QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 27, 09:17)
tik įdomu kodėl viską ištrynė?kai diskutavom tai nekliuvo,o kai surinkau vieną vietą tai bats ir nebeliko
čia turbūt aš per skubėjimą ištryniau ne šios temos žinutę ir paskui nebegrąžinau atgal žinutės

keliu atgal Jūsų citatas
QUOTE(ingridux11 @ 2014 01 26, 21:53)
sveikos mezgėjėlės noriu paklausti už kiek mezgat ilgas riešines iki alkūnių, karoliukų apie 1000 vienoje ?
QUOTE(ingauk @ 2014 01 14, 21:28)
nu negalejau neparodyt sio psl
riesinukes kaip jums kainyte?
QUOTE(villyte @ 2014 01 15, 11:37)
as uz puse kainos parduodu . Esu gavus ir 100 lt uz keleta poru.... Vat yra tokiu savo darbo nevertinanciu mezgeju, kurios uz centus parduota, uztad ir numusa kitoms kainas, tada atrodo, kad vos ne geda prasyti siek tiek daugiau uz savikaina. Merginos, vertinkim savo darba ... Toms, kurioms nereikia, joms ir veltui atiduok - neims ir vaipysis, o tas kas nori, kainos net neklausia.... Kiekvienai prekei savas pirkejas, o ir geriau numegzti vienas kokybiskai uz brangiau, nei 2-3 pusvelciui - laiko sutrunki ir medziagu sunaudoji daugiau, o gauni dar maziau, nei uz tas vienas brangias ... Nebent jei norima jaustis reikalingai ir buti nuolat uzsiemusiai tai naudinga

Bet tai cia ne sios temos diskusija
QUOTE(ingauk @ 2014 01 15, 13:49)
uz puse tai dar suprantu, bet ne uz 30 kaip fb maciau kad pardavineja
QUOTE(Ynka @ 2014 01 15, 14:55)
Kazkada maciau mugej po 35-40lt.,bet tai kaip atrodo man jas uz dyka galetu duoti-neimciau

mano pacios megztos pirmosios riesines buvo kur kas dailesnes
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 15, 15:48)
o aš dabar žinokit mezgu ir galvoju,kad daugiau 40lt nemokėčiau,o pati brangiau parduoti norėčiau

nes laiko tai suryja daug,ypač nervuja kai reikia karoliukus nustūminėti,nes ne kai kurios ėmė ir visą pakelį susivėrė

na gyveni ir mokaisi,bet užsiėmimas tai įdomus,kiek per jas kitų pradėtukų liko laukti savo eilės
QUOTE(villyte @ 2014 01 15, 15:59)
Už 40 Lt aš geriau su vaiku einu i lauką pasivaikščiot ir knygą paskaitau , o nemezgu. Mezgam riešines kokias 4-5 dienas, kitos ir ilgiau mezga, atmesk 10 Lt siūlams ir karoliukams (čia vidurkis), kažin jei taip pasiūlytų kokį nors darbą už 30 Lt padirbti visą savaitę, kažin ar labai jau kas susižavėtų tokiu darbu? O į kirpyklą nueini plaukus nusidažyti, tai 60-70 Lt (didesniam mieste ir gerokai virš 100 Lt) palieki už 2-3 val ir širdis neskauda, be to, kai tą patį po mėnesio ir vėl reiks daryti ir vėl eiti dažyti

, tai vat palyginkim 2-3 val. - 60-70 Lt (kas mėnesį) ir 4-5 dienos - 30 Lt (mažiausiai metams, dviems riešinės bus tinkamos nešioti) !!!!!! paprasta matematika Aš taip raminu savo sąžinę dėl savo paprašytos kainos