Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

prasom placiau, su vaizdine medziaga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 03 18, 22:19)
prasom placiau, su vaizdine medziaga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif aš tą patį norėjau parašyt ax.gif

įdomiausia ir smagiausia skaityti įspūdžius kas kaip ... rolleyes.gif
Atsakyti
man jau finišo tiesioji. tongue.gif ramiai miegot nebegaliu, rolleyes.gif reikalų milijonai. doh.gif bet tikiu, kad viskas daugmaž bus ok smile.gif po visko parašysiu kaip manekėsi
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 03 19, 08:23)
man jau finišo tiesioji. tongue.gif  ramiai miegot nebegaliu, rolleyes.gif  reikalų milijonai. doh.gif  bet tikiu, kad viskas daugmaž bus ok smile.gif  po visko parašysiu kaip manekėsi

Man tai paranoja doh.gif nors laiko dar 3 men, bet naktimis sapnai kamuoja, kad scenarijus neparuostas, lotuliukas.gif zaidimam nepasiruosus ar komendantam atributikos neturiu lotuliukas.gif siaubas kazkoks.

Sekmes ir laikykites 4u.gif manau viskas bus gerai, svarbu jauduli suvaldyt. Truputi "ant drasos" ir viskas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 03 19, 07:23)
man jau finišo tiesioji. tongue.gif  ramiai miegot nebegaliu, rolleyes.gif  reikalų milijonai. doh.gif  bet tikiu, kad viskas daugmaž bus ok smile.gif  po visko parašysiu kaip manekėsi

Nepanikuojam, viskas bus puiku mirksiukas.gif
Aš vakar vakare kaip tik peržvelgiau kam čia jau laikas atėjo rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena,priimkit mane prasom prie Jusu kompanijos:) svociausiu birzelio 14d. svociausiu jau antra karta tai kazkaip ramiai jauciuosi,tik va noretusi kazkokiu naujoviu suzinot,gal pati ka galesiu patart smile.gif
Atsakyti
Labas, svociutes 4u.gif
Stiprybes tom, kur jau i finiso tiesiaja isejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labas naujai prisijungusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai idomu butu ispudzius paskaityt tos, kuri jau po sventes ax.gif
As diplomus pasiruosiau ir daba tesiu apdovanojimu rastus darydama biggrin.gif Nutariau, kad vietoj medaliu iteiksiu po garbinga apdovanojimo rasta ax.gif Pagalvojau, kad ispudis tas pats, o pigiau biskiuka bus ir lengviau pasidaryt wub.gif Kaip Jum tokia ideja? wub.gif
Atsakyti
na, mano nuomone, tai visai nereiktu tu apdovanojimu, uztektu to, ka iteiktumete ministrams visokiems, mes su jaunaisiais pasitarem ir nedarysim tu apdovanojimu
Atsakyti
sveikos,
vis varvinu akis skaitydama temas, jau viskas galvoje makaluojas biggrin.gif
prasausi i jusu buri, startas birzelio 22d. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 03 19, 21:56)
na, mano nuomone, tai visai nereiktu tu apdovanojimu, uztektu to, ka iteiktumete ministrams visokiems, mes su jaunaisiais pasitarem ir nedarysim tu apdovanojimu

as irgi tokios nuomones, vistiek poto numesti diplomai lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 03 19, 19:03)
Nutariau, kad vietoj medaliu iteiksiu po garbinga apdovanojimo rasta ax.gif Pagalvojau, kad ispudis tas pats, o pigiau biskiuka bus ir lengviau pasidaryt  wub.gif Kaip Jum tokia ideja? wub.gif

o man gera mintis mirksiukas.gif
Aš irgi būčiau juos darius, bet, kad jau medaliai beveik gatavi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jau po truputi mergaites pradedat startuot thumbup.gif Praeis ir bus baigta.
Na, man irgi jau naktys, tai vien vestuviniai sapnai, net prakaitas pila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 18, 22:21)
drinks_cheers.gif aš tą patį norėjau parašyt  ax.gif

įdomiausia ir smagiausia skaityti įspūdžius kas kaip ...  rolleyes.gif

Bendrai paėmus sekėsi gerai smile.gif , visi patenkinti ir tai yra didžiausia dovana wub.gif
Šventė buvo vienos dienos ir trumpesnė nei įprastai vyksta smile.gif , tad ir scenarijus buvo trumpesnis, išskiriant svarbiausias detales, kaip palaiminimas, laikas po ceremonijos, sutikimas su duona ir druska, jaunųjų pirmasis šokis, židinio perdavimas ir keli siurprizai tarpuose tarp pagrindinių smile.gif
Skaitant pirmus posmus prieš palaiminimą truputį pritrūko oro ax.gif , bet kaip kažkuri parašė šiek tiek gramų rolleyes.gif , apsipratimo su aplinka ir viskas vyksta kaip iš pypkės smile.gif
Jeigu rašyčiau apie viską iš eilės, tikrai kartočiausi, todėl išskirsiu pora dalykų.
Mūsų siurprizas pirmąjam šokiui - saksofono variacijos skambant pasirinktai dainai. Idėja nėra nauja, bet noriu pabrėžt, kad atkreiptumėt dėmesį į naudojamos aparatūros garsą. Daina turi groti gana garsiai, kad saksofonas jos neužgoštų. Tai čia buvo nesklandumas šioks toks, kadangi nėjo padaryt normalaus garso, tai čia minusas restoranui arba nieks nemokėjo normaliai pagarsinti smile.gif
Vienas iš siurprizų, kuris berods nebuvo paminėtas forume, jeigu buvo, sorriukas, neperskaičiau. Tai simbolinis giminių sujungimas juosta. Svečiai įjungiami šokti į ratelį, ratelis šokant siaurinamas, kad visi būtų kuo arčiau. Tada paimam ilgą juostą (pas mus buvo apie 20m, tai dar ir perdaug smile.gif) ir vyniojam su vyru aplink šokančius, aiškindami, kad jungiam į vieną šeimą, vieną giminę ir pan. Tik nevyniokit ant kojų, nes gali ir išvirst visi biggrin.gif O kaip reikiant apvyniojus, tik nepersistenkit smile.gif pareikšti, kad jau esat dabar viena šeima, viena giminė, tai ir ieškokit bendrai sprendimo kaip išsivaduot smile.gif Aišku, šimtą žmonių būtų sunku sujungt g.gif , bet kai nėra daug, tai tinka.

Baltai pavydžiu jums to jauduliuko mirksiukas.gif Man irgi sapnavosi sapnai, kad jau ceremonija, o aš turiu tik juodraštinį scenarijų ant padrikų lapų biggrin.gif

Sėkmės visoms ieškant naujų idėjų ir stebinant pagrindinę porą - jaunuosius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasminn: 19 kovo 2013 - 23:33