QUOTE(lili* @ 2013 03 18, 22:21)

aš tą patį norėjau parašyt
įdomiausia ir smagiausia skaityti įspūdžius kas kaip ...
Bendrai paėmus sekėsi gerai

, visi patenkinti ir tai yra didžiausia dovana
Šventė buvo vienos dienos ir trumpesnė nei įprastai vyksta

, tad ir scenarijus buvo trumpesnis, išskiriant svarbiausias detales, kaip palaiminimas, laikas po ceremonijos, sutikimas su duona ir druska, jaunųjų pirmasis šokis, židinio perdavimas ir keli siurprizai tarpuose tarp pagrindinių

Skaitant pirmus posmus prieš palaiminimą truputį pritrūko oro

, bet kaip kažkuri parašė šiek tiek gramų

, apsipratimo su aplinka ir viskas vyksta kaip iš pypkės
Jeigu rašyčiau apie viską iš eilės, tikrai kartočiausi, todėl išskirsiu pora dalykų.
Mūsų siurprizas pirmąjam šokiui - saksofono variacijos skambant pasirinktai dainai. Idėja nėra nauja, bet noriu pabrėžt, kad atkreiptumėt dėmesį į naudojamos aparatūros garsą. Daina turi groti gana garsiai, kad saksofonas jos neužgoštų. Tai čia buvo nesklandumas šioks toks, kadangi nėjo padaryt normalaus garso, tai čia minusas restoranui arba nieks nemokėjo normaliai pagarsinti

Vienas iš siurprizų, kuris berods nebuvo paminėtas forume, jeigu buvo, sorriukas, neperskaičiau. Tai simbolinis giminių sujungimas juosta. Svečiai įjungiami šokti į ratelį, ratelis šokant siaurinamas, kad visi būtų kuo arčiau. Tada paimam ilgą juostą (pas mus buvo apie 20m, tai dar ir perdaug

) ir vyniojam su vyru aplink šokančius, aiškindami, kad jungiam į vieną šeimą, vieną giminę ir pan. Tik nevyniokit ant kojų, nes gali ir išvirst visi

O kaip reikiant apvyniojus, tik nepersistenkit

pareikšti, kad jau esat dabar viena šeima, viena giminė, tai ir ieškokit bendrai sprendimo kaip išsivaduot

Aišku, šimtą žmonių būtų sunku sujungt

, bet kai nėra daug, tai tinka.
Baltai pavydžiu jums to jauduliuko

Man irgi sapnavosi sapnai, kad jau ceremonija, o aš turiu tik juodraštinį scenarijų ant padrikų lapų
Sėkmės visoms ieškant naujų idėjų ir stebinant pagrindinę porą - jaunuosius