Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

tai kad prie atskiro stalo tai čia faktas, bet turiu omeny laika. Seimos židinys ir tada is karto smelio ceremonija ar jai paskirti visikai atskira laiką?
Atsakyti

QUOTE(kritulis @ 2013 04 09, 11:41)
tai kad prie atskiro stalo tai čia faktas, bet turiu omeny laika. Seimos židinys ir tada is karto smelio ceremonija ar jai paskirti visikai atskira laiką?

as skirciau atskira laika, manau sveciams atsibos sedet prie stalo g.gif

as tai jaunajai daviau pasirinkti ar smelio ceremonija ar gintaro, tai ji pasirinko gintaro smile.gif o man ir maziau galvos sukimo, gintaro dulkiu nupirkau, malku sodyboj bus, kaip sakant jau ir pasiruosus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 04 09, 13:16)
as skirciau atskira laika, manau sveciams atsibos sedet prie stalo g.gif
as tai jaunajai daviau pasirinkti ar smelio ceremonija ar gintaro, tai ji pasirinko gintaro smile.gif o man ir maziau galvos sukimo, gintaro dulkiu nupirkau, malku sodyboj bus, kaip sakant jau ir pasiruosus biggrin.gif

o jūs būtumėt darę 12val. smėlio ceremoniją? kažkur mačiau nuotraukas, kad jaunieji 12val. lauke pilstė tą smėlį ant atskiro staliuko, žvakučių buvo daug pridėliota ir svečiai sakė klinkėjimus ir to smėliuko po truputį pildavo į indą, gal ir 12val. būtų galima tai padaryti, kaip manot?
Atsakyti
mes smelio ceremonija darem po fejerverku
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 04 09, 14:36)
mes smelio ceremonija darem po fejerverku

Gal galite plačiau papasakoti, kaip tai atrodė? 4u.gif
Atsakyti
siandien nupirkau kelis atributus stalo valdziai
gaisrininkui- gesintuva - taupykle, pusantro sprindzio gal dydis, o meiles ministrui ant kaklo pakabysiu medziaginius raudonus kubiukus su sirdelem vietoj skaiciu ir dar valerijonu lasu ar sirdies lasu nupirksiu..nesugalvoju jau nieko daugiau biggrin.gif liko tik policininkas - o cia sunkiausia, nesinori sautuvu ir antrankiu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 09 balandžio 2013 - 16:17
Vakar iš kolegės išgirdau tokį žaidimuką 4u.gif sakau gal pravers kam nors iš jūsų. Vienam iš dalyvių užrišamos akys, ant kėdės ar suolelio ar dar ko, nesvarbu, sudedami alaus kamšteliai. Dalyviui reikia su užpakaliu suskaičiuoti kiek kamštelių yra sudėta ant kėdės. Galima tam kas atspės duoti išgerti, arba gers kol atspės biggrin.gif na čia pagal norus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2013 04 09, 12:33)
o jūs būtumėt darę 12val. smėlio ceremoniją? kažkur mačiau nuotraukas, kad jaunieji 12val. lauke pilstė tą smėlį ant atskiro staliuko, žvakučių buvo daug pridėliota ir svečiai sakė klinkėjimus ir to smėliuko po truputį pildavo į indą, gal ir 12val. būtų galima tai padaryti, kaip manot?

buciau darius 12, mazdaug isivaizdavau taip, kad is zvakiu padarau sirdi ir per viduri pastatuti inda ir ta smeli piltu, jaunieji, ju tevai, sesrys broliai g.gif bet jaunoji geriau norejo, kad visibudalyvautu uzbaigime, o ir siaip pamastem, kad lauzas su gintaro dulkem, sampanas ir fejerverkai smagiau visiems bus, o ir nuotraukos bus ispudingesnes g.gif

QUOTE(knopke* @ 2013 04 09, 17:01)
siandien nupirkau kelis atributus stalo valdziai
gaisrininkui- gesintuva - taupykle, pusantro sprindzio gal dydis, o meiles ministrui ant kaklo pakabysiu medziaginius raudonus kubiukus su sirdelem vietoj skaiciu ir dar valerijonu lasu ar sirdies lasu nupirksiu..nesugalvoju jau nieko daugiau biggrin.gif liko tik policininkas - o cia sunkiausia, nesinori sautuvu ir antrankiu doh.gif

user posted image

nu super, as tai vis neapsisprendziu ka cia man tai valdziai reik paskirti, o tada jau atributika smile.gif

QUOTE(sauliki @ 2013 04 09, 20:59)
Vakar iš kolegės išgirdau tokį žaidimuką  4u.gif  sakau gal pravers kam nors iš jūsų. Vienam iš dalyvių užrišamos akys, ant kėdės ar suolelio ar dar ko, nesvarbu, sudedami alaus kamšteliai. Dalyviui reikia su užpakaliu suskaičiuoti kiek kamštelių yra sudėta ant kėdės. Galima tam kas atspės duoti išgerti, arba gers kol atspės  biggrin.gif  na čia pagal norus smile.gif

turetu but juokinga biggrin.gif

man cia irgi viena pasakojo zaidima, tik kazkodel man jis be jokio ispudzio, na tipo gamtoje jis tinkamas: apelsinus privinioji visokiais siulais, kuo daugiau tuo geriau, po apelsina kiekvienai porai ir kas greiciau isvynios ir suvalgys g.gif
kazko man cia trukumas tam zaidime g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 09 balandžio 2013 - 22:04

Sveika o kur pirkai toki gesintuvą ir kauliukus?
Pas mane vestuvese policininkas buvo su kepure ir bananu berods.
Bet aš taip pagalvojau kad galima dar kokią ale zvaigzde isegti ir kaubojiska skrybele uzdėti bus ale reindzeris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 10 balandžio 2013 - 07:45
pirkau savo miestelio parduotuveleje, kur visokiausi dalykeliai parduodami 4u.gif

as iteksiu zenkliukus isisegti, tai jau ten ir bus policininkas tikras pavaizduotas, tai jau rendzeris man netiks, bet siaip- tai ir as galvojau apie tai, turbut teks kepure pirkti tikra "ale" r bus ramiausia
arba dar lazdele jei rasciau policininko pikrti, kur masinas stabdo
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 04 10, 09:04)
pirkau savo miestelio parduotuveleje, kur visokiausi dalykeliai parduodami 4u.gif

as iteksiu zenkliukus isisegti, tai jau ten ir bus policininkas tikras pavaizduotas, tai jau rendzeris man netiks, bet siaip- tai ir as galvojau apie tai, turbut teks kepure pirkti tikra "ale" r bus ramiausia
arba dar lazdele jei rasciau policininko pikrti, kur masinas stabdo

tai galima jei yra galimybiu is medzio kad kas padarytu nudazyt juodai ir balta izoliacija apklijuot smile.gif
Na reiks man utenoj paieskot mazum rasiu ką nors panasaus smile.gif o kokia kaina jei ne paslaptis bandau skaičiuotis kiek cia kam reiks tu pinigu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 10 balandžio 2013 - 08:44
Is antros dienos jau atkrenta nemazai dalyku, nes sgalvota, akd noretu pasilinksminti, kuo maziau visko, o as esu susipirkusi beveik viska- galesiu siulyti jums mamos doh.gif
pradedu nuo banko, tada lieka darbu pasidalijimas su dezute graziai padarytas..
cia antros vestuves man labiausiai visada ir kele nerima doh.gif
Atsakyti