QUOTE(Mrs. @ 2013 08 17, 13:45)
Labas mamos
Parasiau i leliuku tema, bet turbut niekas nebeskaito jau jos. Tai klausiu cia. Mano leliukui beveik 6 menesiai. Kaip as suprantu, Amerikoj (na, bent jau NY) yra labai populiarios visokios classes. Tiksliai net nezinau, kokios jos buna, bet kiek girdejau, populiarus baseinas, ir berods muzikavimas. Ar jus ejote i jas? I kokias ejote? Ar realu tiketis kazkokios naudos? Ar geriau tuos pinigelius pataupyti (plaukimas berods $500 uz 15 uzsiemimu) ir eiti po pusmecio ar metu?

Parasiau i leliuku tema, bet turbut niekas nebeskaito jau jos. Tai klausiu cia. Mano leliukui beveik 6 menesiai. Kaip as suprantu, Amerikoj (na, bent jau NY) yra labai populiarios visokios classes. Tiksliai net nezinau, kokios jos buna, bet kiek girdejau, populiarus baseinas, ir berods muzikavimas. Ar jus ejote i jas? I kokias ejote? Ar realu tiketis kazkokios naudos? Ar geriau tuos pinigelius pataupyti (plaukimas berods $500 uz 15 uzsiemimu) ir eiti po pusmecio ar metu?
Su 6 menesiu leliuku ner naudos eiti mano akimis ziurint. Palaukite kol paaugs, tada tikrai bus kur $ deti. Aisku, jei ju netruksta, galima eiti kur nori, bet realiai tokio amziaus vaikui ner butina. Mes nejom ir jei trecia kada tureciau, irgi neitumem. Kai praauga, nuo kokiu 3-4m. prasideda sokiai pokiai visokie ir tt. Iki tol uztenka parkuose lankytis ir siaip paciai uzsiimineti su vaiku.
Nebent i baseina butu naudos nueiti, bet butinybes tikrai nera jei $ spaudzia