Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

QUOTE(ventus @ 2013 04 07, 09:56)
O kiek jūs tų akmenėlių darote? g.gif ar ant tų paprastų akmenėlių nuo jūros tinka rašyti su paprastu markeriu? ar jau rašėt kuri? nenustrina jie?

as rasysiu su juodu plonu korektoriumi, kur galas toks kaip adatinis 4u.gif nenusitrina, pries kelis menesius uzrasiau viena, metosi iki siol pas mergytes zaisluose, bet nenusitrynes nieko
QUOTE(ventus @ 2013 04 07, 10:27)
Aš jau susimaišiau  doh.gif nežinau ar jūsų temutėj ar kitose skaičiau, kad palinkėjimus kažkuri darė ant lėkštės, tai ta lėkštė turi būti speciali ar tinka, bet kokia  g.gif bet tada spėju, kad markeris turi būti specialus, nes kitaip nusitrins tas užrašas, įdomu ar tinka tos lėkštės iš fotofabriko, kur foto viduryje:
http://www.fotofabri...slaugos-56.html

as pirkau grazia porceliano lekste ir rasysiu su permanentiniu rasikliu 4u.gif man reikejo spalvoto, violetinio, tai radau tik internete

aciu, buciniu dezutems to man ir reikejo, tai taip iseina, kad viduje reikia ideti po atributa?
as planavau deti po degtuku dezute aistroms iziebti..
Papildyta:
as uz lekste, nes sarzai - man vestuvems nelabai..neduokdie, dar jaunieji issizeis lotuliukas.gif

apskritai, nemegstu sarzu, tai net mintis tokia nekilo
Atsakyti
Čia apie porcelianus pradėjot kalbėt,tai vėl prisiminiau...Vakar buvau pirktis auskarų porcelianinių pas tokią moterį ir užmačiau tokius obuoliukus porcelianinius. Tai sakė juos daro vestuvėm padekoruoja, užrašo ką nors, ar kokius inicialus...yra obuolių puselės, sakė irgi dovanoja jaunavedžiams kaip suradusiems savo antrąją puselę. Dar žvakidžių labai gražių mačiau, galvoju gal ten šeimos židinį užsakyt...porcelianiniai angelai man labai mieli pasirodė wub.gif Jei kam reiktų, įmetu nuorodą Porcelianiniai darbai, bet čia tik maža dalis to grožio,kurį vakar mačiau.
Atsakyti
Sveikutės,

na šiandien Jums papasakosiu kokių įmantrybių tuose Gariūnuose radau. 6 eilėje smile.gif)))) Stalo komendantams, padarytas antpetis su įklijuota čerkute. na nerealiai atrodo smile.gif tad paėmiau 4 manau užteks smile.gif ten ant butelių lipdukų (degtinei) įvairiausių radau, medalių, židiniai smile.gif tad biškį su vyru prasinešėm smile.gif Atvažiavom su pilnom idėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romux @ 2013 04 06, 18:22)
... Nuo ko pradėjote Jūs?

nuo senu temu, susiradau scenariju, tada vel skaiciau ir jau po biski supratimas ateina biggrin.gif

QUOTE(lili* @ 2013 04 06, 23:51)
Mūsų jaunieji iš karto pasakė, ko tikisi  ax.gif

musu jaunieji irgi pasake, kad nori sventes ir jei jau daug pasiruosim, tai dovanos nereik, na zo pagal savo nuoziura su dovana smile.gif

QUOTE(ventus @ 2013 04 07, 09:56)
O kiek jūs tų akmenėlių darote? g.gif ar ant tų paprastų akmenėlių nuo jūros tinka rašyti su paprastu markeriu? ar jau rašėt kuri? nenustrina jie?

va per krykstynas mes rasem su paprastu markeriu, niekas nenusitrina smile.gif
akmenukus pirkom senukuose
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turis išsisaugokusi agurkų etiketę g.gif nu nienur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2013 04 06, 10:55)
Sveikos svočiutės  4u.gif

pakvietė netikėtai į liudininkes gegužės 25d., sakė nieko nesiruošti tik padėti parašus bažnyčioje ir bus tik vakarienė restorane, nieko įmantraus, na bet vis tiek norisi bent truputį minimaliai pasiruošti, nors mano pačios vestuvės rugpjūčio mėnesį ir matau, kad nieko nebespėju  doh.gif
perskaičiau 5temutes jūsų, skaitau atvirkščiai, ne nuo pirmos, bet nuo paskutinės  biggrin.gif
Kadangi mano jaunieji jau nėra labai tokie jauni, o jaunajai dar tai ir antra santuoka, tai eis tik į CMb, nebus nei išlydėjimų, nei sutikimų su duona ir druska, bet manau, kad šeimos židinys turėtų būti bei smėlio ceremoniją tikrai darysiu, dar galbūt tuos akmenėlius rašysiu ir duosiu prie stalo išsirinkti ką dar, nebesugalvoju  g.gif

gal atsiklauskit jaunųjų, ar jie viso to, ką jūs norit daryt, norėtų.
Mūsų vestuvės irgi CMB, vėliau vakarienė, nebus porų, tik liudininkai, ir labai būčiau nepatenkinta, kad jie man tokius dalykus padarytų. Nes aš jiems aiškiai pasakiau, kad nieko iš jų nenoriu, tik kad pasirašytų smile.gif

užėjo noras įlįst į temą ir jūsų postas sunervino šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 07, 23:02)
gal atsiklauskit jaunųjų, ar jie viso to, ką jūs norit daryt, norėtų.
Mūsų vestuvės irgi CMB, vėliau vakarienė, nebus porų, tik liudininkai, ir labai būčiau nepatenkinta, kad jie man tokius dalykus padarytų. Nes aš jiems aiškiai pasakiau, kad nieko iš jų nenoriu, tik kad pasirašytų  smile.gif

užėjo noras įlįst į temą ir jūsų postas sunervino šiek tiek  biggrin.gif

Nesinervuokit, gali pakenkt mirksiukas.gif tie žmonės man labai artimi, ir juos labai gerai pažįstu ir tie minimalūs dalykėliai jų tikrai nesunervins, nes jūs aiškiai pasakėt, kad nieko nenorit, o man neaiškiai paaiškino, kad reikia tik parašų, todėl aš pasistengsiu bent kažkiek jiems šventę paįvairint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2013 04 03, 00:17)
Uij, aš tai bijočiau jauniesiems siūlyti tokias idėjas biggrin.gif

Aš tai gerai apsigalvojau ir pati išsigandau tokios savo drąsos su alternatyvom nešimo per tiltą biggrin.gif Supratau, kad čia tik mano vyrą gali drąsiai ant riedučių statyt, o tokių žmonių daug nepasitaiko rolleyes.gif
Beje, kalbant apie vyrus - jis man užvėlė tokią idėją - kai pasakojau jam apie laiško siuntimą gandrui, jis man sako: "reik su planšetu siųst šiais laikais". Aš tik pasijuokiau, bet paskui pagalvojau, kad ne tokia jau ir niekam tikus ta idėja, tik va, kad įspūdžio tokio nesigauna padaryt, kaip su paleidimu į dangų ar upę... g.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles,norejau jusu pasiteirauti del pirmo tosto smile.gif ar visos sakot tuos pacius banalius ar kazkas savo kuriat?nes pati eisiu jau i trecias vestuves ir tikrai nesinori vel tu paciu zodziu sakyt,kazkaip ta vieta kur pirmas tostas man pati baisiausia doh.gif paskui zinau,kad viskas jau daug lengviau einasi smile.gif as startuoju jau si savaitgali smile.gif lyg lietu pranesa,o labai norejau daryt dvylikta ta degancia sirdi ax.gif kazi ar visosms kas dare ji pavyko,labai baisu kad nedegs ar dar kas ne taip bus blink.gif
Atsakyti
pirmas tostas apie jaunuosius, iteikimas tauriu ir pakelimas ju 4u.gif nebus banaliu tekstu, scenarijus tai taip, tradicinis, tik tekstus koregavo mama, ji turi dievo dovana - rasyti ax.gif
Atsakyti
beje, pamirsau parasyti, akd nemazai karnavaliniu atributu radau e-burte parduotuveje. radau policininko ir gaisrininko kepures, merginos, kokia amunicija iteiksite siems atstovams?
daktarui nugvelbiau ideja su ketanovu ir pachmielu, meiles kinistreijai ir kol kas niekas nesauna i galva..

kaip jums tos idejos su kepurem?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 04 08, 12:09)
beje, pamirsau parasyti, akd nemazai karnavaliniu atributu radau e-burte parduotuveje. radau policininko ir gaisrininko kepures, merginos, kokia amunicija iteiksite siems atstovams?
daktarui nugvelbiau ideja su ketanovu ir pachmielu, meiles kinistreijai ir kol kas niekas nesauna i galva..

kaip jums tos idejos su kepurem?

Vienose vestuvėse meilės ministrė gavo tokius akinius:

https://www.google.l...s...205;397;200
Ir kažkaip žodžius sakė, kad žiūrėtų per tuos akinius ir stebėtų kas labiausiai įsimylėjęs, o kitą dieną turės trumpai papasakoti ką matė, įdomūs tie akiniai, paskui ėjo pamergėlės su pabroliais fotografuotis tuos akinius užsidėję 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ventus: 08 balandžio 2013 - 12:26