Kaip jums?
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 03 10, 20:32)
Labai jau grazus
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 03 10, 20:32)
oje tau koks brangus
as va toki pirksiu, gyvai geriau atrodo

gyvai tik toks dailesnis, tas lovys mazesnis
esu mačiusi tokį su rankomis gyvai. tikrai labai gražiai žiūrisi. o tas su dviem žmogeliukais man irgi labai mielas ir jaukus, tik, kad baisiai jau brangus.
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 03 10, 21:32)
Gražu
nu žinokit, pamenu, vienose vestuvėse mergvakary buvo beveik visos ištekėjusios moterys
QUOTE(tuatra @ 2013 03 11, 10:49)
nu žinokit, pamenu, vienose vestuvėse mergvakary buvo beveik visos ištekėjusios moterys 
man tai tikrai nieko čia keisto
juolab , jei jaunosios visos drauges ištekėti pirmiau supėjo
QUOTE(giengiux @ 2013 03 11, 11:46)
o tas su dviem žmogeliukais man irgi labai mielas ir jaukus, tik, kad baisiai jau brangus.
brangus brangus...ieškau dar kažko pigesnio ir gražaus...
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 03 11, 14:09)
Man šitas pats pačiausias, kokį tik mačiau, norėčiau sau tokio
O man kaip gavosi, nupirkau tokį židinuką židinys , tas kur su kvadratėliais.
Taip išėjo, kad jaunosios mama per Kaziuko mugę nupirko kitą, tai dabar neturiu šito kur dėti
Gal kuri norėtumėt? Visiškai naujas, tikrai nebandytas. Pagamintas jis iš kažkoios lengvos medžiagos, tai nėra molis. Pardavėja sakė, kad lietuvių gamybos, nors etikečių jokių nebuvo.
QUOTE(Jasminn @ 2013 03 11, 17:24)
Man šitas pats pačiausias, kokį tik mačiau, norėčiau sau tokio
Taip išėjo, kad jaunosios mama per Kaziuko mugę nupirko kitą, tai dabar neturiu šito kur dėti
Gal kuri norėtumėt? Visiškai naujas, tikrai nebandytas. Pagamintas jis iš kažkoios lengvos medžiagos, tai nėra molis. Pardavėja sakė, kad lietuvių gamybos, nors etikečių jokių nebuvo.
pastebejau kad cia daznai lieka kazkas atliekamo vestuvems, gal reikia sukurti kokia temute, galerija kur butu sudeti daikteliai svociutems
Papildyta:
QUOTE(gelytean @ 2013 03 11, 11:33)
oje tau koks brangus
jaunajai parodziai, jai labai patiko, tai 

jai kam patiko, galiu paziureti jai dar gausiu galiu nupirkti
kaina tikrai gera 

o kur radot? nu tikrai grazus
QUOTE(*nikituke* @ 2013 03 11, 16:46)
pastebejau kad cia daznai lieka kazkas atliekamo vestuvems, gal reikia sukurti kokia temute, galerija kur butu sudeti daikteliai svociutems 
Labai puiki mintis