Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

QUOTE(knopke* @ 2013 03 17, 17:45)
net nezinau, esu maciusi, kaip graziai i auksa isuktas butelis, o kas ten per pagrindas- nezinau, nerandu tokio panasaus varianto, nei tai popierius, nei tai medziaga

Gal ne taip supratau, bet...
kažkas tokio? Ar tokio? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos svočiutės wink.gif
jau taip seniai nebuvau čia užsukusi ir pasiruošimo darbelius buvau visai apleidusi. unsure.gif
bet štai aš ir vėl čia. tiek daug visko prirašiusios, šaunuolės smile.gif
aš tai nenoriu nieko šokiruoti, bet va šiandien su jaunaja pasitariau ir ji man leido buti su juoda suknele. smile.gif ką manot? viršutinė dalis auksinė, o sijonas juodo šifono. man kažkaip juoda tokia elegantiška spalva. gal tetulės ir močiutės nepasmerks? smile.gif nes labai sudėtinga su ta spalva man, vestuvių spalva, kaip ir pamergių suknelių - samanų, alyvuogių. tai prie raudonos visai netiktų žali aksesuarai.
dėl darbų dalybų visiškai sutinku, kad daug idomiau susodinus nugarom stebėti, kaip jaunieji dalinasi darbais smile.gif
gal kas iš svočiučių domėjosi magais ar fakyrais? smile.gif
Atsakyti
fakyrus pirmi jaunieji uzsisake smile.gif ugnies valdovai, berods
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ,
Pas mus visiškas štilius, su jaunaisiais iki šiol taip ir nepavyko susitikti ir pasikalbėti verysad.gif savaitgaly žadame važiuoti į jų pusę (mes gyv. Vilniuje, o jie kitoje Lietuvos pusėje), bet MB gimtadienis tai manau nepavyks susitikti. Man regis tik man vienai rūpi jų vestuves, o jiems visiškai tas pats doh.gif visai nerodo jokios iniciatyvos. Tuoj supyksiu ir visai nieko nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Radau Kaune kas siuvineja vardinius ranksluoscius.Patiko darbas ir kaina.Dar ten yra ir seilinuku buteliam,jeigu idomu galiu duot tel numeri.
Atsakyti
Labas mielosios svociutes.
man reikia Jusu pagalbos. Rugseji esam pakviesti buti liudininkais, ne pirsliais, o LIUDININKAIS,taciau.... Jaunieji nori daugiau nei parasu,vadinas kazkokios musu iniciatyvos, padekit man prasau. neesu buvusu vestuvese,neisivaizduoju net nuo ko pradet, kad neuzsiverst sau galvos bereikalingai.. nes nebusim pirsliai, bet... as isivaizduoju ,kad automatiskai viskas krenta ant musu galvu,jaunieji taipogi nera buve vestyvese,tad jiems aisku viskas nauja,noretusi aisku grazios sventes.. Gal turi man patarimu nuo ko pradet ruostis?kokia programa turetu but? prasau labai labai jusu pagalbos..smile.gif
beje,gal galima i gmail slaptzodi?.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalakutas @ 2013 03 18, 17:01)
Gal turi man patarimu nuo ko pradet ruostis?kokia programa turetu but? prasau labai labai jusu pagalbos..smile.gif
beje,gal galima i gmail slaptzodi?..  wub.gif
Labas,
pradžia turėtų būti tokia:
1. Perskaityti šios temos pirmą puslapį. Atidžiai. mirksiukas.gif
2. Perskaityti senesnes temas, visų nebūtina, nes akys išvarvės lotuliukas.gif man įdomiausios buvo iki 40 temos.
O jau vėliau, jei senos idėjos neįdomios, bandyti ieškoti čia - bendraujant 4u.gif
Palengvinimas tik toks, kad čia bendraujančios svočiutės ruošiasi turbūt vienodai, ar jos svočios ar tik liudininkės, bet ruošiasi galingai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2013 03 18, 17:33)
Labas,
pradžia turėtų būti tokia:
1. Perskaityti šios temos pirmą puslapį. Atidžiai.  mirksiukas.gif
2. Perskaityti senesnes temas, visų nebūtina, nes akys išvarvės  lotuliukas.gif  man įdomiausios buvo iki 40 temos.
O jau vėliau, jei senos idėjos neįdomios, bandyti ieškoti čia - bendraujant  4u.gif
Palengvinimas tik toks, kad čia bendraujančios svočiutės ruošiasi turbūt vienodai, ar jos svočios ar tik liudininkės, bet ruošiasi galingai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Pirmas patarimas - senų temų skaitymas, ten viskas , kas ir gmaile biggrin.gif
Atsakyti
nergytes, akzkuri buvote ikelus nuoroda, kaip graziai pateikti ziedus, nes jaunoji uzsimine, akd nebus kam nest, tai pagalveles nenori, pagalvojau, kad surasciau kokia grazia ideja
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 03 18, 18:57)
nergytes, akzkuri buvote ikelus nuoroda, kaip graziai pateikti ziedus
į google įvedus žodžius wedding ring bearer galima rasti tai, ko reikia 4u.gif
Atsakyti
aciukas 4u.gif vedziau lietuviskai, nelabai ka rado.. ax.gif
Atsakyti
Aš jau po wub.gif
O dar vistiek skaitinėju iš įpratimo smile.gif
Sėkmės visoms 4u.gif

p.s. jums dar gerai, viskas prieš akis, visas jauduliukas ir ruoša smile.gif
Atsakyti