Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(tomtoma @ 2013 04 09, 16:19)
Tai mes tuo paciu, su Ryanair  drinks_cheers.gif  Parncuzijos laiku busime jei gerai pamenu 21.20  4u.gif

o faina, tai yra to laiko, o kur jus gyvensite? Mes pirma nakti rezervavote viesbuti ten pat, bet dabar galvoju, kad geriau papildomai reikia uzsakyti 1 nakti jau vietoje g.gif . LAbai bijojau, kad gatveje liksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2013 04 09, 16:28)
o faina, tai yra to laiko, o kur jus gyvensite? Mes pirma nakti rezervavote viesbuti ten pat, bet  dabar galvoju, kad geriau papildomai reikia uzsakyti 1 nakti jau vietoje  g.gif . LAbai bijojau, kad gatveje liksiu  wub.gif

Mes gyvensime netoli Monmartro, o jus kurioje vietoje? smile.gif Kiek dienu ten busite? Gal jau zinot kokius metro bilietukus pirksite? Nes nelabai apsisprendziam kurie butu pigiausias variantas g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomtoma @ 2013 04 09, 16:35)
Mes gyvensime netoli Monmartro, o jus kurioje vietoje?  smile.gif Kiek dienu ten busite? Gal jau zinot kokius metro bilietukus pirksite? Nes nelabai apsisprendziam kurie butu pigiausias variantas  g.gif  4u.gif

mes nutareme 10 vienkartiniu, iseia po 1.20 . Busime visa savaite . Mes gyvensime cia :
http://www.booking.c...e173dc6944252X1

Mes dar ziurime dviraciu nuoma, reikia kazkur surasti, nuo kada jie veikia. GAl kas zinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vic: 09 balandžio 2013 - 15:52
QUOTE(tomtoma @ 2013 04 09, 14:41)
O jei bilietus turiu jau nusipirkusi internetu, tai neteks stoveti eileje (prie liftu)?  4u.gif

Man irgi įdomu sužinoti kaip elgtis nusipirkus bilietus į Eifelį internetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2013 04 09, 17:05)
Man irgi įdomu sužinoti kaip elgtis nusipirkus bilietus į Eifelį internetu  g.gif

Buvau girdejusi, kad turintiems internetu pirktus bilietus, yra atskiras liftas, tada eiliu nereikia laukti... Bet gal blogos mano zinios g.gif O del dviraciu ir mes turim tokia minti, taciau nelabai teko girdeti apie juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2013 04 09, 14:30)
ir mes penktadieni skrendam  4u.gif  , gal zinote iki kurios valandos dirba metro penktadieniais? Nes isinuomavome apartamentus kitame miesto gale, tai nezinau, ar spesime nuvaziuoti

si? mes irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomtoma @ 2013 04 09, 18:44)
Buvau girdejusi, kad turintiems internetu pirktus bilietus, yra atskiras liftas, tada eiliu nereikia laukti... Bet gal blogos mano zinios g.gif  O del dviraciu ir mes turim tokia minti, taciau nelabai teko girdeti apie juos smile.gif

Iš to, ką mačiau, galiu pasakyti, kad turint internetinius bilietus, einama prie atskiro įėjimo, ten eilės nebūna. Po to jau lipama į bendrą liftą.

O viską apie dviračių nuomą Paryžiuje rasite ČIA.
Atsakyti
QUOTE(tomtoma @ 2013 04 09, 20:41)
Tai galit man pavydeti  lotuliukas.gif  Lekiu penktadieni, tai laukiu nesulaukiu jau sios keliones  thumbup.gif  Tik visi liudina su orais... O jei bilietus turiu jau nusipirkusi internetu, tai neteks stoveti eileje (prie liftu)?  4u.gif

QUOTE(Daiko @ 2013 04 09, 23:05)
Man irgi įdomu sužinoti kaip elgtis nusipirkus bilietus į Eifelį internetu  g.gif

QUOTE(tomtoma @ 2013 04 10, 00:44)
Buvau girdejusi, kad turintiems internetu pirktus bilietus, yra atskiras liftas, tada eiliu nereikia laukti... Bet gal blogos mano zinios g.gif  O del dviraciu ir mes turim tokia minti, taciau nelabai teko girdeti apie juos smile.gif

Nusipirkus bilietus internetu, reikia juos atsispausdinti ir buti pries kokias 10min Jusu pasirinktu laiku. Jokiu eiliu laukti nereikes. Praeisite bilietu patikra ir kilsite su liftu i Eiflio virsu.
Geros keliones mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
Mes irgi jau turim bilietus. Vienai dienai skrendam i Amsterdama, o po to vakare sestadieni i Paryziu..busim 4 dienas..
Po visu Jusu aprasymu greciau noresi pamatyti Paryziu smile.gif

Tikejausi, kad jau bus silta ten..net nezinau kaip cia apsirengti....jau atrodo zada paie 15 sekamdieni ..
Atsakyti
Siaip jeigu ka tai carnet'as pabrango ir kainuoja ne 12.70, o 13.30. Bet vienkartiniu kaina liko ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Laukinukee @ 2013 04 10, 08:29)
Siaip jeigu ka tai carnet'as pabrango ir kainuoja ne 12.70, o 13.30. Bet vienkartiniu kaina liko ta pati.

Aš irgi norėjau parasyti, kad carnetas jau 13,3. berods jau perkant daugiua nei 7 bilietus, jei po viena, tuomet gaunasi carnetas pigiau.
Mes pirkom 4 kartus/4 zmones/3 dienos.

Taciau parsiveziau 4 nepanaudotus bilietukus.
Atsakyti
Sveiki, aš noriu paklausti, gal kas nors buvote Paryžiuje su mašina ir nakvojote cempinge Indigo Paris, ten netoli Eifelio bokšto. Mes nakvosime tik vieną naktį gegužės 5-6 d. Labai įdomu sužinoti, ar galima susitarti su kempingo darbuotojais, dėl mašinos palikimo kempinge ilgiau. Išsinuomavome kotedžą, taisyklėse parašyta, kad išvykimas iki 10 val. Norėtume išsikraustyri iš kotedžo, o mašiną dar kempingo teritorijoje palikti ir po Paryžių dar palakstyti.
Atsakyti