Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

QUOTE(rena @ 2013 03 24, 22:28)
as vis skaitau apie ta parduotuve, kur jaunuosius siuncia, tik niekaip nesugaudau, kokiu tikslu juos ten siusti ir po kiek pinigu dudat g.gif

ir dar, ka prie stalo renka (valdzia), komendantus, medika, o ka dar?

Komendantus, medicinos sesele, policininka, gaisrininka, apsauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 03 24, 23:28)
as vis skaitau apie ta parduotuve, kur jaunuosius siuncia, tik niekaip nesugaudau, kokiu tikslu juos ten siusti ir po kiek pinigu dudat g.gif

Duoda paprastai po 10 lt, kad jaunieji apsipirktų pirmajai nakčiai. Paskui prieš išlydint miegoti jaunieji pakomentuoja savo pirkinius ir nešasi juos su savimi ax.gif visai smagi atrakcija turėtų būti.

QUOTE(mildute22 @ 2013 03 25, 00:10)
Komendantus, medicinos sesele, policininka, gaisrininka, apsauga  biggrin.gif

Dar būna meilės ministras, -ė, sekretorė, išnešiotojas, gydytojas, alaus baro prižiūrėtojas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 24 kovo 2013 - 23:30
Sveikos visos besidarbuojancios,turiu keleta klausimu ax.gif norejau pasiteirauti del deganciu sirdziu,jei kas daret ar planuojat daryt blush2.gif visa ta sistema,kad is vielos jos islankstomos ir kazkuom apvyniojamos man aiski,tik va niekaip neismastau kaip jas pritvirtinti kad jos stovetu g.gif
dar besikartojantis klausimas su jaunuju apsipirkimu ar tikrai jie perkasi pirmajai nakciai kazka ar kazkokia kita ta mintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roksi25 @ 2013 03 25, 12:09)
Sveikos visos besidarbuojancios,turiu keleta klausimu ax.gif norejau pasiteirauti del deganciu sirdziu,jei kas daret ar planuojat daryt blush2.gif visa ta sistema,kad is vielos jos islankstomos ir kazkuom apvyniojamos man aiski,tik va niekaip neismastau kaip jas pritvirtinti kad jos stovetu g.gif
dar besikartojantis klausimas su jaunuju apsipirkimu ar tikrai jie perkasi pirmajai nakciai kazka ar kazkokia kita ta mintis blush2.gif

Beskaitinedama ankstesnes temas tai radau kad duoda pinigu ir liepia apsipirkt mazdaug seima alkana namie biggrin.gif , bet cia kas kaip sugalvoja biggrin.gif
Atsakyti
labas mielosios smile.gif na aš jau po vestuvių. dar kažkaip nesitiki, kad viskas jau pasiabigė smile.gif
šiaip sekėsi viskas gan neblogai, tik, kad mano brangiausias labai jau nekalbus buvo verysad.gif , tai teko man viską beveik vienai pravesti ax.gif . oras buvo gan geras, nes labai bijojau, kad bus vėjuota ir labai sušalsim, bet gal iš jaudulio ar šiaip, nebuvo šalta smile.gif
kadangi šios vetuvės nebuvo labai jau tradicinės, nes tai jaunavedžiams buvo jau po antrąją santuoką, abu iš pirmų santuokų jau turi suaugusius vaikus, viskas buvo kiek sunkiau sugalvojama, bet nieko.
išlydėjimo iš namų kaip ir nedarėm, tiesiog pasveikinom mes - liudininkai jaunuosius, pasveikino vaikai ir vieni draugai, pasakiau, mano manymu, tinkantį tostą už naują pradžią ir tada lėkėm į civilinės metrikacijos biurą, ten visiems aišku kas ir kaip, paskui buvo jaunųjų sveikinimai, leidom į dangų balandžius. vėliau važiavom į parką, ten vidury tilto surakino spynelę, vieną raktą įmetė į upę, o kitą pririšom prie balionų ir paleidom į dangų. dar ant tilto iš akmenukų kūrė savo šeimos receptą (vėliau tikusius akmenukus sudėjau į indą, kurį naudojau smėlio ceremonijai). po tilto važiavom į vieną kavinę, kur šiek tiek užkandom, o jaunieji fotkinosi. galiausiai grįžom į salę, kur mus pasitiko svečiai su palakatais , kad tai yra meilės muitinė ir, kad ieškomi du asmenys (turėjo atsispausdinę foto su jaunųjų atvaizdu ir užrašu ieškomi), tada teko išsipirkt mums, kad jaunųjų "nepasodintų" į kalėjimą (čia buvo svečių sugalvota atrakcija, vietoj stalo išpirkimų). na galiausiai sveikinimai, fotkinimaisi su svečiais. pirmas užsėdimas, pasakėm kur buvom, ką veikėm, įteikėm taures, pirmas tostas, ilgiausių metų. karštas, stalo valdžios rinkimai (rinkom komendantus, seselę, policininką, meilės ministrą, išnešiototją) šiek tiek užstalės žaidimų ir tada jaų sekė jaunųjų šokis, kurio metu skambėjo Vivo per lei, jaunimas tuo metu, kai jaunieji šoko pūtė burbulus, visi buvom sustoję ratu, na žodžiu.
vėliau - antrasis užsėdimas - tai dariau šeimos židinio įžiebimą smile.gif ir po jo turėjom įteikti visiems susirinkusiems po simbolinę degtukų dėžutę, bet pamiršau tai padaryti doh.gif tai išsisukau, kai reikėjo sakyti tostus, pasakiau tostą apie šeimos židinį ir tada įteikiau visiems po degtukų dėžutę. tada buvo padėka tėvams: visų pirma pagerbėm jaunosios tėvų atminimą tylos minute, o po jos pasakiau padėkos žodžius jaunikio tėvams. paskui vėl buvo linksmybės. galiausiai visi ėjom į lauką, lauke buvo fejerverkai.grįžus, jauniesiems įteikiau pirmąjį įrankį jų kaip naujos šeimos darbui - torto pjaustymo mentelę su išgraviruotais jų simboliais ir data. po to sekė smėlio ceremonija, kuri visiems labai patiko ir buvo nematytas reikalas. smėlio ceremoniją buvau žadėjusi daryti iškart po židinio įžiebimo, bet salė buvo labai maža ir niekaip nebūtų sutilpę visi jos dalyviai. kaip jau minėjau, akmenukus, kuriuos jaunieji pasiliko kaip reikiamus ingridientus seudėjau į indą smėlio ceremonijai, ir pasakiau, kad tam, kad nei vienas pasirinktas ingridientas nepasimestų jį reikia užpilti smėliu, taip pat pasakiau, kad tai bus tarsi simbolinis jų - kaip naujos šeimos indas, kuriame susipins visų 5 (JAUNAVEDŽIŲ IR TRIJŲ JŲ VAIKŲ IŠ PIRMŲ SANTUOKŲ )naujos šeimos narių likimai, kad nuo šiandien jie yra KAIP VIENAS. visi svečiai stebėjo tą ceremoniją ir sakė, kad labai patiko. kai gausiu foto, įkelsiu ir parodysiu kaip tas indas atrodė jau pripiltas. na paskui vėl vyko linksmybės, galiausiai puokštės metimas ir jaunųjų išleidimas miegti, įteikiant jiems pirmosios nakties krepšelį. na štai kaip ir viskas. antrą dieną vusirikoms pas jaunikio tėvus kaime, tenai dar šiek tiek pasibuvom ir išsiskirstėm. antrą dieną tik, kad sūrį atnešiau, kaip jaunųjų pirmosios nakties darbo rezultatą smile.gif

šiaip buvo visai smagu, tik, kad kavinę įsivaizdavau daug erdvesnę, nes labai trūko vietos. muzikantai taip pat buvo labai faini, labai daug dainavo, ne taip, kaip yra tekę būt vestuvėse, kur muzikantai tik blevyzgojo ir laukė, kad jiems kas nors įpiltų. tai kaip ir viskas. savo misiją atlikau, o toms, kurioms dar viskas prieš akis, linkiu kuo nuoširdžiausios sėkmės ir smagaus pasiruošimo. smile.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
giengiux džiugu, kad viskas puikiai pavyko thumbup.gif wub.gif

Aš tik norėčiau paprašyti, gal galėtumėt pasidalinti šablonu , kur ant durų kabinot, kad pirmoji jaunavedžių naktis blush2.gif
Atsakyti
skirtuką įmečiau į pašuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 03 25, 13:21)

šiaip buvo visai smagu, tik, kad kavinę įsivaizdavau daug erdvesnę, nes labai trūko vietos. muzikantai taip pat buvo labai faini, labai daug dainavo, ne taip, kaip yra tekę būt vestuvėse, kur muzikantai tik blevyzgojo ir laukė, kad jiems kas nors įpiltų. tai kaip ir viskas. savo misiją atlikau, o toms, kurioms dar viskas prieš akis, linkiu kuo nuoširdžiausios sėkmės ir smagaus pasiruošimo.  smile.gif  4u.gif  smile.gif

Dziugu girdeti, kad viskas praejo gerai smile.gif
Gal galite placiau papsakoti apie tuos akmenukus? kas ant ju parasyta turi buti ir kaip jauniesiems reikia pasakyti ka daryti su jais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2013 03 25, 14:45)
Dziugu girdeti, kad viskas praejo gerai smile.gif
Gal galite placiau papsakoti apie tuos akmenukus? kas ant ju parasyta turi buti ir kaip jauniesiems reikia pasakyti ka daryti su jais? blush2.gif

tikrai šioj ar praėjusioj temoj apie tai jau rašėm, "paklodes" užrašų kopijavom, mergaitės, netingėkit truputį paskaityt, paskui nebeįdomi/ nevertinga ši tema tampa, kai vis to paties ir to paties klausinėjama , nepykit, bet pikta darosi blush2.gif doh.gif doh.gif
Paskutinės mūsų temos vien pašto slpat. prašymai ir tio paties klausinėjimai .

Nereikia visų temų perskaityt, užtenka kelias ir vaizdas bus aiškus 4u.gif Pasidarykit planelį kaip jūs įsivaizduojat kas po ko , kaip turi būti, o tad askaitant į atitinkamas veta snusikopinki, bus ir lengviau atsirinkti sau tinkamus žodžius, žaidimus, tradicijas
Atsakyti
na išties apie akmenukus, laimingo šerimyninio gyvenimo recepto kūrimą jau buvo daug kartų rašyta. aš ir pati šią idėja iš senesnių temų susiradau ir įgyvendinau. esmė šio reikalo labiau simbolinė. surašai ant akmenukų, graikinių riešutų ar kažko panašaus tarkim laimė, meilė, draugai, neapykanta, pavydas ir t.t. id ant tilto duodi jauniesiems išsirinkti tuos dalykus, kurie jiems jų šeimoje bus svarbūs, o tie, kurie netinkami, juos reikia išmesti. aš likusius - geruosius grįžus į šventimo vietą sudėjau į smėlio ceremonijai skirtą indą, o ant viršaus jaunieji ir jų vaikai pylė smėlį paeiliui. labai neblogai žiūrisi, kai ije ant apačios lieka, o ant viršaus įvairių spalvų smėlis.

išvis ta smėlio ceremonija mano atveju buvo praktiškai niekam iš susirinkusiųjų nežinomas dalykas. tai vyro sesuo, kuri po kelių metų švęs su vyru savo vestuvių 30 metų jubiliejų sakė irgi pasidarys su vaikų ir savo vardais indą, į kurį irgi pils smėlį, ir pasistatys jį garbingoj vietoj namuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giengiux: 25 kovo 2013 - 15:09
giengiux super pasiruošimas bigsmile.gif

labai patiko stalo užsėdimo idėja - meilės muitinė thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, man labai reikia Omegos dainos "Tu mano mergyte" muzikos be zodziu, gal zinot ir kur gaut?
Visur kur randu tai tik su zodziais...
Atsakyti