Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 27, 08:17)
tik įdomu kodėl viską ištrynė?kai diskutavom tai nekliuvo,o kai surinkau vieną vietą tai bats ir nebeliko  g.gif

šiąnakt sapnavau,kad mano riešines pavogė  cool.gif nu parazitai sakau,net panešioti nespėjau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pavogė? Kai ne pirmą porą jų numezgi visai normalu kad gali tokie sapnai sapnuotis, nes darbo ir meilės į jas reikia nemažai įdėti. Visur teka povandeniniai vandenys, gal kažkam nuo to lengviau smile.gif
Atsakyti
Kaip cia ramu g.gif kur visos dingot?ar pirstukam salta ir nebemezgat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
ieskau karoliuku ir nerandu sad.gif
Atsakyti
Ynka, labai dailios, gražios riešinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 27, 09:17)
tik įdomu kodėl viską ištrynė?kai diskutavom tai nekliuvo,o kai surinkau vieną vietą tai bats ir nebeliko  g.gif

čia turbūt aš per skubėjimą ištryniau ne šios temos žinutę ir paskui nebegrąžinau atgal žinutės doh.gif keliu atgal Jūsų citatas blush2.gif

QUOTE(ingridux11 @ 2014 01 26, 21:53)
sveikos mezgėjėlės noriu paklausti už kiek mezgat ilgas riešines iki alkūnių, karoliukų apie 1000 vienoje ?

QUOTE(ingauk @ 2014 01 14, 21:28)
nu negalejau neparodyt sio psl riesinukes kaip jums kainyte? 

QUOTE(villyte @ 2014 01 15, 11:37)
as uz puse kainos parduodu . Esu gavus ir 100 lt uz keleta poru.... Vat yra tokiu savo darbo nevertinanciu mezgeju, kurios uz centus parduota, uztad ir numusa kitoms kainas, tada atrodo, kad vos ne geda prasyti siek tiek daugiau uz savikaina. Merginos, vertinkim savo darba ...  Toms, kurioms nereikia, joms ir veltui atiduok - neims ir vaipysis, o tas kas nori, kainos net neklausia.... Kiekvienai prekei savas pirkejas, o ir geriau numegzti vienas kokybiskai uz brangiau, nei 2-3 pusvelciui - laiko sutrunki ir medziagu sunaudoji daugiau, o gauni dar maziau, nei uz tas vienas brangias ... Nebent jei norima jaustis reikalingai ir buti nuolat uzsiemusiai tai naudinga biggrin.gif Bet tai cia ne sios temos diskusija

QUOTE(ingauk @ 2014 01 15, 13:49)
uz puse tai dar suprantu, bet ne uz 30 kaip fb maciau kad pardavineja

QUOTE(Ynka @ 2014 01 15, 14:55)
Kazkada maciau mugej po 35-40lt.,bet tai kaip atrodo  man jas uz dyka galetu duoti-neimciau tongue.gif mano pacios megztos pirmosios riesines buvo kur kas dailesnes 

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 15, 15:48)
o aš dabar žinokit mezgu ir galvoju,kad daugiau 40lt nemokėčiau,o pati brangiau parduoti norėčiau  lotuliukas.gif nes laiko tai suryja daug,ypač nervuja kai reikia karoliukus nustūminėti,nes ne kai kurios ėmė ir visą pakelį susivėrė  doh.gif na gyveni ir mokaisi,bet užsiėmimas tai įdomus,kiek per jas kitų pradėtukų liko laukti savo eilės 

QUOTE(villyte @ 2014 01 15, 15:59)
Už 40 Lt aš geriau su vaiku einu i lauką pasivaikščiot ir knygą paskaitau  , o nemezgu. Mezgam riešines kokias 4-5 dienas, kitos ir ilgiau mezga, atmesk 10 Lt siūlams ir karoliukams (čia vidurkis), kažin jei taip pasiūlytų kokį nors darbą už 30 Lt padirbti visą savaitę, kažin ar labai jau kas susižavėtų tokiu darbu?  O į kirpyklą nueini plaukus nusidažyti, tai  60-70 Lt (didesniam mieste ir gerokai virš 100 Lt) palieki už 2-3 val ir širdis neskauda, be to, kai tą patį po mėnesio ir vėl reiks daryti ir vėl eiti dažyti smile.gif, tai vat palyginkim 2-3 val. - 60-70 Lt (kas mėnesį) ir 4-5 dienos - 30 Lt (mažiausiai metams, dviems riešinės bus tinkamos nešioti) !!!!!! paprasta matematika Aš taip raminu savo sąžinę dėl savo paprašytos kainos

Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 01 28, 13:46)
Kaip cia ramu g.gif kur visos dingot?ar pirstukam salta ir nebemezgat lotuliukas.gif 

aš tai gydausi karpą nudegintą-virbalo paimt negaliu į ranką doh.gif
Atsakyti
Merginos, nuostabių riešinių primezgėte wub.gif . Šaunuolės visos thumbup.gif

O aš kaip visada rodau savo mamos megztas riešines

user posted image user posted image
Atsakyti
Ynka, Diudas grazios riesines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 01 28, 13:46)
Kaip cia ramu g.gif kur visos dingot?ar pirstukam salta ir nebemezgat lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

wub.gif uch kaip gražu,norėčiau tokio rašto kitoms,gal pasidalintumėt iš kur ax.gif
ir gal skaičiavot kiek karoliukų vienai reikėjo ir kiek akių buvo uždėta,nes aš norėsiu ilgesnių ax.gif

QUOTE(Tomienė @ 2014 01 28, 15:04)
čia turbūt aš per skubėjimą ištryniau ne šios temos žinutę ir paskui nebegrąžinau atgal žinutės doh.gif keliu atgal Jūsų citatas  blush2.gif

nesvarbu tiesiog pagalvojau,gal negalima buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 28 sausio 2014 - 19:45
Ynka, lb faini karoliukai ir žinoma riešinės smile.gif

Diudas, tavo mamai linkėjimai 4u.gif JI tikra super mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 28, 20:45)
wub.gif uch kaip gražu,norėčiau tokio rašto kitoms,gal pasidalintumėt iš kur  ax.gif
ir gal skaičiavot kiek karoliukų vienai reikėjo ir kiek akių buvo uždėta,nes aš norėsiu ilgesnių  ax.gif

Karoliuku neskaiciavau,akiu cia dejau 60
user posted image
Aciu visoms uz pagyrimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 01 29, 13:55)
Karoliuku neskaiciavau,akiu cia dejau 60
Aciu visoms uz pagyrimus  ax.gif

4u.gif mirksiukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti