QUOTE(amita @ 2013 03 11, 13:41)
Mane dar labai sokiravo ponios verslininkes porinimas apie savo patirtis gimdymu metu. Mol ligonineje ir chemija lasina, ir tik atvaziavus gimdyti taksa pasakoma ir panasus briedas, uz kuri gimdymo namu vietoj as ko gero paduociau i teisma. kazin, jos verslas dar nebankrutuoja

Nes blaivaus proto trukumas kiek zinau verslo sekmei nelabai padeda.
Kalbėjo labai neaiškiai.
Aš vis noriu atsinešti iš buvusios temos vieną RSTT žinutę, kurioje ji labai gražiai sudėliojo, kad kai viskas gerai baigiasi, tai geri ir gydytojai, ir pribuvėja.
Iš tiesų, gimdymų (statistinės moters) gyvenime nėra tiek daug, kad galėtum palyginti visokius galimus atvejus, todėl išvadas darome dažniausiai iš vieno-dviejų-trijų kartų.
Man pasitaikė geri medikai (nors gal ir ne kiekvienas jų veiksmas ar žodis patiko, galėjo
labiau pasitengti 
, o viena tai iš viso kažkokia pasiutusi gydytoja buvo

), bet visumoj esu patenkinta, tai natūralu, kad ginu medikus ir remiuosi savo atvejais. Jeigu būtų kas nors blogai buvę, turbūt kaltinčiau visom pasaulio nuodėmėm. Nes dzin man būtų visi sėkmingi atvejai, skaudėtų tą konkretų, nesėkmingą - mano - atvejį.
QUOTE(srauni_upe @ 2013 03 11, 13:42)
man atrodo, kad tos kuriom, padarė CP (ypač jei ne pačios to užsigeidė), per daug ima į galvą tuos paistalus
Nemanau, kad "per daug". Nė kiek ne daugiau, kaip gimdžiusios namie, vadinamos sektantėmis.
QUOTE(klaara @ 2013 03 11, 13:46)
matyt motiniška nuojauta visgi kužda kad bet kokiu atveju tas cp nėra jau toks besąlyginis gėris
Kur moderatorė? Prasideda įžeidinėjimai.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...