Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

QUOTE(Lara-klara @ 2013 03 09, 19:24)
Kurio metu sakomas tostas už tėvelius ?? per pirmą užsėdimą? g.gif

as darysiu po seimos zidinio inesimo, tai padeka tevams ir bus, ir tostas
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 03 09, 20:10)

Man ir logiskiausia butu po zidinio, bet radau kad iskart po jaunuju tosto seka tostas uz tevus, susimasciau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 03 09, 19:10)

aš taip pat drinks_cheers.gif
Muzikantas sakė labai gerai suplanuota ši dalis
Atsakyti
Ar Svociute turi dalyvauti mergvakari? Ar butu nepadoru blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2013 03 09, 23:57)
Ar Svociute turi dalyvauti mergvakari? Ar butu nepadoru  blush2.gif  g.gif

Manau, kad cia priklauso nuo tarpusavio bendravimo mirksiukas.gif as tikrai dalyvausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2013 03 09, 23:57)

O as nedalyvausiu, nes manau kad cia netekejusiu mergeliu reikalas lotuliukas.gif nors sutariam labai labai gerai.
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif
Labai jaukūs namučiai wub.gif Nemoku tiksliai pasakyt, bet taip yra gera skaityt, atrodo, kad išgyvenu šventines nuotaikas jau dabar.
Mes liudininkais būsime jau už savaitėlės kovo 16d. smile.gif
Noriu padėkot už gražias, naujas idėjas smile.gif

Esu buvusi labai daug vestuvių, bet seniai doh.gif Dabar daug skaičiau, bet vistiek noriu paklausti, kada jaunieji turi šokti valsą? Ar teisingai galvoju, kad po pirmo užsėdimo g.gif O židinio perdavimas vėliau, taip?
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2013 03 10, 00:16)
Sveikos svočiutės  4u.gif
Labai jaukūs namučiai  wub.gif Nemoku tiksliai pasakyt, bet taip yra gera skaityt, atrodo, kad išgyvenu šventines nuotaikas jau dabar.
Mes liudininkais būsime jau už savaitėlės kovo 16d.  smile.gif
Noriu padėkot už gražias, naujas idėjas  smile.gif

Esu buvusi labai daug vestuvių, bet seniai  doh.gif Dabar daug skaičiau, bet vistiek noriu paklausti, kada jaunieji turi šokti valsą? Ar teisingai galvoju, kad po pirmo užsėdimo  g.gif O židinio perdavimas vėliau, taip?

Viska teisingai galvojat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 03 09, 23:17)
Viska teisingai galvojat  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Scenarijų tobulinu iki nugriuvimo, vis kažką įdedu naujo, taisau, vėl rašau doh.gif , bet geriausia bus juoko, kai vestuvių dieną pagal situaciją liks pusė nepadaryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2013 03 09, 22:57)

manau, kaip jau jūs norit mirksiukas.gif nepadorumo aš čia visai neįžvelgiu biggrin.gif

QUOTE(Jasminn @ 2013 03 09, 23:16)
Esu buvusi labai daug vestuvių, bet seniai  doh.gif Dabar daug skaičiau, bet vistiek noriu paklausti, kada jaunieji turi šokti valsą? Ar teisingai galvoju, kad po pirmo užsėdimo  g.gif O židinio perdavimas vėliau, taip?

pas mus bus būtent taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 03 10, 00:15)
O as nedalyvausiu, nes manau kad cia netekejusiu mergeliu reikalas  lotuliukas.gif nors sutariam labai labai gerai.

as irgi, nes tai jaunu mergeliu reikalas biggrin.gif nes pulke nera nei vedusiu, tik mes pirlsiai ..o mergvakaris pagal viska - tai netekejusiu merginu reikalas ax.gif

musu pirmas sokis po pirmo uzsedimo, iseina sokti jaunieji, tada visi trali vali pasilinksima ir sedam jau po 12 antra karta

man beliko scenraijus, nes turiu tai ka turiu, mintyse viskas sudeliota, laukiu, kol mamyte pades parasyt, nes ji rasytoja, meniskos sielos zmogelis, tai tokiems rimtiems tostams, kalboms- reikes jos pagalbos wub.gif o siaip, kalbesiu viska is dusios, pasmaikstausiu ir is galveles, aisku, apgalvosiu viska nuosekliai biggrin.gif po velyku bus rimtas darbas ir tikriausiai bus baigta ax.gif lauksiu, kol galesiu matuotis suknele biggrin.gif
Atsakyti
Lekiu šiandien sudėt paskutinius štrichus su jaunąja smile.gif
Atsakyti