Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 58 tema

QUOTE(MrsM @ 2013 03 26, 15:08)
Norejau paklausti tu, kurios jau seniau nei as su breketais  blush2.gif
Ar ateina kada nors tas momentas , kai galima valgyti daug maz normaliai, taip kaip ir pries breketus, be didesniu nepatogumu? nes as nei kasti nei kramtyti iki siol negaliu, tiksliau kramtau tik su vienu sonu paciais galiniais dantimis, nes visus kitus nors ir neskauda, bet yra didelis verzimo, tempimo jausmas, ko pasekoje, negaliu normaliai valgyti unsure.gif

Ateis! As siaip jau visa laika kaip i normalu maista valgiau. Tik is pradziu atrodi kai nesavais dantim kramciau.
Atsakyti
Niekaip nepriprantu as prie tu breketu. Nuolatinis maudimas... Valgau vien skysta maista, nes apie tai, kad kast net pagalvot bijau. Be to sukandant vienas dantis dedasi ant breketo ir iki galo neina sukasti dantu. Orto sake, kad taip bus laikinai, bet jauciuos kaip ne su savo burna. Cia visoms taip buvo ar as cia lb skubu (breketus sudejo sestadieni)?!?
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2013 03 27, 13:09)
Niekaip nepriprantu as prie tu breketu. Nuolatinis maudimas... Valgau vien skysta maista, nes apie tai, kad kast net pagalvot bijau. Be to sukandant vienas dantis dedasi ant breketo ir iki galo neina sukasti dantu. Orto sake, kad taip bus laikinai, bet jauciuos kaip ne su savo burna. Cia visoms taip buvo ar as cia lb skubu (breketus sudejo sestadieni)?!?

Manau, kad nesuklysiu sakydama, kad mums visoms pati pradžia ne rožėmis buvo klota, bent jau man tai tikrai ax.gif Palauk dar kelias dienas, kai savaitės sukaktį švęsi, viskas bus daug geriau 4u.gif O vėliau breketai bus neatsiejama dalimi tavęs, iki sekančio paveržimo, tada vėl kelios dienos ne didžiausio komforto 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar reikia skubiai lekti pas orto, jei gumyte is po vielos iskrenta, o pats breketukas laikosi normaliai?..
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2013 03 27, 14:21)
Merginos, ar reikia skubiai lekti pas orto, jei gumyte is po vielos iskrenta, o pats breketukas laikosi normaliai?..

nors as dar be gumyciu- bet argi neparodo ortodonte kaip jas reik uzsidet?
kada kitas vizitas?
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2013 03 27, 13:35)
Manau, kad nesuklysiu sakydama, kad mums visoms pati pradžia ne rožėmis buvo klota, bent jau man tai tikrai  ax.gif  Palauk dar kelias dienas, kai savaitės sukaktį švęsi, viskas bus daug geriau  4u.gif  O vėliau breketai bus neatsiejama dalimi tavęs, iki sekančio paveržimo, tada vėl kelios dienos ne didžiausio komforto  4u.gif

as ten pamirstu kas esu su breketais. tik zmonesk urie dar nemate man ta primena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egta @ 2013 03 27, 12:09)

gal dantukai buvo tokioj padety. tada taip turbut reikia. orto sako-orto zino. (nors saviske as iki siol netikiu... sake po 2 men priekiniai bus VISISKAI TIESUS) g.gif
kaip ir sake merginos, po savaites nebejausi ir galesi valgyt normaliai! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 27 kovo 2013 - 18:03
QUOTE(Sirana @ 2013 03 27, 15:21)

gal reiktu pasiskambinti orto ir pasiklausti visdelto kaip geriau butu daryti ? 4u.gif

o man baisiai jau neramu darosi, nes mano dantukai jau pradejo stumdytis, bet ne taip, kaip as noriu doh.gif
virsutiniai dantys atsikisineja i prieki blink.gif t.y. sukandus dantis, virsutiniai pirmukai nekontaktuoja su apatiniais pirmukais blink.gif na noriu pasakyt kad virsutiniai pirmukai atsikiso i prieki blink.gif negana to, i prieki atsikiso ir antrukas, kuris iki breketu buvo gan normalus, neiskrypes unsure.gif tuo tarpu patys kreiviausi dantukai, t.y. desinys antrukas ir treciukas, nejuda (bent mano akimis) unsure.gif man lb neramu. kaip manot ar normalu kad atsikisa po truputi dantys taip?
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 27, 19:03)
manot ar normalu kad atsikisa po truputi dantys taip?

Taigi dantims nėra pakankamai vietos, kad jie gražiai sustotų į lanką, dėl to jie ir išsikiša. Pvz pas mane ir taip viršutinis žandikaulis buvo išėjęs į priekį, be rovimų neapsiėjau, nes ištiesinus dantys dar labiau į priekį būtų išvažiavę..
šiaip pastebiu pas nemažai, kad po breketų būna dantys lygūs, tačiau išėję į priekį. Taip, kad tas rovimas nors ir žalingas, tačiau kartais be jo pilno estetinio vaizdo nelabai ir išgausi unsure.gif

O jums tai dar tik pradžia, dantukai keis ir keis padėtį, dabar jie darosi sau vietą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 03 27, 19:03)
kada kitas vizitas?

Ne, neparodė. Arba gal aš nepamenu iš to streso, kai dėjo. g.gif O galų gale ir dėt nėra ką - suvalgė vaikas matomai ją smile.gif Kažkaip aš iki galo vistiek nesuvokiu, kam jos ant tų geležiukų reikalingos. Vizitas tai balandžio 11 d.
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 27, 19:03)
gal reiktu pasiskambinti orto ir pasiklausti visdelto kaip geriau butu daryti ? 4u.gif

o man baisiai jau neramu darosi, nes mano dantukai jau pradejo stumdytis, bet ne taip, kaip as noriu  doh.gif
virsutiniai dantys atsikisineja i prieki  blink.gif  t.y. sukandus dantis, virsutiniai pirmukai nekontaktuoja su apatiniais pirmukais blink.gif na noriu pasakyt kad virsutiniai pirmukai atsikiso i prieki blink.gif  negana to, i prieki atsikiso ir antrukas, kuris iki breketu buvo gan normalus, neiskrypes  unsure.gif  tuo tarpu patys kreiviausi dantukai, t.y. desinys antrukas ir treciukas, nejuda (bent mano akimis) unsure.gif  man lb neramu. kaip manot ar normalu kad atsikisa po truputi dantys taip?

Ma buva sakius, ak gydyma pradzioj dantys gal baisiau atrodyt, ta prasme issiklaipyt. Paskui juos dailiai suriktuos.
Mana nuotraukose matos, ka baisiai bun. Nors neturiu foto su tik ka uzdetais breketais ma rods. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 03 25, 23:50)
ir kaip valosi?
as uzejau i droga, pasiziurejau tas nuolaidas.
o tarpdanciu nebuvo..tai nieko ir nenusipirkau..

puikus sepetukas, Tasa 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MrsM @ 2013 03 26, 14:08)
Norejau paklausti tu, kurios jau seniau nei as su breketais  blush2.gif
Ar ateina kada nors tas momentas , kai galima valgyti daug maz normaliai, taip kaip ir pries breketus, be didesniu nepatogumu? nes as nei kasti nei kramtyti iki siol negaliu, tiksliau kramtau tik su vienu sonu paciais galiniais dantimis, nes visus kitus nors ir neskauda, bet yra didelis verzimo, tempimo jausmas, ko pasekoje, negaliu normaliai valgyti unsure.gif

as jau trecia savaite, net nebepastebiu, maudimas ties vienu kitu dantuku vis atsiranda, isnyksta smile.gif valgau siuo metu viska, tik gal keptos duonos, riesutu ne. obuolio nekandu, susipjaustau gabaliukais ir sukramtau kruminiais, bet man jau senai nieko nebuvo galima kasti del negyvu priekiniu tai niekas nepasikeite smile.gif nieko, dar truputi pakentekite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 03 27, 18:03)
kada kitas vizitas?
Papildyta:
as ten pamirstu kas esu su breketais. tik zmonesk urie dar nemate man ta primena smile.gif
Papildyta:
gal dantukai buvo tokioj padety. tada taip turbut reikia. orto sako-orto zino. (nors saviske as iki siol netikiu... sake po 2 men priekiniai bus VISISKAI TIESUS)   g.gif
kaip ir sake merginos, po savaites nebejausi ir galesi valgyt normaliai! drinks_cheers.gif

na jei nestipriai issikraipe tai as ja tikiu nes maniskiai per tris savaites jau nemazai atsidare, nors vizualiai gal ir nelabai pastebiu bet matau pagal apnasas ir kad valytis tampa lengviau biggrin.gif apnasos labiausiai susikaupusios yra ties tomis vietomis kur dantys uzeidavo vienas ant kito ir sepetukas nepasiekdavo ir dbr kai atsidarineja dantukai, ima matytis negrazumai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 27 kovo 2013 - 22:12
QUOTE(MrsM @ 2013 03 27, 18:03)

o man baisiai jau neramu darosi, nes mano dantukai jau pradejo stumdytis, bet ne taip, kaip as noriu  doh.gif
virsutiniai dantys atsikisineja i prieki  blink.gif  t.y. sukandus dantis, virsutiniai pirmukai nekontaktuoja su apatiniais pirmukais blink.gif na noriu pasakyt kad virsutiniai pirmukai atsikiso i prieki blink.gif  negana to, i prieki atsikiso ir antrukas, kuris iki breketu buvo gan normalus, neiskrypes  unsure.gif  tuo tarpu patys kreiviausi dantukai, t.y. desinys antrukas ir treciukas, nejuda (bent mano akimis) unsure.gif  man lb neramu. kaip manot ar normalu kad atsikisa po truputi dantys taip?

pas mane sakandis iskrypo, manau, normalu smile.gif
Atsakyti
Vualiaa! aš su breketais jau smile.gif ryte uždėjo, dabar, po kelių valandėlių, jaučiu tą patį, ką jaučiau ir ką tik uždėjus. smile.gif nebrėžia, neduria.
Priekyje dėjausi 6 keramiką, toliau metalą. Nuėmė antspaudus, kuriuos darant galvojau, kad išlups su visais dantimis man.. Siaubas, koks bjaurus jausmas.
Nuteikė, kad rezultato nepamatysiu greitai, nes sako tau ne dantys kreivi, tau tarpai.. Juos uždarinėsim tik su kitu apsilankymu (kuris bus po 6 savaičių). Tai va, gyvensiu pusantro mėn. ir nespoksosiu į dantis, nes nekažkas ir darysis. smile.gif

Įmečiau nuotraukeles cool.gif
Atsakyti