Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 58 tema

sau_lu_te, didziulis progresas, dar truputi ir jau viskas bus 4u.gif
Atsakyti
Sveika, bio! Malonu vėl matyti tave SM 4u.gif ax.gif Ilgokas tarpas gaunas tarp vizitų, na bet visada galima įžvelgti gerąją pusę: geriau dantukams, jei buvo leista trumpam pailsėti nuo paveržimų ax.gif 4u.gif

Sau_lu_te, pokyčiai nuostabūs bigsmile.gif Tarpukas gražiai traukias, o centras, mano akimis žiūrint, jau čiki piki thumbup.gif

O aš sulaukiau 3 mėn jubiliejaus, ta proga pasidariau fotosesiją ax.gif Na, mėnuo silpnokas pokyčių prasme, bet einam link tikslo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 03 19, 01:44)

O aš sulaukiau 3 mėn jubiliejaus, ta proga pasidariau fotosesiją  ax.gif  Na, mėnuo silpnokas pokyčių prasme, bet einam link tikslo  blush2.gif

Su sukaktim, patikrinau, albumiuke dar nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 03 19, 02:18)
Su sukaktim, patikrinau, albumiuke dar nera 4u.gif

Teisybė, tik ką prisiruošiau sukelti drinks_cheers.gif blush2.gif Kokybė ne iš pačių geriausių, bet užsibrėžiau tikslą įkelti iki einant sapnuoti, tad kaip pavyko, taip ir sukėliau, ir labų sapnų, mielos likimo draugės 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma.... na centriu dar biski truksta, bet vis maziau...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Paskaitau jusu tema kai tik kazka parasot ,o pati papasakot dar neturiu ko smile.gif
Liko menesis laiko iki apacios uzdejimo ax.gif ,kai laukiu laikas nelabai eina lotuliukas.gif .
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 18, 21:16)
Ir cia pasirodau savo kelione... jau geresnes nuotaikos, kazkas pagaliau vyksta...

Prisiminimui, oi koks baisus vaizdelis...

user posted image

Tik foto pamaciau, kad tarpelis tikrai mazeja...

user posted image

user posted image

Dabar tikiuosi ir centras greit bus vietoj smile.gif

user posted image

Labai dideli pasikeitimai thumbup.gif .
Atsakyti
as turbut visai ne i tema, bet man idomu kas ten balti yra ant kruminiu dantuku? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 03 18, 15:45)
Jetau, nebuvo krūminiu, o paskui dar ir 4-tukus rovė  blink.gif  Na, tikiuosi toks gydymo planas pasiteisino ir rezultatas geras

Tikrai taip, cia viskas virsutiniam zandikauliui. Apatiniam net nepamenu ar trauke... Bet rezultatas tikrai geras. Kaip as sakau dabar reikia ar nereikia sypsaisi smile.gif

MrsM del mikroimplantu tai tikrai ne visiem deda. As apie juos bandziau nukopinti teksta, bet psl uzsiblokaves ir neina kopint tai imetu nuoroda. Truputi zemiau rasi aprasyma kas tai.
http://www.dantuharm...tiesinimas.html

Sau_lu_te sveikinu, pokyciai tikrai matosi 4u.gif

As laukiu nesulaukiu savo breketu smile.gif
Atsakyti
sau_lu_te thumbup.gif net pavydu darosi blush2.gif bet tau lyg virsuj traukti ketvirtukai, jei gerai suskaiciuoju? o tau trauke pries sudedant breketus ar jau sudejus?
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 03 19, 02:44)
Sveika, bio! Malonu vėl matyti tave SM  4u.gif  ax.gif  Ilgokas tarpas gaunas tarp vizitų, na bet visada galima įžvelgti gerąją pusę: geriau dantukams, jei buvo leista trumpam pailsėti nuo paveržimų  ax.gif  4u.gif

Sau_lu_te, pokyčiai nuostabūs  bigsmile.gif  Tarpukas gražiai traukias, o centras, mano akimis žiūrint, jau čiki piki  thumbup.gif 

O aš sulaukiau 3 mėn jubiliejaus, ta proga pasidariau fotosesiją  ax.gif  Na, mėnuo silpnokas pokyčių prasme, bet einam link tikslo  blush2.gif

Eik tu sau kaip dantys vaiksto... Nuo pirmo vizito tai atrodo, kad kito zmogaus foto! Tavo dantu forma labai gera, jau matau koks geras bus rezultatas!
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2013 03 19, 12:25)
Eik tu sau kaip dantys vaiksto... Nuo pirmo vizito tai atrodo, kad kito zmogaus foto! Tavo dantu forma labai gera, jau matau koks geras bus rezultatas!

Ačiū, Egta blush2.gif Man atrodo, kad jie lėtokai juda, tai išgirsti tokį komentarą net 'ant širdies' geriau pasidarė biggrin.gif Aš dantų neroviau, todėl reikia daugiau laiko, kad į lanką sueitų, tai apsišarvuoju kantrybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 03 19, 11:34)
Ačiū, Egta  blush2.gif  Man atrodo, kad jie lėtokai juda, tai išgirsti tokį komentarą net 'ant širdies' geriau pasidarė  biggrin.gif  Aš dantų neroviau, todėl reikia daugiau laiko, kad į lanką sueitų, tai apsišarvuoju kantrybe  thumbup.gif

Oho, bet kaip greitai vyksta procesas bigsmile.gif
as buvau nusiteikusi, kad be pusmecio net nesimatys nieko, o cia va kokia sauni patirtis thumbup.gif
Bet jus gal labai jauna, kad taip greitai vaiksto? As biski abejoju vis del savo amziaus blush2.gif

Rytoj pirmoji konsultacija, jau kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti