Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 58 tema

QUOTE(Hilalla @ 2013 03 15, 18:54)
Sian buvau pas orto , ir sake ka dpas mane jau viskas ciki piki biggrin.gif

Sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Būtų super foto pamatyt... wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 15 kovo 2013 - 18:55
QUOTE(Sirana @ 2013 03 15, 14:54)
Nu va man šitas klausimas irgi įdomus - kaip pavyksta?

man neleido naudot tarpdanciu sepetuku, sake dar per anksti smile.gif tai kisi po vielute, is pradziu buvo misija neimanoma, bet dbr dantukai isvaiksciojo ir lengvai lenda tai nebeuztrunku 40 minuciu biggrin.gif siaip man dave breketu prieziuros knygute, pagal ja ir valau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 03 15, 19:54)
Sveikinu  bigsmile.gif  4u.gif  Būtų super foto pamatyt...  wub.gif  blush2.gif

Esu imetus blush2.gif tk va yra bedele, noreciau iltinukus paslifuot, kad nebutu tokie smailus nes kazkaip krenta labai i akis .. biggrin.gif. Gal kuri esat su tuo susidurus ar bent numanot kiek tai galetu kainuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2013 03 15, 15:46)
Sveikos 4u.gif
Kai buvau su breketais tai valydavau paprastu sepeteliu, paskui dar tarpdanciu sepeteliu ir skalaudavau su skalavimo skysciu. Na ir dabar po breketu ta pati darau mirksiukas.gif  Valausi su ecodenta pasta, man ji labai patinka smile.gif

Siula turiu oral b super floss manau su situ yra geriausia ir lengviausia uzkisti siula uz vielutes, nes yra specialus pakietintas galas. rolleyes.gif  Osiulu tai as nevalydavau, labai tingedavau ir sunku budavo pataikyti i galinius dantukus blush2.gif

as jeigu neissivalau siulu, man atrodo kad isvis nevaliau, jau toks iprotis doh.gif bet deja man vis tiek baisiai kaupiasi apnasos, reikes vel eiti daryti higiena.
Papildyta:
QUOTE(Hilalla @ 2013 03 15, 17:54)
Sian buvau pas orto , ir sake ka dpas mane jau viskas ciki piki biggrin.gif.  Ir pasake , jad man jau vasaros gale arba rudens pradzioj nuiims breketus thumbup.gif  thumbup.gif. Ou as tokia laiminga. ax.gif  kai tik uzdejo breketus apacioj orto sake kad reiks nesiot 2-3metus o dbr kiek te praejo, nuims kazkur kai bus 1,8 m.  , o virsui tebus apie 1.2 m:blink:  buvau nusiteikus dar nesiot ir nesiot.. doh.gif.

super bigsmile.gif
Atsakyti
Hilalla dziugu uz tave! Ir sveikinimai! 4u.gif
Goudzik man tai taip neatrodo, matyt, del to, kad pries breketus niekada nesivaliau su siulu, tik su sepetuku biggrin.gif
Atsakyti
o man per tiek breketu nesiojimo laiko pirma karta vielute issinere is galinio breketo... nesugebu jos idet...
Atsakyti
Sveikos, Damos smile.gif man iškilo klausimas, bet tikiuosi, kad blondine nepalaikysit biggrin.gif Kai deda breketus vielutę gali uždėt baltą? (tarkim prie keramikinių breketų) bet deda ant tų pačių keramikinių ir metalines vielutes? Ar eigoje jos yra keičiamos? Ar tarkim, jei uždės metalinę vielutę gal ji bus visam laikui, josios keisti nereikės? nes kaip supratu vielutės pakeitimas papildomai kainuoja smile.gif čia tokių klausimų krūša g.gif
Atsakyti
QUOTE(goodroote @ 2013 03 15, 22:39)
Sveikos, Damos smile.gif man iškilo klausimas, bet tikiuosi, kad blondine nepalaikysit biggrin.gif Kai deda breketus vielutę gali uždėt baltą? (tarkim prie keramikinių breketų) bet deda ant tų pačių keramikinių ir metalines vielutes? Ar eigoje jos yra keičiamos? Ar tarkim, jei uždės metalinę vielutę gal ji bus visam laikui, josios keisti nereikės? nes kaip supratu vielutės pakeitimas papildomai kainuoja smile.gif čia tokių klausimų krūša  g.gif

vielutes keis, nes ju keitimas ir yra paverzimas... deda vis storesnes
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 15, 21:40)
vielutes keis, nes ju keitimas ir yra paverzimas... deda vis storesnes

Aišku smile.gif
Žiūriu, kad pačiai nelaimė nutiko unsure.gif Būk stipri 4u.gif gal pačiai pavyks susitvarkyti, o jei prarasi viltis orto tikrai sugelbės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 15, 22:29)
o man per tiek breketu nesiojimo laiko pirma karta vielute issinere is galinio breketo... nesugebu jos idet...

Man daug kartu buvo issinere ax.gif dar ne karto nesugebejau isikist atgal, tad siulyciau eiti pas orto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 03 15, 16:07)
Sutinku  thumbup.gif  Man irgi breketus uždėjus parodė, kaip reikia valyti, bet jau visa tai youtube buvau mačiusi, nieko naujo nepasakė  biggrin.gif  Tik liežuvio negaliu šepetėliu nusivalyti, iškart kažkodėl pykina  doh.gif

O tu greeeit tik brukst. Vandeniu sudreknk liezuvi i kita liezuvia pusi- brukst. As taip darau. blush2.gif

QUOTE(Hilalla @ 2013 03 15, 18:54)
buvau nusiteikus dar nesiot ir nesiot.. doh.gif.

Maloniai nustebin? mirksiukas.gif

QUOTE(Hilalla @ 2013 03 15, 20:56)
Esu imetus blush2.gif tk va yra bedele, noreciau iltinukus paslifuot, kad nebutu tokie smailus nes kazkaip krenta labai i akis .. biggrin.gif. Gal kuri esat su tuo susidurus ar bent numanot kiek tai galetu kainuoti?  g.gif

Daktarikes paprasyk. ax.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 15, 22:29)

Sunku bus paciai igrust, nes lanks storoks. unsure.gif
Atsakyti
Biski pasitaisiau... na ka paankstinsim vizita pas orto... nera to blogo, kad neiseitu i gera... tik mano orto dirba tik ketvirtadieni ir penktadieni tai biski teks palaukt kada ji mane priims smile.gif
Atsakyti