QUOTE(mamavile @ 2013 03 12, 20:00)
Sveikos planuotojos.

Deduosi aš prie jūsų gražaus būrio. Be jūsų viskas gerokai apkarstų

o dabar mintys pačios gimsta beskaitinėjant.
labai norėčiau gauti prisijungimą prie jūsų paštuko.
gal galėtumėte pasidalinti....
mano vestuvės nusimato gegužės 18. Gaila, tačiau su dideliu džiaugsmu nesiimu šito reikaliuko, nes labai jau tolimi man žmonės tuokiasi, niekas net negalėjo patikėti, kad ėmiausi šio reikalo. o ir su jaunaisiais beveik nepažįstami esam, ir jie visai ne mūsų skonio, t.y. tylūs, ir flegmatiški... pati kalta, nieko nemoku padaryti atmestinai, tai jau baigiau siuvinėti jaunavedžių meilės simfonijos pagalvėlę, liko tik pagalvėlę padaryti. Vietoj medalių siūsiu krūvą kaklaraiščių, ant kurių dekoruosiu - piešiu ir kt visokiausias nominacijas. tikiuosi patiks...
as taip pat nemoku bet kaip, man turi deretu prie bendro vaizdo, buti grazu, nezinau kaip pavyks, bet net bantukus pirkau is trecio karto, kad tik deretu

visi sako, dar daug laiko, o man atrodo, akd kas padaryta nuosekliai - geriau atrodys, bent jau to tikiuosi
pirmieji jaunieji artimi dusiai, antri- giminaiciai, bet ju nepazystam, su ju teveliais bendraujam graziai, ir apsieme todel, kad padeti, bet jie dar tokie vaikai, nieko nieko nereikia, paskui jau reikia, paskui velei- bet nusispjoviau ir abejoms vestuvems ruosiuosi is dusios, lygiai taip pat, po pirmuju matysiu-kas gerai,kas ne, tada isbrauksiu, jei aks netiks