Įkraunama...
Įkraunama...

K*a*v*i*n*u*k*ė

Norejau pasiteirauti gal kas nors South Carolina gyvenat? Galvoju ten kraustytis, turiu viena giminaite ten, bet noreciau kitu nuomoniu- kaip m-klos ir kokie darbai ?
Atsakyti
Heidi.. zinai ar matei kad LV prekes pabrago..visi rankinukai apie 100-200 pabrango... doh.gif puske pirko rankinuka, kita diena grizo issikeisti i kita spalva...sako damoketi reikia....sako kaip tai damoketi...sako pabrango rankinukai nuo siandien pries kelias saviates)... doh.gif biggrin.gif

o customer servisas tai baisus.....lijo lietus.....puske sketi turejo.....ant palto nei vieno laso nebuvo.....tai pardavejas nedave matuotis rankinuku, jei palto nesusirengs.....tipo lija ir paltas slapias... doh.gif puske sako matai nors viena lasa ant mano palto....pardavejas sako jei istepsi turesi pirkti... doh.gif ....tai kaip uzkele haju ji ten....sako ateinu pirkti rankinuko uz +1000 ir toks aptarnavimas.....sako turi man kojas buciuoti idiote tu....pasieme ta rankinuka ir nuejo prie kitos pardavejos...o ta issisiepus ne puse zodzio nesake.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune12 @ 2013 03 13, 06:47)
Norejau pasiteirauti gal kas nors South Carolina gyvenat? Galvoju ten kraustytis, turiu viena giminaite ten, bet noreciau kitu nuomoniu- kaip m-klos ir kokie darbai ?

Ramune12, welcome 4u.gif Katu man berods is ten, gales tau daugiau apie tuos krastus patart. Mokyklas galo paziuret per www.greatschools.org

Darbus ziurek per www.indeed.com, www.simplyhired.com www.monster.com, ivesk miesta ir ismes mazdaug kokiu darbuotoju ten reikia ir kokie atlyginimai. Sekmes 4u.gif

Raskyte, tu kiek atsimenu minejai, kad turi pvz laisko jei vaikas keliauja i LT be tevu? Ar reikia pvz det apostole, jei rasysiu kam nors igaliojima Lietuvoje. Mano vaikis keliaus po Europa su mano seserim.
Atsakyti
QUOTE(Rockwa @ 2013 03 13, 09:11)

Raskyte, tu kiek atsimenu minejai, kad turi pvz laisko jei vaikas keliauja i LT be tevu? Ar reikia pvz  det apostole, jei rasysiu kam nors igaliojima Lietuvoje. Mano vaikis keliaus po Europa su mano seserim.

pvz. dabar nesurasiu, sorry blush2.gif bet notaro patvirtinimo reikia 4u.gif bent tada kai domejausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune12 @ 2013 03 12, 22:47)

As ne is North Carolina, bet labai arti SC ribos. Pora mergaiciu bendruajanciu cia gyvena SC - viena pakrantej, kita sostinej smile.gif
Gal konkreciau klausk, apie kuri miesta ar county galvoji, nes dideles tos valstijos.

Konkreciai as zinau tik dali, esancia arti manes, tai kai kurios mokyklos Fort Mill (konkreciau - Baxter Village rajonely), Tega Cay yra labai stiprios, patys galvojom gal kraustytis i ta puse, tai kazkiek domejaus mokyklom.
Atsakyti
Mano vyro "tikrinimo" rajonu gerumo budas: vaziuoja i to rajono Walmarta ir ziuri kokie pirkejai:))). Bent jau musu dabartiniame mieste sitas budas leidzia susidaryt labai teisinga "vaizdiali" apie to rajono gyventojus. Blogas rajonas: bus labai daug apsileidusiu zmoniu, nutatuiruotu nuo galvos iki koju perkanciu uz food stamps, geras rajonas-pirkejai middle klases professionals. Gal nepatikimiausiais, bet greiciausias budas susidaryt nuomone apie rajona.

O mokyklos jei geros, tai turbut ir nuoma brangi. Ir del darbu, yra miestu, kur daug pramones, ir yra miestu kur jos nera ir turi but atitinkamas issilavinimas, kalbos mokejimas, kad gaut darba. Bet kaip sakiau, jei paseksi darbo skelbimus indeed pamatysi kiek per diena nauju ideda. Musu mieste pvz dabar ziaurei truksta darbo jegos, entry level positions, nes reikia zmoniu su Clear background check ir kad praeitu drug test. O tokiu cia mazuma darosi biggrin.gif . Uz tai kompanijos labai noriai hirina diversity.
Atsakyti
O ka daryt, jei rajone ner Walmarto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 03 13, 14:37)
O ka daryt, jei rajone ner Walmarto? biggrin.gif

tai dar didesnis pliusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rockwa @ 2013 03 13, 20:52)
Mano vyro "tikrinimo" rajonu gerumo budas: vaziuoja i to rajono Walmarta ir ziuri kokie pirkejai:))).  Bent jau musu dabartiniame mieste sitas budas leidzia susidaryt labai teisinga "vaizdiali" apie to rajono gyventojus. Blogas rajonas: bus labai daug apsileidusiu zmoniu, nutatuiruotu nuo galvos iki koju perkanciu uz food stamps, geras rajonas-pirkejai middle klases professionals.

O vel apie walmart people kalba iseina biggrin.gif
As sutinku del to siaip drinks_cheers.gif Musu rajone/miestelyje nera walmarto isvis, bet gretimas miestelis uz 10min. turi...Tai liaudis tokia visokia susirenka, baisuokloiu tu paciu baisiausiu neteko matyti kaip tame filmuke "walmart people", bet bobu su pizaminem kelnem tai taip doh.gif Bet tai vienintelis walmartas and keliu miesteliu, tai jau privaziuoja is visur...Nekenciu as ten eit, jau puse metu nebuvus...geriau iki targeto pusvalandi vaziuoju, nei i walmarta esanti uz 10 min schmoll.gif O dabar kai musu kaime pastate nauja dideli fred meyeri, tai i wlamarta net nebera ko vaziuot, nes viska randu meyeryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 13 kovo 2013 - 22:55
As i Walmart vaziuoju storage box visokiu ir plovimo/valymo priemoniu bei jei reik kazkokiu dovanu, nes turi nemaza skyriu zvejybiniu prekiu, zaislai buna pigus ir vieno walmart augalai man labai gerai deri, o pvz nusiperku is garden centro kokio spec, pasimiroja per 3 dienas.
Tiesiog traktuoju tai kaip specializuota parduotuve ir vaziuoju su tikslu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 03 13, 23:00)
As i Walmart vaziuoju storage box visokiu ir plovimo/valymo priemoniu bei jei reik kazkokiu dovanu, nes turi nemaza skyriu zvejybiniu prekiu, zaislai buna pigus ir vieno walmart augalai man labai gerai deri, o pvz nusiperku is garden centro kokio spec, pasimiroja per 3 dienas.
Tiesiog traktuoju tai kaip specializuota parduotuve ir vaziuoju su tikslu biggrin.gif

O taip, as ten irig jei vaziuoju tai su labai labai tiksliu tikslu biggrin.gif O va pvz. I targeta vaziuoju ir siaip, tarkim kokios smulkmeneos reikia, bet visuomet pasmirineju, apziureineju ir randu ka nors faino ko ir ne taip baisiai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune12 @ 2013 03 12, 22:47)

sunku apie valstiją kalbėti.. aš SC gyvenu, bet nedirbu ir mokyklomis tik dabar pradedu domėtis.. panašu, kad SCoj vienos prasčiausių mokyklų valstijose pagal bendrus rodiklius.. o kur tiksliau galvoji kraustytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 13 kovo 2013 - 23:33