Noriu jungtis į jūsų būrelį
QUOTE(*nikituke* @ 2013 04 06, 18:20)
jeigu jai uzklausei, tai jau manau kad jie suprato kaip paraginima kazka daryti, iki birzelio dar yra laiko tai manau kad arba atsilieps pries vestuves arba bus staigmenu 
aš birželį į darbą grįžtu po vaiko auginimo atostogų, o mano vestuvės rugpjūčio gale, o svočiausiu 05.25
QUOTE(Romux @ 2013 04 06, 18:22)
Sveikos šauniosios svočiutės,
esame pakviesti būti piršliais liepos 20 d. skubu skaityti temutę, nes klausimų milijonas
nori pasiruošti kiek įmanoma geriau, kad svečiams būtų smagu. Nuo ko pradėjote Jūs?
Nuo senųjų temelių skaitymo
QUOTE(ventus @ 2013 04 06, 21:08)
aš birželį į darbą grįžtu po vaiko auginimo atostogų, o mano vestuvės rugpjūčio gale, o svočiausiu 05.25
Tai nežinau kaip čia bus
aišku jau perspėjau, kad jei ką sugalvos, tai bent užsimintų, nes viską pati perkuosi ir kad paskui nebūtų tos staigmenos tokios, kad jau pati būsiu pasirūpinus 
Mano nuomone, reikėjo iš karto, kai kvietėtė liudininkais pabūt ir pasakyt, kad norit tik parašų arba tikitės dar kažko ...
Taip būtų tesingiausia ir sąžiningiausia, o ne taip, kad paklausiau, paraginau, nežinau ar nebus vienodos staigmenos.......... tad anereikėtų dabar ir pergyventi kas kaip
Mūsų jaunieji iš karto pasakė, ko tikisi
QUOTE(lili* @ 2013 04 07, 00:51)
Nuo senųjų temelių skaitymo
Mano nuomone, reikėjo iš karto, kai kvietėtė liudininkais pabūt ir pasakyt, kad norit tik parašų arba tikitės dar kažko ...
Taip būtų tesingiausia ir sąžiningiausia, o ne taip, kad paklausiau, paraginau, nežinau ar nebus vienodos staigmenos.......... tad anereikėtų dabar ir pergyventi kas kaip
Juk rašiau žinutėje, kad nustebau kiek jūs čia visko ruošiatės ir pan.....daugiau nesikartosiu
ruosiames, nes daugelis eina i tradicines vestuves svociauti, kur visko reikia
pirmiausia reikia zinoti kokiom pareigom eini ir tada jau nepersistengti
man labai daug dar geru ideju norisi igyvendinti, bet tiesiog sveikas protas sako - stop, gana, per akis, nereikia
ir taip, ka buvau suplanavusi pirmai dienai, nukeliau i antra, bet dar jusu patarimo reikia
grizus kaip pridera - zidinys, smelio ceremija, islydejimas nakciai..
kada darysite pasizadejimus jaunuju ar kazka tokio linksmesnio?
pirmiausia reikia zinoti kokiom pareigom eini ir tada jau nepersistengti
man labai daug dar geru ideju norisi igyvendinti, bet tiesiog sveikas protas sako - stop, gana, per akis, nereikia
ir taip, ka buvau suplanavusi pirmai dienai, nukeliau i antra, bet dar jusu patarimo reikia
grizus kaip pridera - zidinys, smelio ceremija, islydejimas nakciai..
kada darysite pasizadejimus jaunuju ar kazka tokio linksmesnio?
Sveikos
Buvo sustoję mano pasiruošiamieji darbai truputį. Bet dabar vėl visu pajėgumu kimbam į darbus, tik truputį nerimą kelia,kad mūsų jaunavedžiai dar muzikantų neturi
Vestuvės už 4mėn., tikiuosi kažką greitu metu susiras ir galėsim derintis viską su muzikantais...Nes dabar neaišku, nei kiek, nei ką ruoštis. Ar kažkokius žaidimus bus pasiruošę muzikantai, ar visas vakaras ant mūsų pečių
O vakar beskaitinėdama ankstesnes temas radau štai ką, gal ir jum,kuriai pravers
BUČINIAI:
1. Bekontaktis bučinys. Instrukcija: (pasiųsti vienas kitam oro bučinius)
2. Mandagusis bučinys. Instrukcija: (pabučiuoti moters ranką)
3. Tėviškas bučinys. Instrukcija: (pabučiuoti moterį į kaktą)
4. Simboliškas bučinys. Instrukcija: (kaip pasisveikinat pakštelti skruostus)
5. Paslaptingai kvapą gniažiantis bučinys. Instrukcija: (suvalgyti cili pipirus ir pasibučiuoti)
6. Karštas bučinys Instrukcija: (bučiuotis, kol sudegs degtukas)
7. Saldus bučinys Instrukcija: (valgant saldainį pasibučiuoti)
8. Ilgas bučinys Instrukcija: (valgyti guminuka abiems kartu iš galų, kol pasibučiuosite)
9. Drėgnas bučinys Instrukcija: (išgerti degtinės ar šampano ir pasibučiuoti)
10. Šaltas bučinys Instrukcija: (valgyti myntoon ir pasibučiuoti)
Buvo sustoję mano pasiruošiamieji darbai truputį. Bet dabar vėl visu pajėgumu kimbam į darbus, tik truputį nerimą kelia,kad mūsų jaunavedžiai dar muzikantų neturi
O vakar beskaitinėdama ankstesnes temas radau štai ką, gal ir jum,kuriai pravers
BUČINIAI:
1. Bekontaktis bučinys. Instrukcija: (pasiųsti vienas kitam oro bučinius)
2. Mandagusis bučinys. Instrukcija: (pabučiuoti moters ranką)
3. Tėviškas bučinys. Instrukcija: (pabučiuoti moterį į kaktą)
4. Simboliškas bučinys. Instrukcija: (kaip pasisveikinat pakštelti skruostus)
5. Paslaptingai kvapą gniažiantis bučinys. Instrukcija: (suvalgyti cili pipirus ir pasibučiuoti)
6. Karštas bučinys Instrukcija: (bučiuotis, kol sudegs degtukas)
7. Saldus bučinys Instrukcija: (valgant saldainį pasibučiuoti)
8. Ilgas bučinys Instrukcija: (valgyti guminuka abiems kartu iš galų, kol pasibučiuosite)
9. Drėgnas bučinys Instrukcija: (išgerti degtinės ar šampano ir pasibučiuoti)
10. Šaltas bučinys Instrukcija: (valgyti myntoon ir pasibučiuoti)
Aš jau susimaišiau
nežinau ar jūsų temutėj ar kitose skaičiau, kad palinkėjimus kažkuri darė ant lėkštės, tai ta lėkštė turi būti speciali ar tinka, bet kokia
bet tada spėju, kad markeris turi būti specialus, nes kitaip nusitrins tas užrašas, įdomu ar tinka tos lėkštės iš fotofabriko, kur foto viduryje:
http://www.fotofabri...slaugos-56.html
QUOTE(ventus @ 2013 04 07, 10:27)
Aš jau susimaišiau
nežinau ar jūsų temutėj ar kitose skaičiau, kad palinkėjimus kažkuri darė ant lėkštės, tai ta lėkštė turi būti speciali ar tinka, bet kokia
bet tada spėju, kad markeris turi būti specialus, nes kitaip nusitrins tas užrašas, įdomu ar tinka tos lėkštės iš fotofabriko, kur foto viduryje:
Aš pirksiu rašiklį,kuriuo ant porceliano rašoma.
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 04 07, 11:30)
Aš pirksiu rašiklį,kuriuo ant porceliano rašoma.
čia tam fotofabrike, tai bus paprasta lėkštė, tai įdomu ar tas rašiklis rašys?reiks pasidomėti, o iš kur stovelį pirkote lėkštei?
QUOTE(ventus @ 2013 04 07, 10:27)
Aš jau susimaišiau
lėkštė gali būti kokia tik jums patinka, o rašiklis spec. keramikai, porcialenui, stiklui .... rasit bet kurioj kanceliarinių prekių parduotuvėj
QUOTE(lili* @ 2013 04 07, 11:59)
lėkštė gali būti kokia tik jums patinka, o rašiklis spec. keramikai, porcialenui, stiklui .... rasit bet kurioj kanceliarinių prekių parduotuvėj
Jie nenusitrina, aš tokį pirkau Senukuose
Ačiū už ats.
O gal matėt vazų pirkti tokių ale porcialeninių? gal vaza būtų gražiau, bet tikriausiai sunku būtų užrašus daryti
Svočiutės, o kaip jums atrodo kas geriau-gražiau, ar nupieštas šaržas jaunųjų įrėmintas ir ant jo rašomi linkėjimai ar ta lėkštė? pasisakykit kaip galvojat, nes pradėjau mėtytis