Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

giengiux, kaip smagu skaityti bigsmile.gif o smėlio indas pas jus graviruotas buvo? Ką rašėt?

QUOTE(giengiux @ 2013 03 25, 14:46)
skirtuką įmečiau į pašuką smile.gif

ačiū ax.gif

QUOTE(mildute22 @ 2013 03 25, 15:45)
Gal galite placiau papsakoti apie tuos akmenukus? kas ant ju parasyta turi buti ir kaip jauniesiems reikia pasakyti ka daryti su jais? blush2.gif

google visagalis. Jei tingi skaityti senas temas, pakanka įsivesti akmenėliai/akmenukai vest... ir jau meta puspalių pasiūlymus mirksiukas.gif

aš galvoju gal pačiai padaryti svečių medį jauniesiems antrai dienai g.gif svočiutės įmečiau į paštuką savo tris medelius, gal pareikštumėt savo nuomonę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 25 kovo 2013 - 19:39
taip ant indo išgraviruoti jaunųjų vardų inicialai ir vestuvių data buvo.

man asmeniškai visi trys medeliai labai gražūs, aš ir pati vestuvėms šioms dariau medelį, niekur neužsakynėjau nieko, tiesiog išsirinkau tą, kurį norėjau perkeliau į word'ą užrašiau ir atsispausdinus ant storo kartono klijavau. tik turiu vieną pastebėjimą, jei svečių vestuvėse bus daug imkit medelio maketą su retesnėm šakom, nes kai labai tankios šakos nelabai gaunasi pirštų antspaudus gražiai uždėt. aš buvau pradžioj atsispausdinus tokį, kaip jūsų įdėtas pirmoj foto, bet pamėginau pati padėliot pirštų antspaudus, baisiai jau nesižiūrėjo. todėl rinkausi su retesnėm šakom ir viskas ok buvo.
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 03 25, 20:39)
aš galvoju gal pačiai padaryti svečių medį jauniesiems antrai dienai g.gif svočiutės įmečiau į paštuką savo tris medelius, gal pareikštumėt savo nuomonę ax.gif

Man tai trečias medelis, radau ir kaip su antspaudukais atrodo
medelis
Atsakyti
Sveikutes mielosios 4u.gif labai smagu pasiskaitinėti jūsų nuveikiamus darbus. Man šiuo metu didžiausias rūpestis,kad sugedo kompas su visa informacija ir nieko šiuo metu nedarau, nes neturiu su kuo g.gif užsiiminėju akmenukų, kibiriukų ir t.t. dekupažinimu. Kai tik galėsiu, viską įkelsiu į paštuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 03 25, 20:39)

As taip pat pati darysiu jau buvau nuziurejus ta antra thumbup.gif man tas antras grazus.
Dar toks labai patiko user posted image

Ir tokia ideja nieko
user posted image
Atsakyti
Visai linksmas dalykas antros dienos ryte yra Flinto mankšta smile.gif Pabroliukus aprengi kaip lėliukus (su pampersais ir kepurytemis) ir visi svečiai kartu sportuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 03 24, 23:28)
as vis skaitau apie ta parduotuve, kur jaunuosius siuncia, tik niekaip nesugaudau, kokiu tikslu juos ten siusti ir po kiek pinigu dudat g.gif

ir dar, ka prie stalo renka (valdzia), komendantus, medika, o ka dar?

QUOTE(lili* @ 2013 03 25, 15:54)
tikrai šioj ar praėjusioj temoj apie tai jau rašėm, "paklodes" užrašų kopijavom, mergaitės, netingėkit truputį paskaityt, paskui nebeįdomi/ nevertinga ši tema tampa, kai vis to paties ir to paties klausinėjama , nepykit, bet pikta darosi  blush2.gif  doh.gif  doh.gif
Paskutinės mūsų temos vien pašto slpat. prašymai ir tio paties klausinėjimai .
Nereikia visų temų perskaityt, užtenka kelias ir vaizdas bus aiškus 4u.gif Pasidarykit planelį kaip jūs įsivaizduojat kas po ko , kaip turi būti, o tad askaitant į atitinkamas veta snusikopinki, bus ir lengviau atsirinkti sau tinkamus žodžius, žaidimus, tradicijas

Idomiai Jus cia aiskinat, tai reikia bendraut forume,kad gauti slaptazodi,zmogus pradeda bendraut,dometis varot tada temu skaityt,ne kiekvienas tiek laiko turi sedet ir 30 temu po 50lapu skaityt(yra darbas,seima,kiti reikalai..) perskaicius 50lapu ant tiek susimaiso,kad kazka gali ir jau praleist ir supainiot,ar kazko nesuprast,uztat zmones ir domisi ,klausia.. Lengviau atrasyt butu buve trumka zmogui atsakyma,negu visa Jusu prirasyta pamokyma.
Negailetumet slaptazodzio ,gal maziau klausymu butu, pvz. as esu daug metu cia uzsiregistravusi,tikrai daug cia visur bendraujanti,kaip sakant pagal statusa esu jau senbuve,tikrai galima pasitiket zmogum,nemazai ideju buvau kadaise imetus i ta pati svociu pasta,i kuri dabar gaili slaptazodzio,lig butu cia vieno asmens asmeninis pastas, nieko nesakau apie naujokus prisijungusius specialiai gal siai temai,tam ir yra nario statusai, kad matyt galima tam zmogui duot slaptazodi ar ne.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 25 kovo 2013 - 22:42
kad nebūtų tema vien klausimai ....

Su MB pasitarėm, kad išlydint nakčiai vietoj užkandžių ir gėrimų dovanosim tokį ananasą (savaitaglį išbandėm kūrybinius gabumus) , ką sakysim įteikdami dar tiksliai nesugalvoja, bet skaičiau,kad ananasas tai ir malonumų ir prabangos simbolis, žodžiukažką bandysim sumąstyti ax.gif

user posted image

Papildyta:
giengiux ačiū už skirtuką, man net vardai tinka ( D ir A) bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinimai giengiux 4u.gif šauniai sudalyvavus ir nustebinus visko mačiusią publiką biggrin.gif

QUOTE(zwezda0702 @ 2013 03 25, 21:59)
ne kiekvienas tiek laiko turi sedet ir 30 temu po 50lapu skaityt(yra darbas,seima,kiti reikalai..) 
Kurios svočios tikrai papuolusios į bėdą, ir yra pakviečiamos į svočias likus mėnesiui ar kelioms savaitėms iki vestuvių, tai toms tikrai yra suteikiama "pagalba", nes kitaip ir būti negali.
Bet kurios turi laiko iki vasaros, rudens, tai nereikėtų verkšlenti, kad darbas, šeima ir pan. trukdo perskaityti bent kelias temas. Turbūt 98 proc. svočių turi ir darbus, ir po kelis vaikus, ir dar dažnai sergančius, ir kompiuteriai genda, ir su visokiais reikalais, bet kažkaip randa laiko truputį ir pasidomėti esama informacija.

Slaptažodžio niekas negaili, tiesiog nereikia jo prašinėti per visą temą atsiųsti asmeniškai - reikia įdėmiau perskaityti pirmą temos puslapį - bent tiek.

Papildyta:
QUOTE(lili* @ 2013 03 25, 22:57)
Su MB pasitarėm, kad išlydint nakčiai vietoj užkandžių ir gėrimų dovanosim tokį ananasą
O vau bigsmile.gif čia su saldainiais? Kaip gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2013 03 25, 23:03)
O vau  bigsmile.gif čia su saldainiais? Kaip gražiai atrodo  wub.gif

Aha ant šampano butelio saldainiai ax.gif Ačiū blush2.gif

O visiems kitiems žodžiams pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 25 kovo 2013 - 23:05
QUOTE(giengiux @ 2013 03 25, 21:07)
tik turiu vieną pastebėjimą, jei svečių vestuvėse bus daug imkit medelio maketą su retesnėm šakom, nes kai labai tankios šakos nelabai gaunasi pirštų antspaudus gražiai uždėt.

Puikiai, ačiū drinks_cheers.gif

QUOTE(Sandrėja @ 2013 03 25, 21:23)
Man tai trečias medelis, radau ir kaip su antspaudukais atrodo

wub.gif

QUOTE(sauliki @ 2013 03 25, 21:51)
užsiiminėju akmenukų, kibiriukų ir t.t. dekupažinimu. Kai tik galėsiu, viską įkelsiu į paštuką  smile.gif

Vis į priekį drinks_cheers.gif

QUOTE(Lara-klara @ 2013 03 25, 21:54)
As taip pat pati darysiu

drinks_cheers.gif

QUOTE(ekojura @ 2013 03 25, 22:55)
Visai linksmas dalykas antros dienos ryte yra Flinto mankšta smile.gif Pabroliukus aprengi kaip lėliukus (su pampersais ir kepurytemis) ir visi svečiai kartu sportuoja  thumbup.gif

Aš galvoju padaryti tą žaidimą, kur reikia traukti iš dėžės po rūbą ir rengtis juo, tai galvojau tuos suaugusių vystyklus čia panaudoti biggrin.gif

QUOTE(zwezda0702 @ 2013 03 25, 22:59)
kaip sakant pagal statusa esu jau senbuve,tikrai galima pasitiket zmogum,nemazai ideju buvau kadaise imetus i ta pati svociu pasta,i kuri dabar gaili slaptazodzio,lig butu cia vieno asmens asmeninis pastas, nieko nesakau apie naujokus  prisijungusius specialiai gal siai temai,tam ir yra nario statusai, kad matyt galima tam zmogui duot slaptazodi ar ne.

O sakykit, kam jums slapukas, jeigu ir taip jau mintinai čia viską turėtumėt žinot? ax.gif Kiek skaičiau temų, niekur slapukas į kairę, į dešinę nedalinamas. Kitu atveju galima būtų jį tiesiog ant temos pavadinimo dėt 4u.gif

Čia mes gal pažiežulaujam kartais, bet nebijokit klaust. Duosim moralo, bet vis tiek atsakysim thumbup.gif

lili*, gražiai sugalvota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 26 kovo 2013 - 00:02