Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

Labukas 4u.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 17, 12:52)
Skaiciau internete, kad vit.A ir D virsyti pavojinga, tik tiksliai neatsimenu, kas nutinka blush2.gif

Vit A perdozavimas gali sukelti apsigimimus. O vit D ilgalaikis perdozavimas gali sukelti sirdies, kepenu ir plauciu pazeidimus del kalcio kristaliniu nuosedu siuose organuose.
Bet mazos siu vitaminu dozes reikalingos nestume - Vit A skatina normalu lasteliu dalinimasi, palaiko sveika augima, o vit D padeda isisavinti kalci. 4u.gif

Mes turim viena 3D nuotraukyte kai zirniukui buvo 9 savaites. Jau visas zmogiukas matosi - rankos, kojos. Ir tiek maziukas tada makalavosi. Dar tokie buvo keisti judesiai - rankas judino, kojyciu beveik ne. Bet dar ir visu kuneliu raitesi. wub.gif

O vyresneles turim nuotraukyciu, kai jau buvo nestumo galas. Tai veiduko bruozai matosi, kaip raukosi, isdarineja visokias grimasas. Labai miela. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 03 17, 12:03)
Tai kad nieko ten tokio didelio pasikeitimo, kad būtų į ką spoksot hihihi.gif
Manau ir placenta, bet ir tonusas, hematoma ką tik išnyko, bet svarbiausia jo didenynė polyyypas, kurį ir pati gyd bijo užkliudyti, jis gi visada pasiruošęs kraujuoti. Jam pačiam daktarė visda vis primena, tai protingai palinksi, o man jis nesiskundžia irnesakyk.gif
Aš irgi noriu tų D skanų mastau.gif

4u.gif aaaa, as gi visai uzmirsau apie tavo polypa doh.gif ot, zaraza negeras, tiek malonum is zmoniu atima, na bet del didelio ivykio galima ir pakenteti ax.gif

Caramele, wub.gif ir as manau, savo vaikuti dar pilvelyje pamatyti yra labai nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 17 kovo 2013 - 17:37
Caramelle, aciu uz paaiskinima apie vitaminus smile.gif O nuotraukytes 3D manau tikrai laaaaabai mielos wub.gif Smalsu butu paziureti sitaip i savo maziuka, bet as jau ir taip echo turejau begale... doh.gif
Tik del idomumo, o kur daro echo 3D? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 17, 22:06)
Caramelle, aciu uz paaiskinima apie vitaminus smile.gif  O nuotraukytes 3D manau tikrai laaaaabai mielos wub.gif  Smalsu butu paziureti sitaip i savo maziuka, bet as jau ir taip echo turejau begale... doh.gif

As dariausi cia http://www.echoskopa...index.php?nr=17

Gaila tik kad gan velai, kokia 30 sa tai biski prie pilvos sienos jau prisispaudus buvo - nuotraukos sunkiai dares issiliedavo, bet seip bruozai kai gime tai tas pats vaikas, buciau pagal ta 3D atskyrs is 100 kudikiu savaja smile.gif

Man is ryto kraujas bego is nosies doh.gif Jau antra kart, kaip dziaugiuos kad ne kur darbe ar pardoj doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 03 18, 09:39)

Man is ryto kraujas bego is nosies  doh.gif  Jau antra kart, kaip dziaugiuos kad ne kur darbe ar pardoj  doh.gif

man visa nestuma kasryt kraujo pasirodo doh.gif nedaug, bet kasdien. sake normalu cia
Atsakyti
Mes praeita nestuma irgi norejom darytis 3D skana, galejo ji mum genetike ir padaryt, bet pati pasake, kad jeigu labai jau neturime kur deti pinigu, tai prasom..... ax.gif Nes parode darytas tas 3D, tai mes su savo neigudusiom akim nieko ten fantastisko ir nepamatem.Si karta net nesvarstom darytis to skano.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 18, 09:07)
Mes praeita nestuma irgi norejom darytis 3D skana, galejo ji mum genetike ir padaryt, bet pati pasake, kad jeigu labai jau neturime kur deti pinigu, tai prasom..... ax.gif Nes parode darytas tas 3D, tai mes su savo neigudusiom akim nieko ten fantastisko ir nepamatem.Si karta net nesvarstom darytis to skano.

mano gydytojas ta pati pasake apie 3 D ,sako jai neturi kur det lt tai gali man atiduot:D sako gims ir pamatysi,bet as labai norejau,bet kap taip gyd pasake tai kazkaip geda buvo jo ir beprasyt:D

dovi man snd irgi kraujas bego ir jau antra karta,gal cia del nestumo?nes tik atsikelkus ryte ,idomiai kazkaip,man per pirma nestuke.gif nebuvo tokiu bajeriu smile.gif

labas rytas 4u.gif

ai dar mamytes norejau paklausti kokiomis savaitemis pas genetike reikia eit?nezinau as nes per pirmaji nestuma nebuvau pas genetikus,dabar galvoju nueiti gal?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 18, 12:30)
*dovi man snd irgi kraujas bego ir jau antra karta,gal cia del nestumo?nes tik atsikelkus ryte ,idomiai kazkaip,man per pirma  nestuke.gif  nebuvo tokiu bajeriu smile.gif
labas rytas 4u.gif

**ai dar mamytes norejau paklausti kokiomis savaitemis pas genetike reikia eit?nezinau as nes per pirmaji nestuma nebuvau pas genetikus,dabar galvoju nueiti gal?

* nestumo metu bsusilpneja kraujagysles, del to kraujuoja nosis arba dantenos valantis dantis.Reikia pagerti vit.c, nes jis tas kraujagysles ir stiprina mirksiukas.gif efektas pasijaucia labai greit.

** nu mum sake taip : pirmas vizitas apie 12-13 sav. paskui apie 18-20, o paskutinis apie 28-30.Aisku, tu velesniu vizitu galima ir nebeiti, bet mes tai einam, nes viena jau patirtis kokia wub.gif
Atsakyti

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 16, 18:15)
Sveikos  nestuke.gif

Biesas mane siandiena ima  doh.gif nakti miegojau 4 val, nes mazule musu kazko labai nejudri buvo visa diena, tai prisinervinus nei miegoti negalejau, o siandien vel tas pats, pora kartu sujudejo taip nestipriai ir viskas, tuoj mane panika suims  unsure.gif Siaip nieko blogo nejauciu, pilvuko nespazmuoja, nekieteja, bet tas nejudrumas.... doh.gif

vargsiuke,na mano nakti dar duoda miegoti,bet jau nuo 7 ryto pradeda makaluotis.

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 17, 21:06)
Caramelle, aciu uz paaiskinima apie vitaminus smile.gif  O nuotraukytes 3D manau tikrai laaaaabai mielos wub.gif  Smalsu butu paziureti sitaip i savo maziuka, bet as jau ir taip echo turejau begale... doh.gif

Cukryte smagu ,kad tau jau geriau.Na mano MB nesutinka eiti i 3D,sako kai gims ir pamatysime kokia bus,nera ko anksciau laiko ziurineti ir taip jau turejai tu echo nemazai biggrin.gif
Pliuske ,man krutine neskaudejo ne kartelio,ne pykino ne kartelio,buvau ir as supanikavusi,bet matyt kitoms taip buna lotuliukas.gif .o crinone naudojau rikrai iki 12 sav.

Sveikutes 4u.gif
Grazus oras pas mus,parsivezeme is drauges lovike,kita atveze vonele su stovu,trecia pleduku ir patalynes pridejo
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 18, 12:37)
* nestumo metu bsusilpneja kraujagysles, del to kraujuoja nosis arba dantenos valantis dantis.Reikia pagerti vit.c, nes jis tas kraujagysles ir stiprina  mirksiukas.gif efektas pasijaucia labai greit.
** nu mum sake taip : pirmas vizitas apie 12-13 sav. paskui apie 18-20, o paskutinis apie 28-30.Aisku, tu velesniu vizitu galima ir nebeiti, bet mes tai einam, nes viena jau patirtis kokia  wub.gif

* man taip pat problemos su nosim. Labai daznai kraujuoja unsure.gif Nezinojau del vit. C. Reiks pagerti 4u.gif
* Pirmas vizitas pas genetika turi buti 12 sav.+ 4 d. Tada ir vaziuosiu smile.gif
QUOTE(Prince @ 2013 03 18, 12:56)
Pliuske ,man krutine neskaudejo ne kartelio,ne pykino ne kartelio,buvau ir as supanikavusi,bet matyt kitoms taip buna lotuliukas.gif .o crinone naudojau rikrai iki 12 sav.

Man dabar ir krutine skauda ir juodai pykina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 18 kovo 2013 - 12:36
QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 18, 12:30)

dovi man snd irgi kraujas bego ir jau antra karta,gal cia del nestumo?nes tik atsikelkus ryte ,idomiai kazkaip,man per pirma  nestuke.gif  nebuvo tokiu bajeriu smile.gif
labas rytas 4u.gif

Man ir su pirma buvo, bet kazkaip veliau prasidejo i vasara daugiau nuoo kokios 25 - 30 sav, o dabar per pus anksciau doh.gif

O vitamina c geriau per tas visas epidemijas, dabar nustojau gert, jauciu vel reiks pabandyt, nesinoretu tu bairiu viesumoj doh.gif

As del tos 3D/4D tai ypatingai suzaveta nelikau, bet aisku ir nesigailiu, tad neturiu kategoriskos nuomones del to. Nekazinkiek kainuoja ten tai jei nesitingi - tai gal ir nieko , bet as sykrt tai nezinau ar del to specialiai i VLN vaziuosiu, jauciu kad ne, nebent reikalu atsirastu ir vienu suviu du zuikius pavyktu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 17, 20:06)
Caramelle, aciu uz paaiskinima apie vitaminus smile.gif
4u.gif

Mes siandien po gydytojo vizito. Viska ismatavo, apziurejo. Sake, zmogeliukas sveria apie 200gr, atitinkam 17 savaiciu. Taip pat noretume nusispalvinti melynai. Turesim broliuka. ax.gif Labai aiskiai matesi, kad berniukas. Net man, neigudusiai, buvo aisku, i ka ziuriu. biggrin.gif

Svaigau, svaigau apie antra mergaite, bet kai pasake 'berniukas' visai nenusivyliau. Tik truputi pasimeciau, net kelis kartus pakartojau - berniukas. wub.gif Nes 12sav ultragarso metu sake, atrodo kad mergaite. Kazkaip, visas tas savaites galvojau - mergaite. lotuliukas.gif

Sekantis vizitas uz 4 savaiciu. Sake, tikrins sirdi, tai irgi bus ilgas ultragarso seansas. Gal MB si karta gales su mumis nueit, nes siandien negalejo, tai buvo labai nusivyles.
Atsakyti