiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2014 01 15, 15:05)
nežinau ar aš parduočiau, bet man regis merginai iš to puslapio pavyksta smile.gif fb per 3000 gerbėjų, turbūt pavyksta smile.gif o aš savąsias kai pirmas numezgiau supratau, kodėl tikrai gražios daug kainuoja. o va dabar stovi viena pora pusiau baigta (kažkada pirštai nebetalaikė, o dabar vis neprisiruošiu užbaigt) su 2 spalvų karoliukais tai sakiau užsakymui tikrai nemegzčiau, nes nieks turbūt tiek nemokėtų  lotuliukas.gif , o pusvelčiui tai ačiū ne  cool.gif

o ir šiaip čia turbūt nesibaigianti diskusija. mano galva rankų darbas yra ir turi būti brangus, o kas nori pigiai - pilnos parduotuvės smile.gif

drinks_cheers.gif
Megzti pigiai tikrai neapsimoka, o pirkti Lietuvoje (daugumai) per brangu. Mano visos riešinukės buvo skirtos dovanoms man brangiems žmonėms (numezgus esu 12 porų) smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 01 02, 21:46)
Aš kai perku karoliukus,  "Precioso" firmos, tai nežinau, kažkaip nu nėra ten to dydžio užrašyta (arba aš nemoku žiūrėti), bet kitos firmos (kažkokios vokiškos) palyginus, tai supratau, kad mezgu 10-11 dydžio karoliukais, kiti man per dideli, tie karoliai išsivarto, išsikraipo, gražiai nestovi raštas, gaunasi tokios grubios, negražios. Man jau 9 dydžio jie tokie abejotino dydžio atrodo, o jau 7, tai išvis  doh.gif . Bet tai karoliukų dydis priklauso nuo siūlų storio, jei labai stori siūlai, tai ir karoliai turi būti didesni... Nors, kita vertus, kiek žmonių, tiek nuomonių... labai daug kas priklauso nuo spalvos Vat palyginimui turiu megztas 2 riešines to paties rašto - pilkosios iš plonų siūlų ir 11 dydžio karoliukų, o tamsiai mėlynos - iš baltika siūlų ir didelių karoliukų (nežinau dydžio, bet gana nemaži, gal koks 8 dydis).... Skirtumas akivaizdus  mirksiukas.gif  Čia jau kiekvienas renkasi kas ko nori smile.gif
user posted image

Gal galite pasakyti iš kokių siūlų megztos šios nuostabios riešinės? 4u.gif Norėjau pirkti Baltica, bet po jūsų komentaro nebenoriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano riesines 4u.gif
user posted image
o iki jusu groziu dar man oj kaip toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 01 16, 13:44)
Gal galite pasakyti iš kokių siūlų megztos šios nuostabios riešinės?  4u.gif  Norėjau pirkti Baltica, bet po jūsų komentaro nebenoriu  doh.gif  biggrin.gif

Sveiki,
Geri ir tie Baltica, ir Alise Cashmira ir kitos vilnelės, tik minkštumas man labiau patinka Gazzal siūlų. Kai mezgiau su baltica, paskui pamezgiau nemažai riešinių su Gazzal, o dabar pasiėmiau Alize cashmira - nu kaip diena ir naktis skiriasi.... Sakiau, kad nepirksiu daugiau tokių kai sumegsiu visus, man jie kažkokie nešvelnūs ir nėra tokie malonūs prie rankos ir juodumas toks negražus.... Nors kaip kam patinka, kitos kaip tik gal nori, kad riešinės būtų tokios kietos, tvirtos ir stačios stovėtų, tai tie siūlai - pats tas tokioms, plonumas tinka, viskas OK, tik švelnumo schmoll.gif O man patinka, kad dar ir prie kūno malonios būtų, tad 50 riešinių numezgus galiu palyginti ir atsirinkti kas man geriausia.... Kitos gal kitokių kriterijų turi, nežinau wink.gif
O šitos riešinės megztos iš štai šitokių siūlų Irgi be galo minkštas, malonus siūlas, turintis iš savęs tokį žvilgesį, tik, jį buvau suvijusi iš 3 siūliukų smile.gif, nes labai labai ploni jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 01 16, 19:26)
Sveiki,

vienas dariau is alize cachmira, nepatiko nes man asmeniskai per storas siuliukas, nors ir 10 nr karoliukai verias neblogai bet smile.gif

Vilyte, o gazzal siulas ne 200 metru 50 g g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 16 sausio 2014 - 20:11
QUOTE(ingauk @ 2014 01 16, 21:09)
vienas dariau is alize cachmira, nepatiko nes man asmeniskai per storas siuliukas, nors ir 10 nr karoliukai verias neblogai bet smile.gif

Vilyte, o gazzal siulas ne 200 metru 50 g  g.gif

Gazzal Classic 50 gr. 250 metrų, siūlo storis 1,65 mm , o Alize cashmira Fine 100 gr. 450 metrų, siūlo storis 2 mm
Atsakyti
mano rišinės bus tokios ,tik labai sunku juodą spalvą nufotografuoti,o ir karoliukai yra juodi su veidrodiniu atsindžiu. Mna kol kas labai malonios liesti ir riešas šyla kai prisimatuoju ax.gif
Atsakyti