QUOTE(kritulis @ 2013 04 09, 11:41)
tai kad prie atskiro stalo tai čia faktas, bet turiu omeny laika. Seimos židinys ir tada is karto smelio ceremonija ar jai paskirti visikai atskira laiką?
as skirciau atskira laika, manau sveciams atsibos sedet prie stalo

as tai jaunajai daviau pasirinkti ar smelio ceremonija ar gintaro, tai ji pasirinko gintaro

QUOTE(rena @ 2013 04 09, 13:16)
as skirciau atskira laika, manau sveciams atsibos sedet prie stalo
as tai jaunajai daviau pasirinkti ar smelio ceremonija ar gintaro, tai ji pasirinko gintaro
o man ir maziau galvos sukimo, gintaro dulkiu nupirkau, malku sodyboj bus, kaip sakant jau ir pasiruosus 

o jūs būtumėt darę 12val. smėlio ceremoniją? kažkur mačiau nuotraukas, kad jaunieji 12val. lauke pilstė tą smėlį ant atskiro staliuko, žvakučių buvo daug pridėliota ir svečiai sakė klinkėjimus ir to smėliuko po truputį pildavo į indą, gal ir 12val. būtų galima tai padaryti, kaip manot?
mes smelio ceremonija darem po fejerverku
QUOTE(giengiux @ 2013 04 09, 14:36)
mes smelio ceremonija darem po fejerverku
Gal galite plačiau papasakoti, kaip tai atrodė?

siandien nupirkau kelis atributus stalo valdziai
gaisrininkui- gesintuva - taupykle, pusantro sprindzio gal dydis, o meiles ministrui ant kaklo pakabysiu medziaginius raudonus kubiukus su sirdelem vietoj skaiciu ir dar valerijonu lasu ar sirdies lasu nupirksiu..nesugalvoju jau nieko daugiau
liko tik policininkas - o cia sunkiausia, nesinori sautuvu ir antrankiu 
gaisrininkui- gesintuva - taupykle, pusantro sprindzio gal dydis, o meiles ministrui ant kaklo pakabysiu medziaginius raudonus kubiukus su sirdelem vietoj skaiciu ir dar valerijonu lasu ar sirdies lasu nupirksiu..nesugalvoju jau nieko daugiau

Vakar iš kolegės išgirdau tokį žaidimuką
sakau gal pravers kam nors iš jūsų. Vienam iš dalyvių užrišamos akys, ant kėdės ar suolelio ar dar ko, nesvarbu, sudedami alaus kamšteliai. Dalyviui reikia su užpakaliu suskaičiuoti kiek kamštelių yra sudėta ant kėdės. Galima tam kas atspės duoti išgerti, arba gers kol atspės
na čia pagal norus

QUOTE(ventus @ 2013 04 09, 12:33)
o jūs būtumėt darę 12val. smėlio ceremoniją? kažkur mačiau nuotraukas, kad jaunieji 12val. lauke pilstė tą smėlį ant atskiro staliuko, žvakučių buvo daug pridėliota ir svečiai sakė klinkėjimus ir to smėliuko po truputį pildavo į indą, gal ir 12val. būtų galima tai padaryti, kaip manot?
buciau darius 12, mazdaug isivaizdavau taip, kad is zvakiu padarau sirdi ir per viduri pastatuti inda ir ta smeli piltu, jaunieji, ju tevai, sesrys broliai

QUOTE(knopke* @ 2013 04 09, 17:01)
siandien nupirkau kelis atributus stalo valdziai
liko tik policininkas - o cia sunkiausia, nesinori sautuvu ir antrankiu 

nu super, as tai vis neapsisprendziu ka cia man tai valdziai reik paskirti, o tada jau atributika

QUOTE(sauliki @ 2013 04 09, 20:59)
Vakar iš kolegės išgirdau tokį žaidimuką
sakau gal pravers kam nors iš jūsų. Vienam iš dalyvių užrišamos akys, ant kėdės ar suolelio ar dar ko, nesvarbu, sudedami alaus kamšteliai. Dalyviui reikia su užpakaliu suskaičiuoti kiek kamštelių yra sudėta ant kėdės. Galima tam kas atspės duoti išgerti, arba gers kol atspės
na čia pagal norus 

turetu but juokinga

man cia irgi viena pasakojo zaidima, tik kazkodel man jis be jokio ispudzio, na tipo gamtoje jis tinkamas: apelsinus privinioji visokiais siulais, kuo daugiau tuo geriau, po apelsina kiekvienai porai ir kas greiciau isvynios ir suvalgys

kazko man cia trukumas tam zaidime

pirkau savo miestelio parduotuveleje, kur visokiausi dalykeliai parduodami
as iteksiu zenkliukus isisegti, tai jau ten ir bus policininkas tikras pavaizduotas, tai jau rendzeris man netiks, bet siaip- tai ir as galvojau apie tai, turbut teks kepure pirkti tikra "ale" r bus ramiausia
arba dar lazdele jei rasciau policininko pikrti, kur masinas stabdo

as iteksiu zenkliukus isisegti, tai jau ten ir bus policininkas tikras pavaizduotas, tai jau rendzeris man netiks, bet siaip- tai ir as galvojau apie tai, turbut teks kepure pirkti tikra "ale" r bus ramiausia
QUOTE(knopke* @ 2013 04 10, 09:04)
pirkau savo miestelio parduotuveleje, kur visokiausi dalykeliai parduodami

tai galima jei yra galimybiu is medzio kad kas padarytu nudazyt juodai ir balta izoliacija apklijuot

Na reiks man utenoj paieskot mazum rasiu ką nors panasaus

Is antros dienos jau atkrenta nemazai dalyku, nes sgalvota, akd noretu pasilinksminti, kuo maziau visko, o as esu susipirkusi beveik viska- galesiu siulyti jums mamos
pradedu nuo banko, tada lieka darbu pasidalijimas su dezute graziai padarytas..
cia antros vestuves man labiausiai visada ir kele nerima

pradedu nuo banko, tada lieka darbu pasidalijimas su dezute graziai padarytas..
cia antros vestuves man labiausiai visada ir kele nerima