Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVIII

QUOTE(kritulis @ 2013 03 12, 13:35)
Sveikos svociutes,

as svočiausiu liepos 6 d.

ir klausiu is karto jusu patarimo. Pamerges cikalmenines (ry6kiai rozines), kokia suknele vilktis patartumete?  smile.gif

Sveikute 4u.gif Musu pamerges bus lygiai tokios spalvos wub.gif As issirinkau rausva suknele (svelniai pasteline rozine), nes "permust" i tamsesne labai sunku pasirode... O ir nesinori labai nusitamsint tokia diena rolleyes.gif Pasitariau su nuotaka ir jai ta mintis irgi patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 03 12, 14:40)
Sveikute 4u.gif Musu pamerges bus lygiai tokios spalvos wub.gif As issirinkau rausva suknele (svelniai pasteline rozine), nes "permust" i tamsesne labai sunku pasirode... O ir nesinori labai nusitamsint tokia diena rolleyes.gif  Pasitariau su nuotaka ir jai ta mintis irgi patiko wub.gif  thumbup.gif

na as ziūrinėjuosi arba tamsiai melyna arba raudona su juodais neriniais na kazkas panasaus. Dar mintis apsivilkti mėlyna bet trumpa smile.gif pamergės berods bus ilgom tai nors nuogom kojom issiskirsiu biggrin.gif
Atsakyti
paskaitinekite isivede i google apie sukneliu etiketa, kazkur esu maciusi straipsni kaip deramai rengtis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės. Jungiuos ir aš į jūsų būrį, svočiausim gegužės 25d. Prieš tris metus piršliavom dvejuose vestuvese tai be SM pagalbos nebutu taip pavykę.
Del aprangos, tai aš sutinku kad svočia turėtų būt tamsesne suknele nei pamergės, vienose buvau su tamsiai mėlyna, o pamergės buvo su žydrom, kitose buvau su bordine, o pamergės buvo su tamsiai rožinėm.
Noriu paklaust, o jūsų vyrai kaip reaguoja į svočiavimą, na turiu omeny ar visų jau tokie iškalbingi ir drasūs prieš auditoriją, maniškis tai nelabai, tai visas krūvis man tenka, o jis tik ką atnešt, paduot.
Atsakyti
na, maniskis nera iskalbus tikrai, jam blevyzgioti siaip- gerai sekasi, bet kai reikia rimtai- pisss biggrin.gif
tad jam ir daug neuzkrausiu, kad nebutu paskui zmogui "dusna" biggrin.gif biggrin.gif planuoju didesne dali perimti ant savo peciu biggrin.gif
Atsakyti
del sukneliu, nesutinku kad svocia turi buti tamsesne blush2.gif praita karta kai svociavau, pamerges buvo tamsiai melynos, o mano suknia buvo alyvine su roziniu - tokia marga, buvau tikrai sviesesne, bet ziurejosi puikiai ax.gif dabar pamerges bus melynos (ne vienodos, visos eis su savom kokiom nori tik melynos spalvos) as busiu zydra, ale elektrine tokia, manau tikrai gerai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2013 03 12, 16:47)
del sukneliu, nesutinku kad svocia turi buti tamsesne  blush2.gif praita karta kai svociavau, pamerges buvo tamsiai melynos, o mano suknia buvo alyvine su roziniu - tokia marga, buvau tikrai sviesesne, bet ziurejosi puikiai  ax.gif dabar pamerges bus melynos (ne vienodos, visos eis su savom kokiom nori tik melynos spalvos) as busiu zydra, ale elektrine tokia, manau tikrai gerai bus  ax.gif

As irgi nesutinku, kad butinai tamsesne svocia... wub.gif Aisku, negalima rengtis labai sviesiai tokia diena, bet jei pamerges tamsios vasara tikrai nesinori but dar tamsesnei... O dar jei tos tamsios spalvos ne prie sirdies- tai isvis... Juk norisi gerai jaustis, o ne tik dereti pagal etiketa... rolleyes.gif
Atsakyti
na man šiuo klausimu lengviau smile.gif vestuvėse, kuriose dalyvausim nebus jokių porų, todėl nereikės prie nieko derintis smile.gif aš nuotakai pasakiau, kad išsinuomojau šviesaus turkio spalvos suknelę, ji neprieštaravo ir viskas ok, bent jau šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 03 12, 16:20)
As irgi nesutinku, kad butinai tamsesne svocia... wub.gif Aisku, negalima rengtis labai sviesiai tokia diena, bet jei pamerges tamsios vasara tikrai nesinori but dar tamsesnei... O dar jei tos tamsios spalvos ne prie sirdies- tai isvis... Juk norisi gerai jaustis, o ne tik dereti pagal etiketa... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Pas msu kiek žinau pamerges bus skirtingų spalvų pastelinėm tik vienodo modelio suknelėm, tai aš jau kokią sau rasiu spalvą tokią ir imsiu , nežadu dėl kažkokio etiketo rengtis tamsiai blush2.gif nebent rasiu tamsios spalvos suknelę, kuri tiesiog bus dieviška biggrin.gif kol kas linkstiu prie mėlynos, žydros ax.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos.
blush2.gif Deduosi aš prie jūsų gražaus būrio. Be jūsų viskas gerokai apkarstų verysad.gif o dabar mintys pačios gimsta beskaitinėjant.
labai norėčiau gauti prisijungimą prie jūsų paštuko. blush2.gif
gal galėtumėte pasidalinti....
mano vestuvės nusimato gegužės 18. Gaila, tačiau su dideliu džiaugsmu nesiimu šito reikaliuko, nes labai jau tolimi man žmonės tuokiasi, niekas net negalėjo patikėti, kad ėmiausi šio reikalo. o ir su jaunaisiais beveik nepažįstami esam, ir jie visai ne mūsų skonio, t.y. tylūs, ir flegmatiški... pati kalta, nieko nemoku padaryti atmestinai, tai jau baigiau siuvinėti jaunavedžių meilės simfonijos pagalvėlę, liko tik pagalvėlę padaryti. Vietoj medalių siūsiu krūvą kaklaraiščių, ant kurių dekoruosiu - piešiu ir kt visokiausias nominacijas. tikiuosi patiks...
Atsakyti
QUOTE(mamavile @ 2013 03 12, 20:00)
Sveikos planuotojos.
blush2.gif  Deduosi aš prie jūsų gražaus būrio. Be jūsų viskas gerokai apkarstų verysad.gif o dabar mintys pačios gimsta beskaitinėjant.
labai norėčiau gauti prisijungimą prie jūsų paštuko.  blush2.gif
gal galėtumėte pasidalinti....
mano vestuvės nusimato gegužės 18. Gaila, tačiau su dideliu džiaugsmu nesiimu šito reikaliuko, nes labai jau tolimi man žmonės tuokiasi, niekas net negalėjo patikėti, kad ėmiausi šio reikalo. o ir su jaunaisiais beveik nepažįstami esam, ir jie visai ne mūsų skonio, t.y. tylūs, ir flegmatiški... pati kalta, nieko nemoku padaryti atmestinai, tai jau baigiau siuvinėti jaunavedžių meilės simfonijos pagalvėlę, liko tik pagalvėlę padaryti. Vietoj medalių siūsiu krūvą kaklaraiščių, ant kurių dekoruosiu - piešiu ir kt visokiausias nominacijas. tikiuosi patiks...

as taip pat nemoku bet kaip, man turi deretu prie bendro vaizdo, buti grazu, nezinau kaip pavyks, bet net bantukus pirkau is trecio karto, kad tik deretu lotuliukas.gif visi sako, dar daug laiko, o man atrodo, akd kas padaryta nuosekliai - geriau atrodys, bent jau to tikiuosi biggrin.gif
pirmieji jaunieji artimi dusiai, antri- giminaiciai, bet ju nepazystam, su ju teveliais bendraujam graziai, ir apsieme todel, kad padeti, bet jie dar tokie vaikai, nieko nieko nereikia, paskui jau reikia, paskui velei- bet nusispjoviau ir abejoms vestuvems ruosiuosi is dusios, lygiai taip pat, po pirmuju matysiu-kas gerai,kas ne, tada isbrauksiu, jei aks netiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 03 12, 14:40)
Sveikute 4u.gif Musu pamerges bus lygiai tokios spalvos wub.gif As issirinkau rausva suknele (svelniai pasteline rozine), nes "permust" i tamsesne labai sunku pasirode... O ir nesinori labai nusitamsint tokia diena rolleyes.gif  Pasitariau su nuotaka ir jai ta mintis irgi patiko wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
aš irgi turbūt pastelinę rinksiuos...pas mus pamergės bus rožinėm ir turkio spalvos suknelėm. Tamsios aš irgi nenoriu, o ir nė viena iš tų tamsių spalvų man netinka.
Atsakyti