Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 03 13, 10:52)
As turiu ne Crinone, bet PROGESTERON MIC APL 400 mg zvakuciu. Jas gavau Svedijoje, vietoj Crinono. Turiu 8 vnt zvakuciu. Jei reikes, drasiai kreipkis  mirksiukas.gif

Dekoju, bet jau atsirado mergyte kuri atsius Crinono. rolleyes.gif Aciu uz nora padeti wub.gif
QUOTE(Prince @ 2013 03 13, 13:18)
Sveikutes,
Ziuriu laida  apie seimas tokias kaip mes kurios negali usilaukti vaikuciu,tik joms nepavyko ir kaip jos laukia isivaikinti vaikelio,tai atrodo kad vel viska isgyvenu ir glostau savo pilvuka ir asara rieda kad toks dziaugsmas mus aplanke wub.gif

As taip pat ziurejau ta laida. Ne viena asara nuriedejo.. Taip dziaugiuosi kad mums pagaliau pavyko.. wub.gif

Manau jau atejo laikas ir man lankytis siuose namuciuose. ax.gif Sakau labukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 13 kovo 2013 - 12:44
Sveikinu visas naujas nestuke.gif 4u.gif

Prince

As daznai i IVF skyreli ilendu vis su viltim isgirsti is senbuviu geru naujienu. Ir kas karta kai skaitau ten, sirdi ziauriai suspaudzia prisiminus visus tuos jausmus, kuriuos teko isgyventi...dar ana diena ryte prabudus galvojau, kad dar pries pusmeti pabusdavau ir galvodavau koks bevertis tas mano gyvenimas, o dabar kiekviena diena pasitinku su dziaugsmu...tikrai neapsakomas tas laimes pojutis po tokiu dideliu kanciu wub.gif

P.S: perziurejau tavo darbelius- be galo grazus thumbup.gif

Kas del apsaugeliu maciau labai graziu tavosapnas.lt puslapyje, as labai noreciau tokiu lininiu, bet niekur pirkti nerandu, tai dar ir neapsisprendziau ar tokias siutis, ar pirkti is to ka grazaus rasiu. Beja kokias geriausia pirkti- pilnas ar pusines?
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 13, 13:01)
Sveikinu visas naujas  nestuke.gif  4u.gif

Prince

As daznai i IVF skyreli ilendu vis su viltim isgirsti is senbuviu geru naujienu. Ir kas karta kai skaitau ten, sirdi ziauriai suspaudzia prisiminus visus tuos jausmus, kuriuos teko isgyventi...dar ana diena ryte prabudus galvojau, kad dar pries pusmeti pabusdavau ir galvodavau koks bevertis tas mano gyvenimas, o dabar kiekviena diena pasitinku su dziaugsmu...tikrai neapsakomas tas laimes pojutis po tokiu dideliu kanciu  wub.gif

P.S: perziurejau tavo darbelius- be galo grazus  thumbup.gif

Kas del apsaugeliu maciau labai graziu tavosapnas.lt puslapyje, as labai noreciau tokiu lininiu, bet niekur pirkti nerandu, tai dar ir neapsisprendziau ar tokias siutis, ar pirkti is to ka grazaus rasiu. Beja kokias geriausia pirkti- pilnas ar pusines?

drinks_cheers.gif
Del apsaugeliu galvoju pusines g.gif
Del darbeliu jie jau senokai daryti,kazkaip tinginys uzejes yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 12, 16:06)
laba diena busimos ir esamos mamytes 4u.gif
ar galiu pas jus i buri?
mano pilvukui 7 sav ir 4 dienos wub.gif
negaliu patiket kad as  nestuke.gif

O kada gyd suskaiciavo gimdymo data?

QUOTE(pliuske @ 2013 03 13, 13:44)
Manau jau atejo laikas ir man lankytis siuose namuciuose.  ax.gif Sakau labukas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif senai laikas, jau 11 sav tuoj pagimdysi nebusi spejus pas nestukes pagyvent tongue.gif Sveika atvykus 4u.gif O kada tavo data? spali kazkada?

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 13, 14:01)
As daznai i IVF skyreli ilendu vis su viltim isgirsti is senbuviu geru naujienu. Ir kas karta kai skaitau ten, sirdi ziauriai suspaudzia prisiminus visus tuos jausmus, kuriuos teko isgyventi...dar ana diena ryte prabudus galvojau, kad dar pries pusmeti pabusdavau ir galvodavau koks bevertis tas mano gyvenimas, o dabar kiekviena diena pasitinku su dziaugsmu...tikrai neapsakomas tas laimes pojutis po tokiu dideliu kanciu  wub.gif

Vat vat, kazkaip man irgi sake kad uzsimirs tas skausmas kai busiu nestuke.gif , kai turesiu vaikeli. Bet stai jau greit 3 metai bus prabege bet man ir dabar dar tas skausmas gyvas. Nezinau gal del to kad dabar esu nestuke.gif tai uzjautrejau bet kai sugriztu mintimis i ta laika tai asaros kaip pupos byret pradeda, kazin ar imanoma tai pamirst verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 03 13, 12:44)
Manau jau atejo laikas ir man lankytis siuose namuciuose.  ax.gif Sakau labukas  bigsmile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 03 13, 13:44)

Sveikutė 4u.gif Pagaliau pasirodei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 03 13, 14:50)

Vat vat, kazkaip man irgi sake kad uzsimirs tas skausmas kai busiu  nestuke.gif , kai turesiu vaikeli. Bet stai jau greit 3 metai bus prabege bet man ir dabar dar tas skausmas gyvas. Nezinau gal del to kad dabar esu  nestuke.gif  tai uzjautrejau bet kai sugriztu mintimis i ta laika tai asaros kaip pupos byret pradeda, kazin ar imanoma tai pamirst  verysad.gif

Del saves pacios tai labai abejoju, kad tai pamirsiu, tik tikriausiai ismoksiu su tuo gyventi matant ir grazius dalykus aplink, mano skaudi patirtis sako, kad tai moku daryti...
Del to ir reikia dziaugtis tais musu mazais stebukleliais, nes juk tiek i juos vilciu, svajoniu ir meiles sudeta wub.gif

Prince

As tai pamisus del mezginiu, o ypac vaikisku, kol nebuvau nestuke.gif tik svetimus galejau palepinti, svajodama, kad ir savaji kazkada turesiu galimybe apmegzti, tai dabar man galimybiu ratas prasiveres biggrin.gif Veiklos sociai biggrin.gif
Atsakyti
dovi dar neskaiciavo jis
pati bandziau tai jai gerai apskaiciavau spalio 25 diena wub.gif skorpijonas arba skorpione,ot zmogus bus skorpionas ir gimes gyvates metais,jau matau kas manes laukia lotuliukas.gif
gyd turetu pasakyt per ateinanti vizita 4u.gif

aciu mergaites uz priemima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 13 kovo 2013 - 14:27
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 13, 14:22)
Del saves pacios tai labai abejoju, kad tai pamirsiu, tik tikriausiai ismoksiu su tuo gyventi matant ir grazius dalykus aplink, mano skaudi patirtis sako, kad tai moku daryti...
Del to ir reikia dziaugtis tais musu mazais stebukleliais, nes juk tiek i juos vilciu, svajoniu ir meiles sudeta  wub.gif

Prince

As tai pamisus del mezginiu, o ypac vaikisku, kol nebuvau  nestuke.gif  tik svetimus galejau palepinti, svajodama, kad ir savaji kazkada turesiu galimybe apmegzti, tai dabar man galimybiu ratas prasiveres   biggrin.gif Veiklos sociai  biggrin.gif

na kaip pavydziu kad moki megsti,va ko nemoku tai megsti doh.gif ,siuvineju,neriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 13 kovo 2013 - 14:47
Matau kalbat apie kelia link nestumo, vaiku.....As tai labai paprastai i viska ziuriu.IVF'as man buvo tiesiog budas susilaukti vaiku ir baigta.Aisku, tas kelias niekam nera nei lengvas nei paprastas, bet jeigu as jau turiu vaiku ar ju laukiuosi, vadinasi tai jau galimybe judeti i prieky ir daugiau nebeuzsiciklinti ties liudnumu, skaudziais isgyvenimais, greziotis atgal, skaudintis del kazko...Kaip ir kiekviena bet kokia patirtis, ji praeina.Esu dekinga medicinai, dievams, aitvarams ar dar bet kam, kad turiu savo pipirus.Svarbu jie yra, o koks jau skirtumas kaip.....Dabar kur kas dazniau aplanko mintys apie tai, kad auginant tris bernus, reikes i telefona prie greito rinkimo numeriu isivesti ir traumatologijos skyriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 03 13, 14:50)
drinks_cheers.gif  senai laikas, jau 11 sav tuoj pagimdysi nebusi spejus pas nestukes pagyvent  tongue.gif  Sveika atvykus  4u.gif  O kada tavo data? spali kazkada?

ax.gif Dar nedrisau prie jusu prisijungti, nes vis kokios baimes uzeidavo ar viskas gerai, ar bus gerai ir tt. Bet po vakarykscio skano, kai pamaciau kad su maziukais viskas gerai, kaip judina kojytes ir rankytes, baigesi visos mano baimes wub.gif Musu data spalio 7, bet pas mane du, tai kazkur rugsejo vidury bus bigsmile.gif

QUOTE(egk @ 2013 03 13, 15:03)
Sveikutė 4u.gif Pagaliau pasirodei ax.gif

Man labai smagu, kad ir tu cia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 03 13, 11:44)
Sveikute prisijungus.
Kokia fantastika - du mazuliai. wub.gif wub.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 03 13, 12:50)
Vat vat, kazkaip man irgi sake kad uzsimirs tas skausmas kai busiu  nestuke.gif , kai turesiu vaikeli. Bet stai jau greit 3 metai bus prabege bet man ir dabar dar tas skausmas gyvas. Nezinau gal del to kad dabar esu  nestuke.gif  tai uzjautrejau bet kai sugriztu mintimis i ta laika tai asaros kaip pupos byret pradeda, kazin ar imanoma tai pamirst  verysad.gif
Neuzsimirsta ir man. Kazkaip man tas visas IVF procesas buvo nesudetingas. Bet laukimas iki to tai labai sunkus.

Va, viena minti audziu. Idomu jusu nuomone. Jei susilauket vaikelio su gydytoju pagalba, ar sakysit jai/jam kaip jie pradeti? Na, gal kai vyresni bus, ne maziukai. Bet ar sakysit tiesa, ar leisit galvoti, jog nebuvo jokio gydytoju isikisimo?

As manau sakysiu teisybe. Mano nuomone IVF tai tik gydytoju pagalba, kaip kad bet koks kitas gydymas. Bet MB mano, jog turetume nesakyti. Nesuprantu, kodel jam taip atrodo. g.gif Bet gal jusu antros puses irgi turi abejoniu?

QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 13, 13:24)
pati bandziau tai jai gerai apskaiciavau spalio 25 diena wub.gif  skorpijonas arba skorpione,ot zmogus bus skorpionas ir gimes gyvates metais,jau matau kas manes laukia lotuliukas.gif
Tai kad jau bus Shauliukas thumbup.gif Lapkricio 23cia persivercia. Sauliukas Gyvates metais labai super. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 13 kovo 2013 - 15:31