Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

QUOTE(Ligita.r @ 2013 03 07, 19:50)
Laba  4u.gif
Dekui statybininkei uz naujus namucius ir silta priemima  4u.gif  ax.gif
Papildyta:

dar su tokiu klausimu: nieko nesumąstau ką pasakyti prieš smėlio ceremoniją unsure.gif  ar savais žodžiais mėgint kažkąohmy.gif , o gal kuri turit kokius tinkamus žodžius šiam reikalui?  blush2.gif

Ir man aktualu. Nes idomi ideja, bet pradejau mastyt su zodziais. Beje kada yra daroma si ceremonija?

aš planuoju ją iškart po šeimos židinio. ir mūsų atveju joje dalyvaus ir jaunųjų vaikai iš pirmųjų santuokų.
Atsakyti
Labai ačiū uz grazius namucius 4u.gif ,ir jau tiek spejot priplepet, laikas isibegeja. Atbegau ir as su klausimu pas jus, del ziedu pagalveles, kas ir kaip baznycioj turi paduot? Žiedu neseju nebus, sako reiks mum paduot, nu bet argi...?
Ar reikia prie stalo pagerbtii tylos minute jei mires vienas is seneliu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 03 07, 20:19)
Labai ačiū uz grazius namucius  4u.gif ,ir jau tiek spejot priplepet, laikas isibegeja. Atbegau ir as su klausimu pas jus, del ziedu pagalveles, kas ir kaip baznycioj turi paduot? Žiedu neseju nebus, sako reiks mum paduot, nu bet argi...?
Ar reikia prie stalo  pagerbtii  tylos minute jei mires vienas is seneliu ? g.gif

As esu paciusi, kad pirsliai eina pries visa ceremonija i zakrastija kazka sutvarkyti, tai tada ir paduoda ziedus jiems. O apie pagerbima, tai pirma karta girdziu, nesu maciusi, nors vestuviu turejau labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 03 07, 19:19)
Ar reikia prie stalo  pagerbtii  tylos minute jei mires vienas is seneliu ? g.gif
kad pagerbia a.a. tėvus ar brolius/seseris - girdėjau, bet kad senelius ??? g.gif Nebent jei mirė nesenai (~ savaitę prieš vestuves, nors aišku taip nėra?) ir iš tos giminės daug giminaičių susirinko ir ji buvo kaip kelrodė žvaigždė.
Atsakyti
Mano jaunųjų tėvai (tėčiai) mirę, tai jaunoji užsiminė, kad būtų gal gražu pagerbt tylos minute, nors iš pradžių nenorėjo g.gif . Jos tėtis miręs jau prieš kokia 20 gal metų, jo prieš 4m. Suku galvą kaip tai padaryt, bet manau po tostų tėvams ar prieš juos g.gif

O gal dar persigalvos biggrin.gif
Atsakyti
Mano jaunosios tėtis taip pat miręs,tai mes su vyru galvojam,kad būtinai reikia tylos min pagerbti,manau tuoj po prisistatymo tai darysiu,ir taip pat į kapus važiuosim po bažnyčios
Atsakyti
Sveikos aciu uz naujus namucius thumbup.gif

del tu pagaveliu as neikertu kaip ten reiks padeti jas is kur nesti, tik zinau kad noriu ja pati padaryti smile.gif
gerai cia priminet del mirusiu tevu pagerbimo, jaunojo tevas mire, reiks paklausti kaip cia daryti reiks, ar vaziuosim i kapines po to ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 07 kovo 2013 - 20:17
Del ziedu nesimo, tai mano dukra nese. Ziedus sudejom ant pagalveles pries einant i baznycia. Pirmoji ejo mano dukra su ziedais ir is paskos jaunoji su teveliu.
Atsakyti
zaidimukus paliksite muzikantams, ar pacios stosite ir uzvesite ka nors?
as planavau tik gamtoje kazka, o prie stalo valdzia duoti muzikantams :smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 03 07, 21:54)
zaidimukus paliksite muzikantams, ar pacios stosite ir uzvesite ka nors?
as planavau tik gamtoje kazka, o prie stalo valdzia duoti muzikantams :smile.gif

Aš planuoju taip pačiai drinks_cheers.gif taip ir darysiu ax.gif

Atsakyti
Va ČIA rasite įdomių idėjų, kaip galima bažnyčioje nešti žiedus.
Atsakyti
Ziedu nesikas bus mano ziogelis wub.gif jam bus nepilnai dveji, bet tures mergyte poroje, o ji vyresne pora metuku- tai tikiuosi, kad nebus problemu ir "nepaklys" pakeliuj biggrin.gif Speju, kad pagalvele grazia reiks pasiut ar pan... wub.gif Maciau kazkur nuotrauka, kad sirdels formos dezutej ant guminuku meskiuku buvo ziedai padeti thumbup.gif Labai idomiai atrode mirksiukas.gif O musu vestuvese vyr.pabrolys ziedais pasirupino (dezele saugiai kisenej atsinese lotuliukas.gif )
Musu vestuves buvo menuo po vyro senelio mirties- tai islydint is namu buvo tylos minute, nes tuose namuose jis gyveno wub.gif
Del zaidimu- tai manau, kad paliksiu muzikantui... Juo labiau, kad antra diena jo nebus- tai turesiu darbelio ir siaip wub.gif Bus lengvas jegu taupymas ax.gif Nors tikrai turesiu pasiruosus kanors "extra" atvejui mirksiukas.gif
Kaip manot, ar galima svociai rausva suknia rengtis? g.gif Radau labai grazia suknute su "atrakcija", bet ji rozine blush2.gif Pamerges bus ciklameno spalvos- tai as buciau ryskiai sviesene, bet kad ju ryskuma permust man laaabai jau tamsios suknios reiktu todel kazkaip pagalvojau, kad gal ir sviesesne nieko blogo? g.gif
Atsakyti