Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Ynka, labai thumbup.gif atrodo

Ką tik baigtos. Juodos, o karoliukai chamelioniniai - vyšniniai, tik foto nelabai matosi, nes blizgesys juos nugesina, gyvai jie ryškesni ir spalva gražesnė smile.gif. raštas paprastas ir matytas, bet jis kažkaip itin mėgstamas ir tokiems karoliukams tinka labiau, nei koks smulkesnis raštelis.

user posted image

Atsakyti
Viltyte, super...

Aš išbandžiusi jau daug ką , spalvotus raštus, savo kurtus, dabar sau mezguosi tokias gėlytes smile.gif
Atsakyti
Merginos, aš turiu didelį galvos skausmą g.gif Gal kuri patarsit blush2.gif
Riešines mezgu su Merino Gold siūlais ir naudoju 9 dydžio karoliukus, nes 10 man pasirodė per maži raštui..
Bet kai numezgiau.. kai kurie karoliukai išsikraipė doh.gif Tai kaip suprantu jie per dideli? verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
*Radvileee, labai dailios ir puošnios riešinės wub.gif
Atsakyti
[quote=*Radvileee,2014

[/quote]

Nuostabios wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2014 01 29, 20:24)
Ynka, labai  thumbup.gif  atrodo

Ką tik baigtos. Juodos, o karoliukai chamelioniniai - vyšniniai, tik foto nelabai matosi, nes blizgesys juos nugesina, gyvai jie ryškesni ir spalva gražesnė smile.gif. raštas paprastas ir matytas, bet jis kažkaip itin mėgstamas ir tokiems karoliukams tinka labiau,

Kaip visada, labai gražios riesines 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Villyte 4u.gif wub.gif trumpesniu jau turbut nebemezgi lotuliukas.gif
Radvileee kokia spalva wub.gif tokios svelnios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ynka: 01 vasario 2014 - 13:16
diudas, Arasta, Ynka, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Riešinės kaip visada be žodžių wub.gif

QUOTE(villyte @ 2014 01 29, 20:24)

Ką tik baigtos. Juodos, o karoliukai chamelioniniai - vyšniniai, tik foto nelabai matosi, nes blizgesys juos nugesina, gyvai jie ryškesni ir spalva gražesnė smile.gif. raštas paprastas ir matytas, bet jis kažkaip itin mėgstamas ir tokiems karoliukams tinka labiau, nei koks smulkesnis raštelis.

QUOTE(*Radvileee @ 2014 01 31, 21:31)

Gal galite pasakyti koks čia siūlas, kokio dydžio ir gamintojo karoliukai ir kokias virbalais mezgate 4u.gif
Pradėjau megzti pirmas riešines su Baltica siūlu (rožiniu, čiupinėjant jis man pasirodė plonesnis nei juodas g.gif ) 1,25 virbalais ir čekišku biseriu 11nr. Mezgu kietai, nes jei tik laisviau, tai karoliukai pradeda lysti į vidų, bet jei nelenda tai ta vieta kur su karoliukų ploteliu išsigaubia. Neguli jos taip riesiai kaip pas jus, o banguojasi. Tai reikšia karoliukai per dideli g.gif tai kokius tada naudoti blush2.gif arba siūlas per plonas, bet tie karoliukai ir taip nelengvai per jį stumiasi. Kažkokia mistika man su tom riešinėm doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 02 02, 12:28)
Riešinės kaip visada be žodžių  wub.gif 
Gal galite pasakyti koks čia siūlas, kokio dydžio ir gamintojo karoliukai ir kokias virbalais mezgate  4u.gif
Pradėjau megzti pirmas riešines su Baltica siūlu (rožiniu, čiupinėjant jis man pasirodė plonesnis nei juodas  g.gif ) 1,25 virbalais ir čekišku biseriu 11nr. Mezgu kietai, nes jei tik laisviau, tai karoliukai pradeda lysti į vidų, bet jei nelenda tai ta vieta kur su karoliukų ploteliu išsigaubia. Neguli jos taip riesiai kaip pas jus, o banguojasi. Tai reikšia karoliukai per dideli  g.gif  tai kokius tada naudoti  blush2.gif arba siūlas per plonas, bet tie karoliukai ir taip nelengvai per jį stumiasi. Kažkokia mistika man su tom riešinėm  doh.gif  biggrin.gif

Manau, kad viskas gerai ten, ripsas ir yra toks, kad banguotu, daugiau pamezgus pamatysite, kad viskas OK, tiesiog graziai pritraukite karoliuka prie virbalo ir ji uztvirtinkite ismegzta akimi, neleiskite jam judeti kol ismegsite ir viskas bus gerai. Ar tokie, ar kitokie karoliukai - turi gautis viskas, nesvarbu tas dydis, vistiek rastas turi iseiti, tik jis bus tankesnis arba retesnis (nuo karoliuku dydzio priklauso) ir jei didesni karoliukai, tai jie nestovi taip lygiai, o issikraipo (nes yra karoliuko viduje dar vietos laisvos, kurio neuzpilde siūlas, todėl jie ir išsikraipo, o raštas vistiek išeina).
Šiaip paverskit kelis psl. atgal ir rasite visą informaciją apie siūlus, karoliukų storį ir t.t. Daug kartų jau čia buvo diskutuota ir pasakota... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 02 vasario 2014 - 12:05
raganieska, tikrai 11 nr karoliukai nera per dideli balticos siului smile.gif viskas bus gerai, issiplaus ir stos karoliukai i savo vietas smile.gif
Atsakyti
user posted image
stai maniskes su 11 nr karoliukais smile.gif
Atsakyti