D.H., žinok, perrašėm į trečią. jis pas mus balandinukas, jau pilni aštuoneri ir tuoj su puse, jam tikrai tik su vienmečiais ar ne metais vyresniais būti, o antroj būtų su pilnai metais jaunesniais. Ozo gimnazijoje tik lietuvių mokysis, kad grįžus nereiktų testo laikyti, nes su savo mokytoja nenorėjom tartis, nes grįžus jau eis nebe į pradinę, keisis mokykla, tai tiesiog gali nenorėti išduoti dokumento, na, nerizikavome. o Lietuvoje lankė ir mokyklą, ir muziką, ir baseiną, ir folklorą, ir vis tiek motoriukas dar sukosi, vasarą leidau į baseiną ir tinklinį...
eisaiu žiūrėti, kas iš antros klasės krepšelio tinka ir ką galbūt grąžinti, jei čekį turiu
Papildyta:mažius lyg ir sutiko priimti naminis darželis, kuris tik 0,2 mylios nuo namų, galėsiu pati nuvesti ir parvesti

kol kas tik su viena mašina mes. ir šiaip man dar baisu vairuoti čia

gatvėj gal ir galėčiau, tik dar prie mašinos reiki aįprasti. Lt buvo dyzelis - spaudi iki dugno, kad važiuotų, o dabar benzas - vos paliečiu pedalą, ir šoka į priekį

vyras juokiasi iš manęs, nesuvokia koks gali būti skirtumas, bet aš vairuotoja nemėgėja , man yra skirtumas