Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 18, 15:52)
Sveikutes  4u.gif

4u.gif
Mes siandien po gydytojo vizito. Viska ismatavo, apziurejo. Sake, zmogeliukas sveria apie 200gr, atitinkam 17 savaiciu. Taip pat noretume nusispalvinti melynai. Turesim broliuka.  ax.gif Labai aiskiai matesi, kad berniukas. Net man, neigudusiai, buvo aisku, i ka ziuriu.  biggrin.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 18, 13:52)
Sveikutes  4u.gif

4u.gif
Mes siandien po gydytojo vizito. Viska ismatavo, apziurejo. Sake, zmogeliukas sveria apie 200gr, atitinkam 17 savaiciu. Taip pat noretume nusispalvinti melynai. Turesim broliuka.  ax.gif Labai aiskiai matesi, kad berniukas. Net man, neigudusiai, buvo aisku, i ka ziuriu.  biggrin.gif

Svaigau, svaigau apie antra mergaite, bet kai pasake 'berniukas' visai nenusivyliau. Tik truputi pasimeciau, net kelis kartus pakartojau - berniukas.  wub.gif  Nes 12sav ultragarso metu sake, atrodo kad mergaite. Kazkaip, visas tas savaites galvojau - mergaite.  lotuliukas.gif

Sekantis vizitas uz 4 savaiciu. Sake, tikrins sirdi, tai irgi bus ilgas ultragarso seansas. Gal MB si karta gales su mumis nueit, nes siandien negalejo, tai buvo labai nusivyles.

4u.gif Kaip grazu thumbup.gif porele turesit !sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
Caramelle, sveikinimai mėlyni 4u.gif

Aš geriu askorutiną vis dar dėl to polypo, o nosis tai kai ryte išsipučiu visada būna su kraujuku, o pora kartų tai ir normaliai kraujavo. Žinojau, kad normalu. Bet jei dabar sakot kad kam kraujuoja gerti vit C, tai galvoju kas bus jei man nebelieps gert askorutino, jei net geriant kraujuoja g.gif O kad nebelieps tai manau faktas, nes išskyros balčiausios g.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 16, 22:40)

Vilciuk, aciu, kad domiesi 4u.gif  Geriu vaistukus, magni dar, stengiuos pagulineti, kuo maziau slankioti po namus smile.gif Siandien islindau i lauka, vaziavom iki vaistines ir i parduotuve, pilvukas leido blush2.gif  Jau tuoj bus dvi savaites, kaip geriu vaistus, gal ir geriau... ax.gif  Susitraukinejimai ne tokie skausmingi. Zodziu, kol lovoj, tai galiu tempti smile.gif  O del TA tiksliai nezinau, 19 diena skambinsiu VK gyd. ir spresim ka daryt. O pas savo vietini gyd. einu irgi 19d., reikia tyrimus priduot.

Nu va taip po truputi ziurek ir iki galo istempsi, gal ir tu paluciuku brandinti jau nebereikes smile.gif Taip kad nebadyk pasiplauti is saraso anksciau laiko biggrin.gif

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 18, 16:52)

4u.gif

Sveikiniami su poryte 4u.gif

Del tu 3D/4D tai man seniai jau galva skauda, bet visgi jau apsisprendziau, kad nedarysim. Norejau tokio echo ne del saves, o del mazules, kad kazkas atsiminimui grazaus is pilvelio laiku liktu...jeigu mano mieste ta echo darytu, tai tikrai pasidaryciau, bet dabar vien del to trektis iki Vilniaus doh.gif brangokas malonumas gaunasi.

As jau jauciu, kaip pradedu sunketi, nebe taip lengva su judesiai darosi antroje dienos puseje smile.gif
Ar jus nejauciat tokio stipraus tampimo po krutine (skrandzio puseje)? Man tiek tempia, kad toks jausmas jog ten kokia zaizda butu, net skauda palietus g.gif
Atsakyti
Na, ką, laukiamės berniuko smile.gif Gydytoja šiandien patvirtino. O berniukiško vardo dar neturim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red_tiddler: 18 kovo 2013 - 18:49
O man kazkaip kraujas is nosies nebega, bet dantenos nerealiai kraujuoja. Bet su nosim kita problema, diena viskas oki, bet nakti visiskai negaliu prakvepuoti, tenka pusiau sedom snausti unsure.gif, neesu persalus, alergija turiu mazdaug rugpjucio menesi, bet tada negaliu kvepuoti ir diena. Nesuprantu, negi dabar prasidejo sad.gif Siandien vaistineje gavau kazkoki naturalu purskaliuka, labai tikiuos, kad pades.

red-tidler, sveikinimai su berniuku!!!! 4u.gif thumbup.gif
O as suzinosiu ka turesiu tik 19 balandzio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 18 kovo 2013 - 18:53
Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

prakriti - kovo 23 d.
Aster - kovo 31 d.
aushen - balandzio 5 d.
Irute1984 - balandzio 7 d.
late - geguzes 10 -13 d.
errachka - geguzes 14 d.
TerzeDU-geguzes 23 d.
Damute - geguzes 24 d.
leiliuke-geguzes 25 d.
juroszuvedra - birzelio 10 d.
olsonDU - birzelio 15 d.
cukryte 28 - birzelio 15 d..
vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
Pliuske
vilte-kns
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2013 03 18, 18:49)
O man kazkaip kraujas is nosies nebega, bet dantenos nerealiai kraujuoja. Bet su nosim kita problema, diena viskas oki, bet nakti visiskai negaliu prakvepuoti, tenka pusiau sedom snausti  unsure.gif, neesu persalus, alergija turiu mazdaug rugpjucio menesi, bet tada negaliu kvepuoti ir diena. Nesuprantu, negi dabar prasidejo sad.gif Siandien vaistineje gavau kazkoki naturalu purskaliuka, labai tikiuos, kad pades.

red-tidler, sveikinimai su berniuku!!!!  4u.gif thumbup.gif
O as suzinosiu ka turesiu tik 19 balandzio  doh.gif

Man žinok su nosim buvo lygiai tas pats kol dabar neperėjo į didžiulią slogą.... O dantenos, kad kraujuoja yra normalu nėštumo metu, tai susiję su hormonų pokyčiais ir pati skaiščiau ir stomatologo klausiau. Man su abu nėštumais ta pati bėdelė. Kai pagimdžiau iškart nustojo kraujuoti. O dabar kai vėl pastojau - vėl tas pats...
Papildyta:
Mamytės, sveikinu nusispalvinus!
Atsakyti
Aciu mergaites uz sveikinimus. wub.gif

red_tiddler, sveikinu ir jus su berniuku. wub.gif

Ziuriu, sarasiuko galas melynuoja. bigsmile.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 03 18, 17:49)
O man kazkaip kraujas is nosies nebega, bet dantenos nerealiai kraujuoja. Bet su nosim kita problema, diena viskas oki, bet nakti visiskai negaliu prakvepuoti, tenka pusiau sedom snausti  unsure.gif, neesu persalus, alergija turiu mazdaug rugpjucio menesi, bet tada negaliu kvepuoti ir diena. Nesuprantu, negi dabar prasidejo sad.gif Siandien vaistineje gavau kazkoki naturalu purskaliuka, labai tikiuos, kad pades.
Man ir dantenos kraujuoja, ir nosis uzsikimsus nakti. Cia viskas del hormonu - estrogeno ir progesterono. Jie praplecia kraujagysles, kad kudikis gautu daugiau maisto, ir tuo paciu padovanoja mamai tas 'mielas dovaneles'. rolleyes.gif
Atsakyti
Taip pat noretume nusispalvinti melynai.

QUOTE(red_tiddler @ 2013 03 18, 19:48)
Na, ką, laukiamės berniuko smile.gif Gydytoja šiandien patvirtino. O berniukiško vardo dar neturim  doh.gif

Melyni sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti

Svaigau, svaigau apie antra mergaite, bet kai pasake 'berniukas' visai nenusivyliau. Tik truputi pasimeciau, net kelis kartus pakartojau - berniukas.  wub.gif  Nes 12sav ultragarso metu sake, atrodo kad mergaite. Kazkaip, visas tas savaites galvojau - mergaite.  lotuliukas.gif

QUOTE(red_tiddler @ 2013 03 18, 19:48)
Na, ką, laukiamės berniuko smile.gif Gydytoja šiandien patvirtino. O berniukiško vardo dar neturim  doh.gif

Uoj kiek cia bernuzeliu uzderejo wub.gif Sveikinam sveikinam mamytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif ,as trumpam ,kol kas guliu,laikau suspaudus kiek galiu ax.gif
ir labai tikiuosi,kad tempsiu iki reikiamos datos blush2.gif
Placenta nekyla mano ne krust blink.gif
Visom linkejimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2013 03 19, 10:18)
Sveikos mergytes 4u.gif ,as trumpam ,kol kas guliu,laikau suspaudus kiek galiu ax.gif
ir labai tikiuosi,kad tempsiu iki reikiamos datos blush2.gif
Placenta nekyla mano ne krust blink.gif
Visom linkejimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Late, laikyk, laikyk kol gali, tikrai nebedaug jau liko bigsmile.gif Jeigu dar koki menesiuka ir gali drasiai gimdyt thumbup.gif beje, kas tau kraiteli visa ruosia, kol tu guli ? vyras ar internetu uzsakineji viska ?

Kaip musu Terze laikosi ? 4u.gif
Atsakyti